GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
03 Ocak 2026, 21:04:59

/discord Komutu!

Başlatan ☨Gaviria☨, 02 Ocak 2020, 17:47:26

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tyranus

Aga bu kadar basit bişeyi neden burda paylaştın ki bence boş konu açmışsın

santiagocss

Alıntı yapılan: Tyranus - 29 Ocak 2020, 04:48:12
Aga bu kadar basit bişeyi neden burda paylaştın ki bence boş konu açmışsın

İnsanların hevesine kırmak yerine kendini geliştirmesi için tavsiye mi verseniz?

Rodeiun

Alıntı yapılan: SuLeyman47 - 08 Ocak 2020, 12:33:07
Alıntı yapılan: Dyternal - 06 Ocak 2020, 07:59:33
Boş boş şeyler paylaşmayın. Kodun tek işlevi dialog açması?

Bırak yapsınlar Yabaş yabaş uğraşa uğraşa öğreniyorlar

ileride böyle devam ederlerse daha iyi sistemler hazırlayıp iyi bir Coder olabilirler.

dyternalin dedigini diyecektim bende suanda senin gibi dusunuyorum. Gaviria discorddan engel atmana bir mana bulamadim ama herneyse basarilar umarim iyi yerlere gelirsiniz.

Luji

Kimilerine göre basit olsa da ihtiyacı olanlar olabilir.

☨Gaviria☨

Alıntı yapılan: KraLOsmaN - 18 Şubat 2020, 00:12:01
Alıntı yapılan: SuLeyman47 - 08 Ocak 2020, 12:33:07
Alıntı yapılan: Dyternal - 06 Ocak 2020, 07:59:33
Boş boş şeyler paylaşmayın. Kodun tek işlevi dialog açması?

Bırak yapsınlar Yabaş yabaş uğraşa uğraşa öğreniyorlar

ileride böyle devam ederlerse daha iyi sistemler hazırlayıp iyi bir Coder olabilirler.

dyternalin dedigini diyecektim bende suanda senin gibi dusunuyorum. Gaviria discorddan engel atmana bir mana bulamadim ama herneyse basarilar umarim iyi yerlere gelirsiniz.
Aga engel atmadım ? Ben discord değiştirdim ve direkt mesajları kapadım :) Gaviria242
#5438 yeni dc

İbrahim Halil Güler

Dostum yanlış anlama beni, kendini kodlamaya yöneltmen çok güzel bir fikir. Ancak şöyle bi durum var ; bu işin ayıbı yok bilen insanlara sorabilirsin, forum da konu açabilirsin vesaire vesaire. Oradan bir buradan iki şuradan üç alırsan sistemi tamamlarsın ve bu işi yaparken zevk alarak yapıp sistemlerini paylaşırsın. Onun dışın da kodun hiç bir işlevselliği olmadığını belirtmek isterim. sa-mp wiki adresin de dialog bölümü kod örneğin de daha geniş bilgi ve koda ulaşabilirsin. Kodlamaya yönelmen güzel ve yol da başarılar dilerim. İyi çalışmalar dostum.

viathegod32

Kullanışlı kodlar bölümüne atsan daha iyi değil miydi?

developer & producer