GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

~~~ Balkan Roleplay ~~~

Başlatan Rodeiun, 15 Mart 2020, 00:51:41

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Wisdom

powering ama admin powering sanırım

DracDonix

Sistemler kısmında, giderilen hataların olması biraz saçma.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

gercekleracidir

Nedense yorum atan çoğu kişi Sunucu açamayan açmaya korkan veya insanların sunucusuna sığınıp yetki isteyen önceden sunucusu olupta tutmayınca 2 gün sonra kapatan kişilerden oluşuyor.

Osman kardeşim denemek istiyor ben onun yapacağına inanıyorum nereye kadar giderse gider.

Destek olmanız ve hatalarını söylemeniz ona bir şeyler önermeniz gerekirken burda dalga geçiyorsunuz.

Bu yoldan hepiniz/hepimiz geçtik. Biraz empati kurun ve yardımcı olmaya çalışın. Yazık.

Başarılar.

Kendi dünyamın tanrısıyım.

Rodeiun

Alıntı yapılan: Mustafa ÇIKMAZ - 15 Mart 2020, 10:47:59
Nedense yorum atan çoğu kişi Sunucu açamayan açmaya korkan veya insanların sunucusuna sığınıp yetki isteyen önceden sunucusu olupta tutmayınca 2 gün sonra kapatan kişilerden oluşuyor.

Osman kardeşim denemek istiyor ben onun yapacağına inanıyorum nereye kadar giderse gider.

Destek olmanız ve hatalarını söylemeniz ona bir şeyler önermeniz gerekirken burda dalga geçiyorsunuz.

Bu yoldan hepiniz/hepimiz geçtik. Biraz empati kurun ve yardımcı olmaya çalışın. Yazık.

Başarılar.

Saol kardesim ❤

Rodeiun

Alıntı yapılan: Metafor - 15 Mart 2020, 04:48:10
İngilizce garip başlıkları kullanmayı bırakın artık. Relax Powering nedir manasız garip bilmediğiniz şeyleri neden kullanıyorsunuz.

Ek olarak;

Bu yola baş koydum diyorsun fakat bu işler sandığından da zor çünkü eminim pawno ve web dilleri hakkında bilgin yoktur.
Eğer pawno ve web hakkında bilgin yoksa zaten bir şey yapamazsın, karşına çıkacak en küçük bir sorunda çaresiz kalırsın.
Developer vb şeyleri geçmelisin bir kere, sunucu sahibi olarak pawno ve web dillerini bilmiyorsan bu işe hiç girme.
Yanıma iki developer alırım, onlar kodlar ben yönetirim parayı veririm kafasındaysan o işi bitmiş bil.

Manasini biliyorum. Az da olsa pawn bilgim var kendimi gelistirmeye calisiyorum. Birseyler yapmaya calisiyorum. Saygi gostereceginizi vs. Dusunmustum ama olmadi neyse saglik olsun.

Rodeiun

Alıntı yapılan: Cypher - 15 Mart 2020, 09:19:20
Çeviriden yazma saçma salak konu başlıklarıyla olmuyor bu işler...

Relax in rahat oldugunu biliyorum. Powering in de guc demek oldugunu biliyorum bunu ceviriden bakmadim. Neden bukadar taktiniz buna?

Hatay Efsanesi

Başarılar dilerim,Senior Admin hatay efsanesi muah

www.balkan.roleplay

Anka

Merhabalar kardeşim, kimseye kulak asma hatalarından kendin ders çıkar bir yap iki yap gerekirse üçüncü kez yap aç kapat vs. ama kendi hatalarınla yap yaptığın hataları da tekrar yapma. Bu iş içinde uğraşıyorsan emin ol zamanla her şeyi öğrenirsin bak ben SAMP Hayatına 2010 ve 2011 Yıllarında başladım yabancı serverlarda. 2012'de TR sunucularına geçtim. 2014'te ise ilk kendi sunucumu açtım ve baya da iyi durumlara geldim. Ama yaptığım bazı hatalar yüzünden çoğu şeyden artık sıkıldım ve bıraktım ama şöyle diyecek olursam bak hala devam ediyorum sunucuları vs. takip ediyorum kendi çapımda mod kodlamaya çalısıyorum WEB tasarım vs. herşeyle şuan şu 9 yıllık süreçte her konuda orta seviye hatta biraz daha fazla bilgim vardır. Sana bunu neden anlattığıma gelecek olursam ilk cümlemde de dediğim gibi yap gerekirse hata da yap. Zamanla her şeyi öğrenirsin. Bu yolda başarılar dilerim sana kolay gelsin, Aslan Parçası. ;)

Bak çok kişi tanıdım, sadece şu kadar net söyliyeyim kimseye güvenme, kendinden başka kimseye güvenme.
Son düzenlenme: 15 Mart 2020, 23:35:21 Anka

Rodeiun

Alıntı yapılan: Anka - 15 Mart 2020, 23:32:22
Merhabalar kardeşim, kimseye kulak asma hatalarından kendin ders çıkar bir yap iki yap gerekirse üçüncü kez yap aç kapat vs. ama kendi hatalarınla yap yaptığın hataları da tekrar yapma. Bu iş içinde uğraşıyorsan emin ol zamanla her şeyi öğrenirsin bak ben SAMP Hayatına 2010 ve 2011 Yıllarında başladım yabancı serverlarda. 2012'de TR sunucularına geçtim. 2014'te ise ilk kendi sunucumu açtım ve baya da iyi durumlara geldim. Ama yaptığım bazı hatalar yüzünden çoğu şeyden artık sıkıldım ve bıraktım ama şöyle diyecek olursam bak hala devam ediyorum sunucuları vs. takip ediyorum kendi çapımda mod kodlamaya çalısıyorum WEB tasarım vs. herşeyle şuan şu 9 yıllık süreçte her konuda orta seviye hatta biraz daha fazla bilgim vardır. Sana bunu neden anlattığıma gelecek olursam ilk cümlemde de dediğim gibi yap gerekirse hata da yap. Zamanla her şeyi öğrenirsin. Bu yolda başarılar dilerim sana kolay gelsin, Aslan Parçası. ;)

Bak çok kişi tanıdım, sadece şu kadar net söyliyeyim kimseye güvenme, kendinden başka kimseye güvenme.

Teşekkür ederim. Tek yorumunuz benim moralimi düzeltmeye yetiyor. Bundan önce Freeroam projesinde yer alıyordum kendi sunucumda. Her açtığımda bir tık gelişme katediyordum. Değerli yorumunuz için teşekkürler.

Enkei

Konu içeriğinden bağımsız iletiler silinmiştir. Yapacağınız yorumları polemik oluşturmadan ve bir kelime veya kelimeler üzerinden gereksiz uzatmayarak yapmaya özen gösterin. Devamı halinde işlem uygulanacaktır.

Rodeiun

Makinamizin calinmasi dolayisiyla bugun bir teknik aksama yasandi. Gerekli yasal islem baslatilmadan uzlasma yapildi. Suanda vds ye erisimimiz yok. Allah'in izniyle bir sorun cikmaz ise yarin sunucu aktif!!

Rodeiun

Kendim sunucuya aksam girebildigimden obur developerin pek aktif olmadigindan dolayi, sunucumuza PAWN bilen Developer araniyor. Discord uzerinden ulasiniz.

kumite

Güzel bir sunucuya benziyor,sıkıntınız sanırsam şu an daha bir makineniz yok. Size makine sağlayabilirim,discord davetinizinde süresi bitmiş. Bir şey lazımsa,sponsorluk vesaire için görüşebiliriz.
this is dreamer#6517

Eamon

Alıntı yapılan: KraLOsmaN - 15 Mart 2020, 11:31:52
Alıntı yapılan: Metafor - 15 Mart 2020, 04:48:10
İngilizce garip başlıkları kullanmayı bırakın artık. Relax Powering nedir manasız garip bilmediğiniz şeyleri neden kullanıyorsunuz.

Ek olarak;

Bu yola baş koydum diyorsun fakat bu işler sandığından da zor çünkü eminim pawno ve web dilleri hakkında bilgin yoktur.
Eğer pawno ve web hakkında bilgin yoksa zaten bir şey yapamazsın, karşına çıkacak en küçük bir sorunda çaresiz kalırsın.
Developer vb şeyleri geçmelisin bir kere, sunucu sahibi olarak pawno ve web dillerini bilmiyorsan bu işe hiç girme.
Yanıma iki developer alırım, onlar kodlar ben yönetirim parayı veririm kafasındaysan o işi bitmiş bil.

Manasini biliyorum. Az da olsa pawn bilgim var kendimi gelistirmeye calisiyorum. Birseyler yapmaya calisiyorum. Saygi gostereceginizi vs. Dusunmustum ama olmadi neyse saglik olsun.
Alıntı yapılan: KraLOsmaN - 16 Mart 2020, 01:25:38
Kendim sunucuya aksam girebildigimden obur developerin pek aktif olmadigindan dolayi, sunucumuza PAWN bilen Developer araniyor. Discord uzerinden ulasiniz.

Tam da bundan bahsediyordum..

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Caner K.

Kolay gelsin, "heveslik" tarzında söylemlerde bulunanları boşver pes etmeden sunucuyu ilerletmeye çalışırsan zamanla user artışı vb. olur güzel ekip felanda bulabilirsin belki. Forumda ekip ilan kısmına başvurmanı öneririm.