GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Bivoxa - vds/vps/dediceted - oyun sunucuları/hosted-tab /

Başlatan HELLBOY, 31 Ocak 2020, 11:07:36

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

HELLBOY

güzelmiş :D bizden alınan sunucu ile test etmeniz iyi birşey.samp sunucusunu test etmissiniz lakin sunucu yanlış insanları kandırmamalısınız.
Son düzenlenme: 31 Ocak 2020, 16:24:36 HELLBOY

Rodriquez

Alıntı yapılan: HELLBOY - 31 Ocak 2020, 16:21:30

güzelmiş :D bizden alınan sunucu ile test etmeniz iyi birşey.samp sunucusunu test etmissiniz lakin sunucu yanlış insanları kandırmamalısınız.

Sizdenmi alınmışşş qw:qw. işimiz gücümüz yok birde localmı vurucaz kontrol ettirebilirsin loglara düşer zaten ve local anında fixlenir bilgili ol az cahil olma :) bak orada 2 tane 46 var üsteki rise roleplay'a ait en alttaki ise size ait :) tüm 46lar gg kardeşim :) ve samp değil tsyede vurduk ss attım kardeşim anında banladınız korkudan :) kalkıpta trafik izleyerek ve resim atarak birşey yapamazsın ve resimde gördüğün gibi trafikte yükseliş ve dalgalanma var :) bilip bilmeden konuşma kardeşş daha local'ın anlamını bilmiyorsun :)
Son düzenlenme: 31 Ocak 2020, 17:38:06 Rodriquez

Rodriquez

Ve Semih ve utku ablan bize yalvararak bu methodu ve açığı istiyorlardı :) sorabilirsinn aslaaan.
Son düzenlenme: 31 Ocak 2020, 16:30:25 Rodriquez

alicaliskan

HELLBOY

Alıntı yapılan: Scaletta - 31 Ocak 2020, 16:40:33
Hayırlı olsun,iyi satışlar.
teşekkür ederim böyle güzel insanlar görmek bizi dahada heyacanlandırıyor.

Misanthropy

Lisannsız whmcs ile satış yapılan bir site açıkcası pek güvence sağlamayacaktır müşteri açısından güvenlik açıkları başta olmak üzere müşteri bilgilerini istemeyerek ifşa edebilirsiniz. Umarım lisanslı satış geçersiniz iyi satışlar :)

HELLBOY

Alıntı yapılan: Misanthropy - 31 Ocak 2020, 17:03:31
Lisannsız whmcs ile satış yapılan bir site açıkcası pek güvence sağlamayacaktır müşteri açısından güvenlik açıkları başta olmak üzere müşteri bilgilerini istemeyerek ifşa edebilirsiniz. Umarım lisanslı satış geçersiniz iyi satışlar :)
çoğu siteler whmcs lisansı kullanmıyor levhamız oldukca sorun yok ve kaliteli hizmet sağlıyoruz deneyenler kesinlikle zamanı gelince yorumlarını ileteceklerdir.Müşteri konusunda güvenlik açıkları kesinlikle kimsenin bilgileri böyle bir koşulda ifşa olamaz lisanslı olmasınada zorunluluk veya şart gerektiren bir gerenksinim yoktur şöyle düşünebilirsiniz lisanslamanınde ne oldugunu bilmeniz gerekiyor. bu gibi işlere girmeyi düşündüğünüzde neyin gerek neyin şart olduğunu daha net araştırarak deneyim elde edinebilirsiniz. daha iyi bilgi edinerek yorumunuzu bekliyor olacağız.Ve lisanslı whmcs kimse kullanmıyor google'da whmcs nin son sürüm indirme linkleri mevcuttur.Değerli yorumunuz için teşekkürler.
Son düzenlenme: 31 Ocak 2020, 17:23:29 HELLBOY

Rodriquez

Bende diyorum neden çoluk cocuk firma açıyor cyber stronger yekta veledleride almışsın tam olmuş :WQEqwe :QWEQWEQw

Alp.

Arkadaşım, o grafik senin sunucunun kendi trafiği, yapılan saldırı eğer o grafikte dalgalanma ya da doğrusal yükseliş biçiminde görünürse yani diğer söyleyiş ile temiz trafiğe karışmışsa hayırlı olsun, o grafik hangi sunucuyu temsil ediyorsa o sunucu o methodu on numara yiyordur ve çöküyordur. Yani bu şeye benziyor SSH terminalinde 'tcpdump -n' yazdığında paketler arasında kirli trafiği yani saldırıyı görebiliyorsan sunucu göçüyordur, birazdan o Switch şişecektir. Bir de bunu kanıtlarcasına buraya SS niye attın ki, güldürdün beni resmen.

HELLBOY

Alıntı yapılan: Mütemadiyen - 31 Ocak 2020, 17:27:23

Arkadaşım, o grafik senin sunucunun kendi trafiği, yapılan saldırı eğer o grafikte dalgalanma ya da doğrusal yükseliş biçiminde görünürse yani diğer söyleyiş ile temiz trafiğe karışmışsa hayırlı olsun, o grafik hangi sunucuyu temsil ediyorsa o sunucu o methodu on numara yiyordur ve çöküyordur. Yani bu şeye benziyor SSH terminalinde 'tcpdump -n' yazdığında paketler arasında kirli trafiği yani saldırıyı görebiliyorsan sunucu göçüyordur, birazdan o Switch şişecektir. Bir de bunu kanıtlarcasına buraya SS niye attın ki, güldürdün beni resmen.
switch şişecek ne allah aşkına gelen saldırı local daha neyi kanıtlayalım mute seni seviyorum ama 2 grafiği çözmen lazım birisi cihazımızın barındığı ve iplerimizin alındığı yer diğeri cihazın barındığı yerin trafiği aynı yerden geldiğini gösteriyor.

Rodriquez

Alıntı yapılan: HELLBOY - 31 Ocak 2020, 17:40:00
Alıntı yapılan: Mütemadiyen - 31 Ocak 2020, 17:27:23

switch şişecek ne allah aşkına gelen saldırı local daha neyi kanıtlayalım mute seni seviyorum ama 2 grafiği çözmen lazım birisi cihazımızın barındığı ve iplerimizin alındığı yer diğeri cihazın barındığı yerin trafiği aynı yerden geldiğini gösteriyor.

:QWEQWE la cocuk güldürme beni aylardır fixliyemiyorlar saldırımızı ? local olsa zaten loga düşer bilaaaderim :) ve anında local fixlenir bilader utku ablan fixliyemiyor geçen semih ve utku bizzat bizden istedi scripti ve açığı bilader boşuna kafa yorma :) kralı fixliyemez, aylardır vuruyoruz madem local niye fixlemiyorlar güzel biladerim benim ve tüm hattı götürdük bilader neyin kafası bu.
Son düzenlenme: 31 Ocak 2020, 17:44:30 Rodriquez

santiagocss

Alıntı yapılan: Rodriquez - 31 Ocak 2020, 13:04:30
Ahahaha çoluk cocuk bilişim açıyor ya burak sen değilmisin kredi kartı çalan ve dilenen he :D hiç bir bilgin yok linux'a server kurmayı bilmiyorsun ve bilişim açıyorsun güzel en son bizden yardım istiyordun :) onu geçtim bi voxaaaa ne oğlummmmmmm :D :D

sen koş kod kodluyorum ayağına milleti...

neyse ban yemeyelim

Rodriquez

Alıntı yapılan: Prank - 31 Ocak 2020, 17:46:24
Alıntı yapılan: Rodriquez - 31 Ocak 2020, 13:04:30
Ahahaha çoluk cocuk bilişim açıyor ya burak sen değilmisin kredi kartı çalan ve dilenen he :D hiç bir bilgin yok linux'a server kurmayı bilmiyorsun ve bilişim açıyorsun güzel en son bizden yardım istiyordun :) onu geçtim bi voxaaaa ne oğlummmmmmm :D :D

sen koş kod kodluyorum ayağına milleti...

neyse ban yemeyelim

Discord üzerinden Fivem sunucu açalım dediğin günleri unuttun sanırsam? Yetki dilemeye geldiğin günleride unuttun sanırsam? Westley Gaming'e yalvaranda sendin.

lacosapalm

Belirtilen bilgilerle vergi levhası çektiğiniz şirketin alakasını açıkçası anlamadım. Eğer böyle bir vergi levhasına sahip bir şirketseniz,"*Sirket UNVANI: Dijital klinik teknoloji ve pazarlama sanayi Tic. Ltd. Şti." adlı şirketinizi ve sizin hakkınızda "Vergi Kaçakçılığı" suçlamasıyla ihbarda bulunacağım. Tam geçerli bir vergi levhası numarası ve T.C kimlik no paylaşmadığınız için varlığınızı doğruyalamadık. Şirketinize ait bir cep telefonu yok. Ana faaliyet,"620101" koduyla vergilendiriliyor.

Ek olarak, dedicated yazmayı bilmiyorsunuz daha. Dolandırıcılık için pek uygun yerde değilsiniz.

Tanıtımı yapılan şirket, dolandırıcı şirket olabilir.

İçerik temizlenip,konu kilitlenip,kilitli konular bölümüne taşınmıştır.

- S O N