GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Bivoxa - vds/vps/dediceted - oyun sunucuları/hosted-tab /

Başlatan HELLBOY, 31 Ocak 2020, 11:07:36

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

HELLBOY

Alıntı yapılan: Seantro - 31 Ocak 2020, 13:38:48
Yav kardeşim panele girecem panele girmiyor, sitenizde koruam yokmu acaba???? :D

https://bivoxa.com/panel/clientarea.php
cloud bağlantıları yapılmadı ve kişisel hostingimiz aktif değil bir kaç güne tekrar ddos layer7'lerinizi ataklarınızı deneyebilirsiniz.

d1ablo

Daha hostinge koruma yapamayan bir kişiden ne bekliyelim? Kredi kartı çalma olayıda beni şüphelendirdi, ya çalınırsa? Bana şunu dediler alacaktım ben normalde alma dostum, bak daha hostinge koruma yapamıyorlar. Panellerine giriş yapılmıyor görüyorsun tek yedi, makineleride eminim tek yiyecektir, test ipsi atsın isterse deneriz. Gibi sözler söylendi. Bu sözleri söyleyen kişiler bir ts3'te barınıyor, pktr mi ne öyle bir sunucu neyse lafı uzatmak istemiyorum, Youtube DDOS videosu atma benden alın gibi sözler söylemen senin itibarını zedelemiş. Ayrıca o vergi numarası ile satış yapamazsın. Kişinin vergisi Tekstil üzerine kayıtlı o vergi ile bilişim satışı yapamazsın.

d1ablo

Alıntı yapılan: HELLBOY - 31 Ocak 2020, 14:00:00
Alıntı yapılan: Seantro - 31 Ocak 2020, 13:38:48
Yav kardeşim panele girecem panele girmiyor, sitenizde koruam yokmu acaba???? :D

https://bivoxa.com/panel/clientarea.php
cloud bağlantıları yapılmadı ve kişisel hostingimiz aktif değil bir kaç güne tekrar ddos layer7'lerinizi ataklarınızı deneyebilirsiniz.

Türkiyede sayılı kişiler mevcut layer 7 koruması yapan  siz nasıl yapacaksınız???

d1ablo

Size layer 7 ve 4 arasındaki farkı sorsam bilemezsiniz bu nasıl bir satış

Caner K.

İletilere bak hele düzgün görebildiğim 2-3 adet ileti var, boş yapmayında başarılar diyip geçsenize.

Krozfayer

iyi yerlere geleceğini düşündüğüm bir firma , müşteri memnuniyetini ve sağlam iş çıkarmayı başarırsınız umarım iyi satışlar , başarılar.

HELLBOY

Alıntı yapılan: Krozfayer - 31 Ocak 2020, 14:11:56
iyi yerlere geleceğini düşündüğüm bir firma , müşteri memnuniyetini ve sağlam iş çıkarmayı başarırsınız umarım iyi satışlar , başarılar.
Nacizane yorumunuz için teşekkürler zaman içerisinde daha iyi yerlere geleceğiz ve ve başarılarımızı kıskanan insanları dahada ağzı açık bırakmaya niyetliyiz.

HELLBOY

Alıntı yapılan: Caner K. - 31 Ocak 2020, 14:11:28
İletilere bak hele düzgün görebildiğim 2-3 adet ileti var, boş yapmayında başarılar diyip geçsenize.
Desteğiniz için teşekkür ederim caner bey böyle güzel insanlar ile daha kaliteli bir hizmet sunacağımıza sizlere söz veriyoruz 4yıllık samp sunucum üzerine bir de bilişim firması üstüne koyarak gelen kaliteli müşterilerimiz ile daha iyi hizmet ve daha üstün başarılar elde edeceğime ve bunun için elimde ne var ise kullanacağıma sizlere söz veriyorum.
Bir HELLBOY Sözü her zaman TUTULUR.

Rouge

HELLBOY

HELLBOY

46.102.106.83:7777 samp ip miz
46.102.106.83 ts3 ip adresimiz ts3 korumasına %85 güvence veriyorum isteyen deneyebilir denenmesi bizim için daha iyidir gelen saldırıları fix atarak %100 koruma güvencesi verebiliyoruz.

Rodriquez

Alıntı yapılan: HELLBOY - 31 Ocak 2020, 15:06:19
46.102.106.83:7777 samp ip miz
46.102.106.83 ts3 ip adresimiz ts3 korumasına %85 güvence veriyorum isteyen deneyebilir denenmesi bizim için daha iyidir gelen saldırıları fix atarak %100 koruma güvencesi verebiliyoruz.

%100 koruma diye birşey yoktur onu geçtim Onlinehosting ? Q:WEQWEqweqw: bizzat geleceğim kardeşim, utku ve semih ablana selam :WQe
Son düzenlenme: 31 Ocak 2020, 15:10:57 Rodriquez

Ranthiel

Grand Theft Auto 5 - Fivem
Sanandreas Roleplay - www.sanandreasrpg.com
Founder

HELLBOY

kiminle çalışıp kiminle çalışmadıgımızı kimin korumalarımızı kimin korumayı yaptığını siz bilemezsiniz denemesi bedava bizzat bekliyoruz.

Rodriquez

Ayıp ayıp kardeşim adam gibi geldik hem tsye gelip test ediyoruz düşürüyoruz hem küfür ediyorsun ve benden ipleri istiyorsun :) 46 ve tüm sa-mp ve ts gg kardeşim al sana %100 korumaymış tekte gitti  :QWEQWe ve lisansınız yok utku ve semih ablana selamlaaar korkudan banladınız hepinizzz :)

Son düzenlenme: 31 Ocak 2020, 16:05:55 Rodriquez