GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Konu silinebilir, proje farklı platforma geçirilecek.

Başlatan JollyJoker, 04 Şubat 2020, 22:18:46

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

JollyJoker

Alıntı yapılan: onatrd - 08 Şubat 2020, 13:39:12
Projeyi yakından takip eden birisi olarak adaletli ilerleyişleri açısından geliştiriciyi tebrik ederim, başarılar.
Değerli yorumun için çok teşekkür ederim.

zeroo

JollyJoker

Tanıtım baştan aşağıya tamamen güncellenmiştir. İyi veya kötü yorumlarınıza ve eleştirilerinize açığım, konuda da belirttiğim gibi sunucu aktif edildikten sonra sunucu içi görseller ile konuyu daha hoş, daha güzel bir şekilde düzenleyip güncelleyeceğiz.

Wishkle

Wishky

Cruza

since 2008
graphic designer & front-end web developer

Rexha

REXHA

egezhd

Sunucunuzda oynamayı bırakın, MTA platformu ile hiçbir alakası olmayan kişiye "Roleplay" sunucusu adı altında sunucuda DM rolüne davet ediyorsunuz. Hoş değil. Ama başarılar, umarım bu tutum değişir. Genel olarak konuşmuyorum tabii. :)

neastroncan

Keşke benim sunucumun discorduna gelipte yetkiliniz reklam yapmasa, bunu size ilettiğimizdede banlıyorsunuz.Hoş değil sunucunuzun tutacağını sanmıyorum.
Son düzenlenme: 02 Temmuz 2020, 21:15:42 CanNeastron

Wizardry

Alıntı yapılan: egezhd - 02 Temmuz 2020, 21:12:31
Sunucunuzda oynamayı bırakın, MTA platformu ile hiçbir alakası olmayan kişiye "Roleplay" sunucusu adı altında sunucuda DM rolüne davet ediyorsunuz. Hoş değil. Ama başarılar, umarım bu tutum değişir. Genel olarak konuşmuyorum tabii. :)
Aynen, anlaşmalı rol adı altında sadece bir çatışmaya davet ediyorlar. İsteyenlere sunucuda yetkili olan bir arkadaşın attığı mesajı atabilirim, forum iletisi üzerinden.

Kleachynas

South Country Roleplay - Level 1 Helper
Grafik & Dizayn