GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Winter Roleplay - www.winter-roleplay.com | Gelişmiş Şehir Sistemi | Launcher

Başlatan Rodriquez, 07 Şubat 2020, 20:28:57

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dyternal

Rodriquez

Alıntı yapılan: Dyternal - 08 Şubat 2020, 16:26:19
Adam her gün yeni proje başlatıyor.

Ayıpsın bu kaçıncı olmuştur sence saydın mı ? karşim ?. Tek bir proje üzerinde yoğunlaştık eski projeler olsun hepsi tek bir platforma yönlendirildi zaten westleygaming.com, ekstradan tek roleplay projesi olarak winter var.
Son düzenlenme: 08 Şubat 2020, 16:32:59 Rodriquez

ReaptioS

Alıntı yapılan: Rodriquez - 08 Şubat 2020, 01:37:02
Alıntı yapılan: dreamz - 08 Şubat 2020, 01:29:13
Lütfen gta v sunucuları olarak kendinizi rol konusunda geliştirin, sa:mp'ın 2008 - 2009 daki hali gibi gtav sunucularımız. başarılar

Helal Olsun Kahinsin heralde onu farkettim. Şimdi hayatında kaç kere fivem oynadın bilmiyorum fakat fivemde işleyiş böyle fivemde boş olan birlik veya oluşumlar ve sunucu bilgilieri'nin vs, yazılması zorunludur, doğru 2007 - 2008 SA-MP yılını hatırlatır fakat dediğim gibi fivemde yazma zorunluluğu mevcut bunu unutma kardeşim bilgin olmadığı buradan zaten kanıtladın kendini rezil etme "Hakkımızda" kısmını sa-mp'den örnek olarak yazdık hatalar elbet olabilir ki onu geçtim gir steamdan gta5 al, aldıktan sonra fivemi yükle gir biraz oyna onu geçtim bir çok fivem platformu dolu göz atabilirsin kendini küçük düşürme ilk olarak sen bir sunucunu açta öyle konuş, emin ol senden iyi rol bilgim vardır ki onuda geçtim burada s*dik yarıştırmıyoruz, senden ricam gir biraz fivem oyna veya platformlara bir göz at heralde "Sesli" konsept roleplay hayatında hiç oynamadın :D ? konuya bakarak bunu anladıysan helal sana "Konuya Baktım Rol Bilgisi Yok" helal kardeşime böyle devam et at koşturur gibi teşekkürler.

Neye kızıyon acaba onu anlamadım? Fivem Rol ortamı çöp, sunucuya birşey diyemem fivem sistemleri hakkında bilgim yok.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Artık Bir Ölü.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Rodriquez

Alıntı yapılan: ReaptioS - 08 Şubat 2020, 17:13:37
Lütfen gta v sunucuları olarak kendinizi rol konusunda geliştirin, sa:mp'ın 2008 - 2009 daki hali gibi gtav sunucularımız. başarılar

Helal Olsun Kahinsin heralde onu farkettim. Şimdi hayatında kaç kere fivem oynadın bilmiyorum fakat fivemde işleyiş böyle fivemde boş olan birlik veya oluşumlar ve sunucu bilgilieri'nin vs, yazılması zorunludur, doğru 2007 - 2008 SA-MP yılını hatırlatır fakat dediğim gibi fivemde yazma zorunluluğu mevcut bunu unutma kardeşim bilgin olmadığı buradan zaten kanıtladın kendini rezil etme "Hakkımızda" kısmını sa-mp'den örnek olarak yazdık hatalar elbet olabilir ki onu geçtim gir steamdan gta5 al, aldıktan sonra fivemi yükle gir biraz oyna onu geçtim bir çok fivem platformu dolu göz atabilirsin kendini küçük düşürme ilk olarak sen bir sunucunu açta öyle konuş, emin ol senden iyi rol bilgim vardır ki onuda geçtim burada s*dik yarıştırmıyoruz, senden ricam gir biraz fivem oyna veya platformlara bir göz at heralde "Sesli" konsept roleplay hayatında hiç oynamadın :D ? konuya bakarak bunu anladıysan helal sana "Konuya Baktım Rol Bilgisi Yok" helal kardeşime böyle devam et at koşturur gibi teşekkürler.

Neye kızıyon acaba onu anlamadım? Fivem Rol ortamı çöp, sunucuya birşey diyemem fivem sistemleri hakkında bilgim yok.

Kızdığım nokta yok hocam arkadaş rol bilginizi geliştirin diyor ya 2007 - 2008 yılını hatırlatıyor diye evet hatırlata bilir fakat fivemde dediğim gibi sunucu bilgileri olsun oluşum ve birlikler olsun yazılması zorunlu tabiki 2007 - 2008 samp ortamını hatırlatır, arkadaş bundan kastetti büyük ihtimal bende bunu belirttim kalkıpta rol bilginizi geliştirin diyemez veya hut sorgulayamaz beni tanımadan etmeden büyük ihtimal konu düzeninden bu sonuca vardı ki onu geçtim bizde bu tarz konu açmayı istemeyiz fakat ne yazıkki bu tarz bilgilerin yazılması zorunlu, kızdığım nokta yok sonuça eleştiriye açık bir konu açmadan önce yorumlara kitliyebilirdim.
Son düzenlenme: 08 Şubat 2020, 17:34:17 Rodriquez

☨Gaviria☨

Başarılar bilgisiyara GTA5 aldığım zaman geleceğim.

Lineopth

Crôwn Roleplay

santiagocss

Oner

Dostum FiveM sunucuları öyle diye sen de öyle yapmak zorunda değilsin. Ben şahsen SAMP'tan gelenlerin text roleplay açmasını beklerdim. Voice destekçisi değilim.

Discord: Ascendency#7970

Rodriquez

Alıntı yapılan: Oner - 08 Şubat 2020, 21:47:25
Dostum FiveM sunucuları öyle diye sen de öyle yapmak zorunda değilsin. Ben şahsen SAMP'tan gelenlerin text roleplay açmasını beklerdim. Voice destekçisi değilim.

Yani tabiki fakat fivem'de sunucu açmamın ve oynamamın tek bir sebebi var oda voice yani sesli olduğu için bir zaman sonra text sıkıyor, teşekkürler.