GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Nova Roleplay - Bir Oyundan Daha Fazlası.. | #NovaSocial #NovaRP

Başlatan Rhea, 21 Kasım 2019, 00:50:57

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rhea

Alıntı yapılan: Trigger - 17 Şubat 2020, 22:40:11
Yaptığınız boş Admin powerla sunucuyu yürütmeye calısıyorsunuz tutmaz., asırı bir şekilde user hakkı yendi sunucuda.

Oyuncu hakkından kastın bitcoin buguyla para kasıp sonra ben el koyduktan sonra hicbir oyuncunun isyan etmemesi ve senin bu durumdan emekçi olmadan kastigin paradan rahatsiz olup bizim hakkımızda veya genel konuşmalarında eleştiri yerine boş konuşup sunucuyu kötülemek de bizim emeğinizin hakki ayrıca admin power kismina gelecek olursak 1 tane adamda sen bullet veya lüks bir arac veya oyunculara parasiyla hava atan admin gösteremezsin bunu da iddia ediyorum. Ister gel ister gelme insanlar emek vererek bir seyler yapıyorsa sadece emekle karşılığını alabilir. Bizim açtığımız kapali betadayken aciklardan yararlanıp daha sonra hak yendi muhabbeti değil. Son olarak eklemek istedigim şey eski oyunculardan neredeyse hepsi hatta daha fazla oyuncu kitlesine ulaştık diyebilirim. Açılışta beklerim..

spiNNN

Eskidende oynamıştım fena değildi , başarılar.

Rhea

Alıntı yapılan: spiNNN - 19 Şubat 2020, 01:07:31
Eskidende oynamıştım fena değildi , başarılar.

Teşekkür ederim(z). Tekrar bekleriz ^^

Rhea

Sayın Nova Roleplay Oyuncuları:
Sunucumuzun hazır olmasına sayılı günler kaldığını söyleyebiliriz bu süreçte herkesi sunucumuza bekleriz. Sunucu Cumartesi 22.02.2020 tarihinde siz değerli oyuncularımızla buluşacağız.

Kaliteli rolün adresi..

Detaylı bilgi için discord adresimize gelmeyi unutmayın

xDahdal

"Deneyerek daha kolay öğrenilir" der Baltasar, "dayan ve üstele... Bu acı adım adım iyiliğine dönüşecek." diye ekler Ovidius..

Rhea

Rhea

Rhea

Rhea

77.83.201.163:7777 IP adresinden giriş yapabilirsiniz.

Maestro

Başarılar dilerim çok düzgün server kalmadı eğer başarılı işler çıkarsa güzel olur.

Rhea

Alıntı yapılan: Maestro - 22 Şubat 2020, 19:35:39
Başarılar dilerim çok düzgün server kalmadı eğer başarılı işler çıkarsa güzel olur.

Teşekkür ederim(z). Sizi de bekleriz.

hinbo24

Rhea

santiagocss

253737291037483920. Açılışımıza hoşgeldiniz

Rhea

Alıntı yapılan: Prank - 22 Şubat 2020, 23:05:56
253737291037483920. Açılışımıza hoşgeldiniz

Kahkaha tufanına tutulduk yapmayın şöyle şeyler Prank Bey..