GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[KONUYU taşıyın Armada Roleplay ~ www.armada-roleplay.com

Başlatan Armada, 01 Şubat 2020, 19:01:08

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Xchatt

Bu sunucu açılıp kapanmıştı sanırım bir daha açılıyor şahsen ben bir oyuncu olsam burada oynamazdım güven ve garanti yok. Başarılar..

Sa-Mp 2014-2020

BlackEagle

gercekleracidir

Kendi dünyamın tanrısıyım.

Luji

Armada

Alıntı yapılan: HeisenBerg - 01 Şubat 2020, 20:43:24
Bune oğlum 1 level hesap açıp konuya neden mesaj atıyorsunuz ? (Tabiyki Trend girmek için :D)
Alıntı yapılan: Zhao - 01 Şubat 2020, 21:58:37
Kaç tane hesap açılıp yorum atıldı:D
Alıntı yapılan: Zhao - 01 Şubat 2020, 21:59:48
Eğer multi hesap kullanımı yapıyorsanız ban sebebi @Prisonero
Alıntı yapılan: ReNN - 02 Şubat 2020, 00:20:01
Havada bot kokusu var!
Alıntı yapılan: Ayaz. - 02 Şubat 2020, 08:27:41
Bot bot bot bot ? Bot bot bot. BOOOOTTT!

Sunucu maks 3 hafta dayanır millet 15 tatilden önce açmayı planlar bunlar 15 tatilden sonra müthiş!
Alıntı yapılan: Flexman - 02 Şubat 2020, 21:00:14
bari belli etmeseydin .

Merhabalar, önceden yorum atmaya gerek duymamıştım fakat şuan fikrimi değiştirdim hem sizin bilginiz olsun hemde yenilerin bilgisi olsun diye bu yorumu yapmaya gerek duydum. Öncelikle yorumlar bot yorum olsaydı GTAMulti ekibi kesinlikle kaldırır ve ben BAN yerdim. Gördüğünüz gibi ortada ne yorum kaldırma, nede BAN var. Şu konununda üzerinden geçelim. YouTube'ta ve kişisel Discord sunucumda GTAMulti forum sitesine tanıtım açtığımı belirttim ve beni sevenler sağolsun beni kırmayıp kayıt olup yorum atmışlar. Zaten bir göz atıp 2. sayfadaki son yorumumu okusaydınız anlayabilirdiniz. Değerli yorumlarınız için yinede teşekkür ederim.

layd_y

RaideNN

Alıntı yapılan: Armada - 02 Şubat 2020, 23:39:03
Alıntı yapılan: HeisenBerg - 01 Şubat 2020, 20:43:24
Bune oğlum 1 level hesap açıp konuya neden mesaj atıyorsunuz ? (Tabiyki Trend girmek için :D)
Alıntı yapılan: Zhao - 01 Şubat 2020, 21:58:37
Kaç tane hesap açılıp yorum atıldı:D
Alıntı yapılan: Zhao - 01 Şubat 2020, 21:59:48
Eğer multi hesap kullanımı yapıyorsanız ban sebebi @Prisonero
Alıntı yapılan: ReNN - 02 Şubat 2020, 00:20:01
Havada bot kokusu var!
Alıntı yapılan: Ayaz. - 02 Şubat 2020, 08:27:41
Bot bot bot bot ? Bot bot bot. BOOOOTTT!

Sunucu maks 3 hafta dayanır millet 15 tatilden önce açmayı planlar bunlar 15 tatilden sonra müthiş!
Alıntı yapılan: Flexman - 02 Şubat 2020, 21:00:14
bari belli etmeseydin .

Merhabalar, önceden yorum atmaya gerek duymamıştım fakat şuan fikrimi değiştirdim hem sizin bilginiz olsun hemde yenilerin bilgisi olsun diye bu yorumu yapmaya gerek duydum. Öncelikle yorumlar bot yorum olsaydı GTAMulti ekibi kesinlikle kaldırır ve ben BAN yerdim. Gördüğünüz gibi ortada ne yorum kaldırma, nede BAN var. Şu konununda üzerinden geçelim. YouTube'ta ve kişisel Discord sunucumda GTAMulti forum sitesine tanıtım açtığımı belirttim ve beni sevenler sağolsun beni kırmayıp kayıt olup yorum atmışlar. Zaten bir göz atıp 2. sayfadaki son yorumumu okusaydınız anlayabilirdiniz. Değerli yorumlarınız için yinede teşekkür ederim.
@lanet223 hesabı senin olduğunu biliyorum iplere baktıralım.

Levi

Konuya gelen yorumların bot olduğunu düşünüyorsanız her iletinin sağ alt köşesinde "Moderatöre rapor et" bağlantısı mevcut. Bu bağlantıyı kullanarak bize rapor edebilirsiniz. Bunun yerine konuya "sunucu bot, bot bunlar vb." gibi yorumlar yaparak bir yere varamazsınız. Bu sadece gereksiz bir tartışma ortamı yaratacaktır.

"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."

Armada

Yeni trailer videomuz yayındadır, sunucu açılışı 08.02.2020, saat 18:00 olarak belirlenmiştir.

RuLinGS

Ramsey

egege

Trigger

Başarılar fakat önceki hatalarınızda userlere güven kaybı yasattınız tutmayacagını düsünüyorum.

santiagocss

Alıntı yapılan: Trigger - 04 Şubat 2020, 21:59:42
Başarılar fakat önceki hatalarınızda userlere güven kaybı yasattınız tutmayacagını düsünüyorum.

TahaUnique

Çok güzel bir sunucu başarılarınızın devamını beklerim