GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

California Roleplay - [Yakında]

Başlatan Eamon, 17 Şubat 2020, 19:53:08

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Orkun

Bıkmadan deniyorsun Ferman umarım bu sefer olur :)

Levi

Konunuza kuralları kabul ettiğinize dair bir ibare eklemelisiniz. Aksi taktirde konunuz kilitlenecektir. 24 saat içerisinde lütfen halledin. @Metafor

"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."

Eamon

Alıntı yapılan: Levi - 24 Şubat 2020, 13:24:56
Konunuza kuralları kabul ettiğinize dair bir ibare eklemelisiniz. Aksi taktirde konunuz kilitlenecektir. 24 saat içerisinde lütfen halledin. @Metafor

24 saat içerisinde düzenleyeceğim konuyu.
Tanıtım kurallarında bu dediğiniz kuralı göremediğim için eklememiştim.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Specter

Los Santos yerine California beklerdim, platform artık alışılmışın dışındaki sunucuları istiyor.

Saygılarımla Specter...

Eamon

Alıntı yapılan: Specter - 24 Şubat 2020, 18:58:43
Los Santos yerine California beklerdim, platform artık alışılmışın dışındaki sunucuları istiyor.

Los Angeles, California eyaletinin bir şehri zaten.

Wisdom

Alıntı yapılan: Specter - 24 Şubat 2020, 18:58:43
ls la(los angeles), lv lv(las vegas), sf ise sf(san francisco) zaten ve bunlar california eyaletinin kentleri. istiyorsan gider oralarda da rol yaparsın, herhangi bir engel yok

Peganeo

[T.R]BuRaK

Başarılar , kafanıza taktığiniz düşmanları bosverin kim ne derse desin benim görüşüm ile bu sunucu tutar ama siz pes etmesseniz tabiki, havlayan köpek susmaz rolünü oynayın arkanizdayim.!

Hayat Buysa...

Desky

Eamon

Forum Haber Sistemi

Haber sistemimiz tamamen dinamik bir sistem ve SA-MP ile bağlanlantılıdır. Oyuncu paneli üzerinden haber oluşumunda olan kişiler kolaylıkla sınırsız bir şekilde haber oluşturabilir, düzenleyebilir ve silebilir. Oluşturulan haberler forum'un footer kısmında slider içerisinde gözükmektedir ve mobil uyumludur. Haber türüne göre haber kısmında renklendirilme yapılmıştır. Haber'in üzerine tıklandığında, oyuncu tarafından belirlenmiş konu linki açılır.

Resimler

#Codec

"Hayat zordu ama güzeldi"

Barkın

Stoppers

Alice

Bir tek bana süper gelmiyor değil mi? Süper...

Eamon

Yorumlar için tekrardan teşekkürler, bizlere önerilerinizi https://www.california-roleplay.net adresinden yapabilirsiniz.