GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Winter Roleplay - www.winter-roleplay.com | Gelişmiş Şehir Sistemi | Launcher

Başlatan Rodriquez, 07 Şubat 2020, 20:28:57

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rodriquez

Hakkımızda

Winter Roleplay ekibi olarak 2007'den beri sa-mp ve mta roleplay platformunda bulunmaktayız, yıllardır roleplay konusunda deneyimli olan yönetim ekibimiz ile birlikte bir karar sonucu ile fivem camiasında sunucu açmaya karar verdik, bu karar neticesinde siz değerli oyuncularımıza bu deneyimi fivem camiasında göstereceğiz, kararlar ve görüşmelerimizin sonucunda fivem sunucusu'nun paketi olsun, scripti olsun, 1024 kişilik keyi olsun, launcheri olsun, teamspeak olsun, websitesi olsun, web tasarımı olsun, forumu olsun, kontrol paneli olsun, hepsini hazır hale getirmiş bulunmaktayız, siz değerli oyuncularımızı açılış gününde aramızda görmekten mutluluk duyarız, sevgi ve saygılarla...

Sunucu Bilgileri
Web & Forum: www.winter-roleplay.com & www.westleygaming.com
Sunucu İP: fivem.winter-roleplay.com & fivem.westleygaming.com
Teamspeak: ts3.winter-roleplay.com & ts3.westleygaming.com
Discord: www.winter-roleplay.com/discord & www.westleygaming.com/discord
WhiteList: Açık
TS3 Tokovip: Açık
Sunucu Haritası: Los Santos
Sunucu Durumu: Bakım
Sunucu Versiyonu: v4

Dipnot; Winter Roleplay WestleyGaming.COM / .NET / .EU Projesidir ve SA-MP, Fivem, Rust, CS:GO, CS 1.6 Platformlarında Hizmet vermektedir.

Görseller

Son düzenlenme: 23 Nisan 2020, 13:58:18 Rodriquez Sebep: konu tasarımı

nebrontv

forum01

güzel server sistemler vs yeni tutar.
Son düzenlenme: 07 Şubat 2020, 22:29:27 forum01

dreamz

Lütfen gta v sunucuları olarak kendinizi rol konusunda geliştirin, sa:mp'ın 2008 - 2009 daki hali gibi gtav sunucularımız. başarılar

Rodriquez

Alıntı yapılan: dreamz - 08 Şubat 2020, 01:29:13
Lütfen gta v sunucuları olarak kendinizi rol konusunda geliştirin, sa:mp'ın 2008 - 2009 daki hali gibi gtav sunucularımız. başarılar

Helal Olsun Kahinsin heralde onu farkettim. Şimdi hayatında kaç kere fivem oynadın bilmiyorum fakat fivemde işleyiş böyle fivemde boş olan birlik veya oluşumlar ve sunucu bilgilieri'nin vs, yazılması zorunludur, doğru 2007 - 2008 SA-MP yılını hatırlatır fakat dediğim gibi fivemde yazma zorunluluğu mevcut bunu unutma kardeşim bilgin olmadığı buradan zaten kanıtladın kendini rezil etme "Hakkımızda" kısmını sa-mp'den örnek olarak yazdık hatalar elbet olabilir ki onu geçtim gir steamdan gta5 al, aldıktan sonra fivemi yükle gir biraz oyna onu geçtim bir çok fivem platformu dolu göz atabilirsin kendini küçük düşürme ilk olarak sen bir sunucunu açta öyle konuş, emin ol senden iyi rol bilgim vardır ki onuda geçtim burada s*dik yarıştırmıyoruz, senden ricam gir biraz fivem oyna veya platformlara bir göz at heralde "Sesli" konsept roleplay hayatında hiç oynamadın :D ? konuya bakarak bunu anladıysan helal sana "Konuya Baktım Rol Bilgisi Yok" helal kardeşime böyle devam et at koşturur gibi teşekkürler.
Son düzenlenme: 08 Şubat 2020, 04:32:06 Rodriquez

Vesa

"Yeni bir Müslüm Gürses şarkısı kadar imkansız bazı şeyler..."
a.k.a Vesa

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Uzzy

Ranthiel

Grand Theft Auto 5 - Fivem
Sanandreas Roleplay - www.sanandreasrpg.com
Founder