GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
16 Kasım 2025, 18:32:54

GTA 6 Çıkınca GTA 5 Online Kapanır mı?

Başlatan FalafelÇorba, 22 Şubat 2020, 17:05:29

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FalafelÇorba

Arkadaşlar GTA 5 almayı düşünüyorum fakat GTA6'nın çıkıp GTA5 Online'nin kapanmasından korkuyorum. Sizce kapanır mı?

Luji

Hayır, bu çok zor. Rockstar Games şuanda kazandığı paranın çoğunu gta online üzerinden alıyor. ve sürekli güncelleme gelmekte.

FalafelÇorba

Alıntı yapılan: Buzzy - 22 Şubat 2020, 17:27:38
Hayır, bu çok zor. Rockstar Games şuanda kazandığı paranın çoğunu gta online üzerinden alıyor. ve sürekli güncelleme gelmekte.
GTA 6 çıktıktan sonra GTA 5'e hızlı güncelleme gelmez gibi düşünüyorum.

xT_9000

Alıntı yapılan: Insomnia - 22 Şubat 2020, 17:58:05
Rdr2 çıktı gta online ve rdr hala güncelleme almaya devam ediyor, gta bitmez korkma sen

https://www.twitch.tv/xt_9000

Map Hakkında Yardımcı olacak videolar için:
https://www.youtube.com/musabcayli

FalafelÇorba

Alıntı yapılan: xT_9000 - 22 Şubat 2020, 18:05:28
Rdr2 çıktı gta online ve rdr hala güncelleme almaya devam ediyor, gta bitmez korkma sen
Hayır, gta bitmez demedim, GTA 5'e fazla güncelleme gelmez diyerek düşüncemi bulundum.

xT_9000

Alıntı yapılan: Insomnia - 22 Şubat 2020, 18:13:47
Alıntı yapılan: xT_9000 - 22 Şubat 2020, 18:05:28
Hayır, gta bitmez demedim, GTA 5'e fazla güncelleme gelmez diyerek düşüncemi bulundum.
Bitmez dediğim şey de güncelleme bitmez mantığında

https://www.twitch.tv/xt_9000

Map Hakkında Yardımcı olacak videolar için:
https://www.youtube.com/musabcayli

Eamon

Bildiğim kadarıyla şuan GTA Online çok iyi durumda o yüzden ne zaman bu durum değişirse, bence o zaman GTA 6 çıkar. GTA 6 çıktığı zaman GTA 5'in değeri düşecek çünkü millet GTA 6 yönelecek. Şimdi GTA 5'den iyi bir gelir elde ediyorlar, GTA 6'yı çıkararak bu durumu bozacaklarını zannetmiyorum. Ne zaman GTA 5'in değeri düşerse o zaman GTA 6 çıkar bence. GTA 5 Online'ın kapanacağını zannetmiyorum, büyük ihtimal güncelleme gelmez.
Son düzenlenme: 22 Şubat 2020, 19:13:04 Metafor
Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

santiagocss

FalafelÇorba

Alıntı yapılan: Prank - 22 Şubat 2020, 22:58:29
GTA IV online kapandı mı?
Kapanmadı, GTA 6 çıkar ise GTA V ' in güncellemeye fazla devam etmez anlamında dedim.

xDahdal

Ona, bakarsan SAMP Kapandı mı veyahta GTA IV Online biraz mantık üretirsen bence cevabini bulabilirsin

"Deneyerek daha kolay öğrenilir" der Baltasar, "dayan ve üstele... Bu acı adım adım iyiliğine dönüşecek." diye ekler Ovidius..

FalafelÇorba

Alıntı yapılan: RulinG - 23 Şubat 2020, 23:44:52
Ona, bakarsan SAMP Kapandı mı veyahta GTA IV Online biraz mantık üretirsen bence cevabini bulabilirsin

Ben kapanacak diye bir şey demedim, eğer başlığı düzgün okusaydın bu yorumu yazmazdın.

Uzzy

Online kapanmaz devam eder ama oyuncu sayısı azalabilir.

Desky

Kapanmaz çok para geliyor oradan ve herkesin sistemi GTA 6 kaldırmaz, o yüzden Online oynamaya devam eden olur.

Tommy Vercetti

Online'ın kapanması mümkün değil, bi 10 yıl daha gider emin olabilirsin.

Lineopth