GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Bivoxa - vds/vps/dediceted - oyun sunucuları/hosted-tab /

Başlatan HELLBOY, 31 Ocak 2020, 11:07:36

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

HELLBOY

Gtamulti.com tarafından kaldırıldı.
Son düzenlenme: 31 Ocak 2020, 17:51:29 lacosapalm

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

HELLBOY

Alıntı yapılan: DracDonix - 31 Ocak 2020, 12:00:56
Hayırlı Olsun Burakçığım
ilk güzel yorum teşekkür ederim konumu gören kötü insanların hakaretlerini yalanlarını duymaktansa senin gibi güzel bir insanın güzel sözlerini duymak beni sevindirdi.

NexoR

Rodriquez

Ahahaha çoluk cocuk bilişim açıyor ya burak sen değilmisin kredi kartı çalan ve dilenen he :D hiç bir bilgin yok linux'a server kurmayı bilmiyorsun ve bilişim açıyorsun güzel en son bizden yardım istiyordun :) onu geçtim bi voxaaaa ne oğlummmmmmm :D :D

Ranthiel

Kimi dolandıracan bu sefer? Kendi youtube hesabında DDoS saldırı videosu çekip millete benim sunucum korumalı gelin benden alın diyen insansın, Hiç güleceğim yoktu EHeheheheehehe

Grand Theft Auto 5 - Fivem
Sanandreas Roleplay - www.sanandreasrpg.com
Founder

Rodriquez

Alıntı yapılan: Seantro - 31 Ocak 2020, 13:08:32
Kimi dolandıracan bu sefer? Kendi youtube hesabında DDoS saldırı videosu çekip millete benim sunucum korumalı gelin benden alın diyen insansın, Hiç güleceğim yoktu EHeheheheehehe

Bari onuda yapabilse gelip bizden yardım istiyor ve bize vurun diyor :D

Rodriquez

Kardeşim 1 dedicatedle bitmiyor bilişim açmak :) senden alanda ne bileyim yani ya kart bilgileri çalınır yada dolandırılır :)

Vesa

Alıntı yapılan: Seantro - 31 Ocak 2020, 13:08:32

"Yeni bir Müslüm Gürses şarkısı kadar imkansız bazı şeyler..."
a.k.a Vesa

HELLBOY

Alıntı yapılan: NexoR - 31 Ocak 2020, 13:00:45
Hayırlı olsun, bol satışlar.
teşekkür ederim nexor bey sizin gibi değerli bir insanın nacizane yorumunu almak bizim için bir onurdur.

Alp.

Voxility Routers ve Switchesleri TCP protokolü kullanan uygulamalarda başarı gösteren bir şirket, SA:MP gibi UDP protokolünü kullanan uygulamalardaki farklı Layer7 methodlarında ise afallıyor çoğu zaman, sen ne kadar doğru kuralları girerek engellemeye çalışsan da Routerlar yeterince yetenekli değil.

Ayriyetten önüne gelen bilişim açmamalı, insanların güveni söz konusu ve sizin gibi boş vaat verenler yüzünden insanlar artık bilişim şirketlerine güvenmiyorlar. Ben yurtdışındayken 100up'ın sahibi ondan almamı ve birlikte SA:MP'a karşı koruma geliştirmemizi rica etti, ben sırf oraya geçip orası ile çalıştığım için gelip direkt Ibiza aldıysa bir bildiği vardır diye gelip sende oradan alan bir insansın, yani teknik olarak bir detay bildiğin yok, canlı canlı saldırıyı izleyip, iyice loglatıp, source porttan başlayarak tüm methodu zehirleyebilecek kural yazma bilgisi olmayan insanlar korumamız var demesin, bir zahmet.

Ha kendinizi geliştirecekseniz, başarılar dilerim.
Son düzenlenme: 31 Ocak 2020, 13:38:37 Mütemadiyen

Ranthiel

Yav kardeşim panele girecem panele girmiyor, sitenizde koruam yokmu acaba???? :D

https://bivoxa.com/panel/clientarea.php

Grand Theft Auto 5 - Fivem
Sanandreas Roleplay - www.sanandreasrpg.com
Founder

arda?

Rouge

Yorumlara bakınca korktum açıkcası Kart Bilgileri felan. Ama öyle birşey yapsa dahi bi şikayette hayatı kararır tehlikeli. Hosted Tab alabilirim

HELLBOY

Alıntı yapılan: Mütemadiyen - 31 Ocak 2020, 13:36:58
Voxility Routers ve Switchesleri TCP protokolü kullanan uygulamalarda başarı gösteren bir şirket, SA:MP gibi UDP protokolünü kullanan uygulamalardaki farklı Layer7 methodlarında ise afallıyor çoğu zaman, sen ne kadar doğru kuralları girerek engellemeye çalışsan da Routerlar yeterince yetenekli değil.

Ayriyetten önüne gelen bilişim açmamalı, insanların güveni söz konusu ve sizin gibi boş vaat verenler yüzünden insanlar artık bilişim şirketlerine güvenmiyorlar. Ben yurtdışındayken 100up'ın sahibi ondan almamı ve birlikte SA:MP'a karşı koruma geliştirmemizi rica etti, ben sırf oraya geçip orası ile çalıştığım için gelip direkt Ibiza aldıysa bir bildiği vardır diye gelip sende oradan alan bir insansın, yani teknik olarak bir detay bildiğin yok, canlı canlı saldırıyı izleyip, iyice loglatıp, source porttan başlayarak tüm methodu zehirleyebilecek kural yazma bilgisi olmayan insanlar korumamız var demesin, bir zahmet.

Ha kendinizi geliştirecekseniz, başarılar dilerim.
şöyle güzel dostum çoğu firma ve şirketler ile görüş içindeyiz nekadar sanal sunucularda olsun yazılımsal ve donanımsal korumaları zaman içerisinde getireceğiz şuanlık game korumalarımız yüksek mertebede aktif şuanlık türkiye lokasyon cihazımızı almış bulunuyoruz diğer firmalar ile yurtdışı cihazlarımızı ilerde almak için toplantılarımız olacaktır.Zaman içerisinde gelişen yeni güncel sistemler ile ovh almanya fransa lokasyon sunucularımızda gelecektir.Açtığım sunucular nekadar kapanmadıgını göz önüne alabilirsek açtığımız bilişim firmamızda öyle olacaktır.Profesyonel ekibimiz ile kurallarımıza güveniyoruz yurt dışı sunucularımız geldiğinde emin olabilirsin ayağımız yere sağlam basacaktır.Bilgilerimiz Sağlam 2 3 kişinin sözlerine aldanmadan kimin ney nasıl oldugunu biliyoruz.Zaman içerisindede göreceksiniz ve takdirinizi alacağımızada inanıyorum.Yorumunuz için teşekkürler.