GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Nova Roleplay - Bir Oyundan Daha Fazlası.. | #NovaSocial #NovaRP

Başlatan Rhea, 21 Kasım 2019, 00:50:57

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Goddeww

Sunucunu uzun süredir takip ediyorum, fakat MG-MIX disiplinini iyi aşılamazsanız böyle sıkıntılar çekersiniz her zaman. Mod üzerinde geliştirmeler yapmaya özen gösterin biraz daha AR&GE isteklerine önem vermeyi deneyin bu dediklerimi yaparsanız size yararı çok olacaktır, başarılar.

Rhea

• Gereksiz işyerleri temizlendi.
  • Sistemsel onay sistemi hatalıydı, düzenlendi.
  • SABI oluşumu için dolap, skin, exterior ve interior eklemesi yapıldı.
  • LSPD için skin eklendi, interior düzeltildi.
  • /birlikler ve /birlikara(?) komutu eklendi.
  • Rozetin görünümü az da olsa değiştirildi.
  • Rozet açınca isim beyaz kalıyordu, düzeltildi. (Artık /sabiduty veya /pdduty kullanılacak.)
  • /ssmod komutu eklendi.
  • Discord ve Oyun Bağlantısı ayarlandı.

• Her oluşumun rozet rengi lspd ile aynıydı, değiştirildi.
  • Binco için 10 adet erkek skini eklendi.
  • Herhangi bir gazoz veya can dolduran bir içecek veya yiyecek yediğiniz zaman can 150 oluyordu, düzeltildi.
  • Araçlarla ilgili tamir bugları düzeltildi.
  • Modifiyede ESC basıp ./save ve ardından /q çekip oyundna çıktığımızda modifiye silinmiyor ve parkladığımızda gitmiyordu, düzeltildi.
  • /boombox koy ardından /boombox al yaptığımızda boombox objesi silinmiyor ve yanına konulduğunda yazılar buga giriyor Name taglar gözükmüyor siliniyordu, düzeltildi.
  • LSPD, Benzinlik ve Idlewood haritaları eklendi.
  • Binco'da kıyafet satın alamıyorduk aşağı sayfalara inemiyordu artık inebiliyor.
  • Silah fiyatları düzenlendi.
  • /discord komutu eklendi.
  • Silah siparişi verdiğinizde 6 saat süresi vardı, 2 saate düşürüldü.
  • Vergiler düşürüldü.
  • Birlik araçları respawnlanmıyordu, düzeltildi.
  • Helper/Yardımcı komutları düzenlendi.
  • Yetkili isimleri değiştirildi.
    Management, Nova Admin V, Nova Admin IV, Nova Admin III, Nova Admin II, Nova Admin I
  • Nova Social eklendi. (Tıklayın)
Nova Roleplay Yönetim Ekibi

Rhea

Bir grup motorcu.. 🤠 ( Rebel Vikings MC )

[
Son düzenlenme: 08 Mart 2020, 17:13:24 RLX - Eren

hinbo24

Nova ilk açıldığı zaman ilk giren insanlardan biriyim.. O zaman Ekip çok iyiydi O zaman ama ne zaman ki Farklı Farklı insanlar ekibe girdi benim servere ve ekibine olan güvencimde Tamamı ile azaldı zaten. Tek Eren vardı güvendiğim hala öyle. Ekibe alınana adamlar önceden /rapor dan gelen taleplere bakar iken olayı anlamadan dinlemeden yargı yapan insanlardı.. ve bazısı hala ekipte.. Sadece Eren ile olacak şey değil bu Her şeyi Eren yapamaz Kadro yapılması çok kötü zamanında iyi kötü az çok tecrübeler edindiğim için bu server hakkında bu yüzden rahat konuşabilmekteyim..

Neyse Lafı fazla uzatmaya gerek yok.. Bol şans Eren

Rhea

Alıntı yapılan: hinbo24 - 08 Mart 2020, 22:52:34
Nova ilk açıldığı zaman ilk giren insanlardan biriyim.. O zaman Ekip çok iyiydi O zaman ama ne zaman ki Farklı Farklı insanlar ekibe girdi benim servere ve ekibine olan güvencimde Tamamı ile azaldı zaten. Tek Eren vardı güvendiğim hala öyle. Ekibe alınana adamlar önceden /rapor dan gelen taleplere bakar iken olayı anlamadan dinlemeden yargı yapan insanlardı.. ve bazısı hala ekipte.. Sadece Eren ile olacak şey değil bu Her şeyi Eren yapamaz Kadro yapılması çok kötü zamanında iyi kötü az çok tecrübeler edindiğim için bu server hakkında bu yüzden rahat konuşabilmekteyim..

Neyse Lafı fazla uzatmaya gerek yok.. Bol şans Eren

Tekrardan teşekkür ederim, şuan neredeyse ekibin tamamı değişti ve değişmeyenler de kemik kadroyu oluşturan kişilerdir. Bilgili olmayan bir kişi göremezsiniz çünkü ciddi eğitim sürecinden geçirdik. Teşekkürler tekrar sizi de bekleriz..

Rhea

Alıntı yapılan: Goddew - 07 Mart 2020, 09:47:02
Sunucunu uzun süredir takip ediyorum, fakat MG-MIX disiplinini iyi aşılamazsanız böyle sıkıntılar çekersiniz her zaman. Mod üzerinde geliştirmeler yapmaya özen gösterin biraz daha AR&GE isteklerine önem vermeyi deneyin bu dediklerimi yaparsanız size yararı çok olacaktır, başarılar.

böyle sıkıntılar çekersiniz dediğin kısımdan hiçbir şey anlamadım, şuan hiçbir sıkıntı çekmiyoruz gayet güzel rol çeviriyoruz. Mod olayına gelince modu zamanla geliştiriyoruz. Güncelleme notlarını da inceleyebilirsiniz. Her hafta bakım yapıyoruz ve her gece düzenli restartlar atarak sunucuyu geliştiriyoruz. Teşekkür ederim ^^

Rhea

Yarından itibaren 2x payday aktif olacak ve 2 katı tecrübe ve maaş kazanacaksınız. Yarın oyunda olmayi unutmayın..

Rhea

2x Payday aktif. Bu süreçte 2 katı tecrübe ve maaş kazanacaksınız.

#Codec

Abone kitlesi ile belirli bir yere kadar devam eder umarım, başarılar.

"Hayat zordu ama güzeldi"

Rhea

Alıntı yapılan: #Codec - 13 Mart 2020, 22:20:39
Abone kitlesi ile belirli bir yere kadar devam eder umarım, başarılar.

Teşekkürler sizi de bekleriz..

Rhea

Herkese çok teşekkür ederim sizlerin desteğiyle beraber gelişmeye devam ediyoruz..

ripgrip

Başarılar böyle devam dostum bugün sunucuya ilk adımımı attım ve gerçekten rol ortamı sahaneydi yakında vizyon alacak bir sunucu olursunuz umarım. Basarilar dilerim dostum.

ripgrip

Alıntı yapılan: Goddew - 07 Mart 2020, 09:47:02

Yorum için biraz geç kalmış olabilirim fakat ben girdiğimde herhangi mg veya mix durumu gözlemlemedim.

ripgrip

Tek şüphe duyduğum nokta tanıtım güncellemesi yapılmalı tavsiye olarak bunu söylemek istiyorum.

criminal

Bu serverda LSPD rolündeyim ve çok memnunum. Şuanki SAMP RP serverlarının en iyilerinden diyebiliriz.