GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

~~~ Balkan Roleplay ~~~

Başlatan Rodeiun, 15 Mart 2020, 00:51:41

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rodeiun

Balkan Roleplay, Yabancı konsept üzerine kurulu olan bir 03.DL SAMP serveridir. Los Santos'da hayatını sürdüren Amerikan vatandaşları sizleri bekliyor olacak. Los Santos da çıkan siyahi ve beyaz kavgalarını engellemek halkı korumak ve hizmet etmek için Polisler her daim size yardımcı olacaklar. Sunucumuzda tabikide en büyük rolleri LSPD Başta olmak üzere İllegal birlikler üstlenmektedir. Bu birliklere Yönetim ekibince tüm rollerine destek çıkacağız. Sunucu türü Hard Konsept'tir. Hileleri, Kurallara aykırı davranış yapanları tespit etmek için "Topluluk Yöneticileri" forum yönetiminden sorumlu olan "Forum Görevlisi" gibi yetkilerimiz mevcuttur .Yönetim ekibince elimizden geldiği kadarıyla en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bu projeye Tahmini olarak 2 ay önce baş koyduk(daha geç veya daha erken olabilir.)

GIDERILEN HATALAR
  • Discord sistemi moda entegre edildi.
  • Şirket sistemi eklendi [yakında aktif]
  • Polisler İçin Obje sistemi eklendi.
  • Ajans sistemi eklendi.
  • Meslek başlama yerleri problemli yarın düzeltilecek.
  • Buglar giderildi.
  • MYSQL Sorunu çözüldü.
  • Talep Sistemi düzeltildi, geliştirildi.
  • Meslek buglari giderildi.
  • Meslekler daha fazla verecek.
  • LSPD Birden fazla kelepce tasiyabiliyordu kaldirildi. ((Ustunde en fazla 2, dolapta sinirsiz ve torpidoda 5 adet olmak uzere sinirlandirildi. Degisiklikler olabilir.))
Daha Vardı şuanda aklımde değil.

SISTEMLER
  • Discord sistemi
  • Şirket sistemi [yakında aktif]
  • Polisler İçin Obje sistemi.
  • Ajans sistemi.
  • Gelismis Meslekler
  • Gelismis uyusturucu sistemi
  • Dinamik ev sistemi
  • Gelistirilmis Talep Sistemi
  • Dinamik Isyeri Sistemi
  • Dinamik Yaptirim Sistemleri
  • Dinamik Karakter Kayit sistemi
  • Gelismis LSPD Mdc Sistemi
  • Gelistirilmis LSPD sistemleri
  • Gelistirilmis LSMD sistemleri
  • Emoji sistemi
  • 2xPayDay sistemi
  • Dinamik Bina sistemi
  • Dinamik OOCMARKET sistemi
  • Soyunma sistemi
  • Ve en guzelide AKTIF ROL!
Daha Vardı şuanda aklımde değil.

YÖNETİM EKİBİ

AloneWarrioR - Management
Swindler - Management
Wuncha - Lead Admin
Abatay1991 - Developer
Owsro & #Burak - High Senior Admin
Bundan sonrasını eklemeye gerek duymadım.

77.83.202.165:7777

Forum: Şuanlık DE-AKTİF

TeamSpeak3 Adresleri: ~~Bakımda~~

Forum Adresi: ~~17.03.2020 tarihinde Aktif!~~

[/b][/b]
[/b]
Kuralları okudum, anladım ve kabul ediyorum.
Son düzenlenme: 17 Mart 2020, 01:20:32 lacosapalm Sebep: Konu ön eki eklendi.

Gaviria

SwindLer varken tutacağına pek inanmıyorum ama. Başarılar osmancım.

Rhea

Enkei

Alıntı yapılan:  Bölüm kuralları
Konu düzenli olmalıdır. Düzenli olmayan konular kesinlikle bölümde tutulmayacaktır. Uyarılara rağmen aynı tür konular açılmaya devam edilirse işlem uygulanacaktır.

Konunuzu 24 saat içerisinde daha düzenli hale getirin. Aksi taktirde konu arşive taşınacaktır.

Rodeiun

Alıntı yapılan: Enkei - 15 Mart 2020, 01:33:56
Konu düzenli olmalıdır. Düzenli olmayan konular kesinlikle bölümde tutulmayacaktır. Uyarılara rağmen aynı tür konular açılmaya devam edilirse işlem uygulanacaktır.

Konunuzu 24 saat içerisinde daha düzenli hale getirin. Aksi taktirde konu arşive taşınacaktır.

Nerenin duzensiz oldugunu soyleyebilirmisiniz?((islevi olmayan yazilar silindi.))

Rodeiun

Alıntı yapılan: Enkei - 15 Mart 2020, 01:33:56

Her gecen gun konu duzenlenecektir.

#Codec

Discord linki kırık, tutmaz yönetim sağlıklı düşünebilecek yaşta değil.

"Hayat zordu ama güzeldi"

Rodeiun

Alıntı yapılan: #Codec - 15 Mart 2020, 02:15:56
Discord linki kırık, tutmaz yönetim sağlıklı düşünebilecek yaşta değil.
Yukaridaki link guncellendi. Bu islerin yasa bakmadigini dusunuyoruz. Yorumunuz icin tesekkurler.

ripgrip

Berbat forum kullanmiyorsunuz her seyi bedavaya getirmeye çalışıyorsunuz. Ayrıca forum açmayı denemişsiniz tema ve editleyecek birisi bulamafiginiz için acmamissiniz ve .site domainiyle acmaya kalkışmışsınız hiç uğraşmadan kapatın direk saçma sapan is yapmayin piyasada o kadar sunucu var vice nineteen rina nova burda sundugunuz tanıtıma ve foruma bakın ben sizin iyiliginjz icin diyorum direk kapatın eger çok rol istiyorsanız yukarda saydigim sunuculardan birisine gidin rahat edin. Hemde rol dondurursunuz 10 kisiyle olacak iş değil bu zaten sunucunun yarısı helper admin olmaaaz digerleride afk yapmayın lütfen

Rodeiun

Alıntı yapılan: ripgrip - 15 Mart 2020, 02:47:33
Berbat forum kullanmiyorsunuz her seyi bedavaya getirmeye çalışıyorsunuz. Ayrıca forum açmayı denemişsiniz tema ve editleyecek birisi bulamafiginiz için acmamissiniz ve .site domainiyle acmaya kalkışmışsınız hiç uğraşmadan kapatın direk saçma sapan is yapmayin piyasada o kadar sunucu var vice nineteen rina nova burda sundugunuz tanıtıma ve foruma bakın ben sizin iyiliginjz icin diyorum direk kapatın eger çok rol istiyorsanız yukarda saydigim sunuculardan birisine gidin rahat edin. Hemde rol dondurursunuz 10 kisiyle olacak iş değil bu zaten sunucunun yarısı helper admin olmaaaz digerleride afk yapmayın lütfen

Oncelikle herseyi bedavaya getirmeye calismiyoruz vds ye 50 tl veriyoruz aylik. Acmayi denemissiniz soyle bi arkadasim yaparim demisti konusuruz parasini demisti sonra iptal olunca oyle kaldi. Merak etmeyin herturlu domain vs. Karsilanacak. Ben bu yola baskoydum geri dondurecek kisinin olacagini sanmiyorum. Ayrica helper admin olayi su sekilde. Sunucuda 2 ortak var. 2 developer 1 lead var 2 hsa  1 ga 1 helper mevcut. Bence bi problem olmaz. Cok pozitif yorumunuz icin tesekkurler.
Son düzenlenme: 15 Mart 2020, 03:01:43 KraLOsmaN

Radless

"Relax Powering"

Heveslik sunucu maksimum 1 hafta olmaz kapanır.

"Life's too short to hold grudges."

Maximous

Alıntı yapılan: Radless - 15 Mart 2020, 03:08:57
"Relax Powering"

+1

Rodeiun

"Relax Powering"

Oncelikle yorumunuz icin tesekkurler. Ben bu sunucu icin calisiyorum merak etmeyin o paranin hincini cikaricam. Bu konuyu 1 hafta sonra goruselim olurmu?

Radless

Alıntı yapılan: KraLOsmaN - 15 Mart 2020, 03:18:55
"Relax Powering"

Oncelikle yorumunuz icin tesekkurler. Ben bu sunucu icin calisiyorum merak etmeyin o paranin hincini cikaricam. Bu konuyu 1 hafta sonra goruselim olurmu?
1 haftaya kapanmazsa tabii ki görüşebiliriz.

"Life's too short to hold grudges."

Eamon

İngilizce garip başlıkları kullanmayı bırakın artık. Relax Powering nedir manasız garip bilmediğiniz şeyleri neden kullanıyorsunuz.

Ek olarak;

Bu yola baş koydum diyorsun fakat bu işler sandığından da zor çünkü eminim pawno ve web dilleri hakkında bilgin yoktur.
Eğer pawno ve web hakkında bilgin yoksa zaten bir şey yapamazsın, karşına çıkacak en küçük bir sorunda çaresiz kalırsın.
Developer vb şeyleri geçmelisin bir kere, sunucu sahibi olarak pawno ve web dillerini bilmiyorsan bu işe hiç girme.
Yanıma iki developer alırım, onlar kodlar ben yönetirim parayı veririm kafasındaysan o işi bitmiş bil.
Son düzenlenme: 15 Mart 2020, 04:56:39 Metafor
Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.