GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Nova Roleplay - Bir Oyundan Daha Fazlası.. | #NovaSocial #NovaRP

Başlatan Rhea, 21 Kasım 2019, 00:50:57

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rhea

Alıntı yapılan: ripgrip - 15 Mart 2020, 02:49:15
Başarılar böyle devam dostum bugün sunucuya ilk adımımı attım ve gerçekten rol ortamı sahaneydi yakında vizyon alacak bir sunucu olursunuz umarım. Basarilar dilerim dostum.
Alıntı yapılan: criminal - 15 Mart 2020, 03:03:40
Bu serverda LSPD rolündeyim ve çok memnunum. Şuanki SAMP RP serverlarının en iyilerinden diyebiliriz.

Teşekkür ederim(z). Roleplay zevkini yaşayabiliyorsak ne mutlu bize. :)

Oner

sa beyler pdsi vasat bide discorda giren her türlü hakareti göze alır 4 staff 1 developer 1 management ve 2 discord moderator aktifken adam ananla erp yaparım diyor hiçbirşey olmuyor yani bunu göze alıyosanız girin bide pd tam low bunların haricinde iyi sunucu tbrklr Eren

Discord: Ascendency#7970

Maximous

Rhea

Alıntı yapılan: Oner - 15 Mart 2020, 03:12:05
sa beyler pdsi vasat bide discorda giren her türlü hakareti göze alır 4 staff 1 developer 1 management ve 2 discord moderator aktifken adam ananla erp yaparım diyor hiçbirşey olmuyor yani bunu göze alıyosanız girin bide pd tam low bunların haricinde iyi sunucu tbrklr Eren
Alıntı yapılan: Maximous - 15 Mart 2020, 03:12:27
Başarılar.. 😉

@Maximous teşekkürler..
@Oner size yapılan herhangi bir mağduriyet göremiyorum eğer discord da haksızlık yapıldığını düşünüyorsanız discord chat inden normal yazmak yerine discord moderatorlerine skkayet edebilirsiniz. Ayrica lspd icin görüşlerinizi şahsi olarak düşünerek şuan için ciddiye almıyorum. Teşekkürler..

Oner

Almalısın lspdsiz sunucu olmaz erenoş ayrıca bu küfürlü çetlere sende katılıyon seni mi şikayet edelim amdine

Discord: Ascendency#7970

Rhea

Alıntı yapılan: Oner - 15 Mart 2020, 03:16:08
Almalısın lspdsiz sunucu olmaz erenoş ayrıca bu küfürlü çetlere sende katılıyon seni mi şikayet edelim amdine
Ya yapma 😂😂😂 sende biliyorsun geceleri böyle muhabbetler çevirdiğimi küfürlü chat benim için sorun arz etmiyor ama şahsına küfür sorun arz ediyor. Lspd siz sunucu tabi olmaz bende suan için büyük bir sorun yaşadığımızı düşünmüyorum. Senin görüşün farklıdır eyvallah.

Rhea

En fazla aktif olan top 10 oyuncu diğer hafta sonuna kadar incelenecek ve süpriz ödüller verilecektir. Ayrıca tatil boyunca 2x payday aktif olacaktır! Herkesi sunucumuza bekleriz. |  77.83.201.163:7777

doom

Ömürlük olmaya devam ederse güzel sunucu.  :helal:

Rhea

Garbius

Eren sunucun çok iyi. Umarım böyle devam edersin...

deltaroleplay

HuSu

PeakyFuckingBlinders

Sunucuya girip deneme şansı buldum evet sunucu güzel fakat birkaç sorunla karşılaştım ve bunların düzeltilmesi görüşündeyim.

1-) Oyunda çoğu şey 2 seviye olunca yapılıyor (Telefon satın alma, Pm gönderme vs.) bu oyuncu kaybında sebep olabilir.

2-) Bazı GPS Yerleri yok ama ismi var. (İddia bayiinin konumu yok)

3-) Bazı mesleklere herhangi bir şekilde girebilmek imkansız. ( Temizlik, tamirci ve uy****rucu kaçakcılığı)

4-) Oyunda arabaya binince ehliyet alınmasını söylemekte fakat GPS'de Ehliyet alma noktası gibi birşey bulamadım.

5-) İdlewood'da yapılan demir çitler vs. çok fazla ve gereksiz evet bazı oyuncular deli gibi araba sürüyor ama bunlar gereksiz şeyler.

6-) Rol bakımından daha fazla skin (Karakter kıyafetleri) getirilmeli.

7-) Taşımacılık mesleğinde ki yükü bırakma yolunda ki gişeler için güzel bir yapı yapılmalı oyuncular kolaylıkla o gişeden para vermeden geçebilir.

8-) /yardim komudu için güzel bir ekran olması güzel olur chat'ta gözükmesi kötü duruyor.

9-) GYM'de puan kasılınca neler olucağı belli olmuyor ve puan kasma olayı yeni oyuncular için anlamsız olabilir.

Dip Not: Bunların hepsini sunucunun yeni açılmasını göze alarak yazdım saydıklarım düzeltilir ise popüler RPG sunucuları ile yarışabilecek düzeyde bir sunucu.
Son düzenlenme: 15 Mart 2020, 10:45:29 PeakyFuckingBlinders

arda?

Rhea

Alıntı yapılan: deltaroleplay - 15 Mart 2020, 03:48:29
Başarılar
Alıntı yapılan: HuSu - 15 Mart 2020, 07:11:01
Başarılar
Alıntı yapılan: Garbius - 15 Mart 2020, 03:41:18
Eren sunucun çok iyi. Umarım böyle devam edersin...

Hepinize çok teşekkür ederim(z).

Alıntı yapılan: PeakyFuckingBlinders - 15 Mart 2020, 10:40:33
Sunucuya girip deneme şansı buldum evet sunucu güzel fakat birkaç sorunla karşılaştım ve bunların düzeltilmesi görüşündeyim.

1-) Oyunda çoğu şey 2 seviye olunca yapılıyor (Telefon satın alma, Pm gönderme vs.) bu oyuncu kaybında sebep olabilir.

2-) Bazı GPS Yerleri yok ama ismi var. (İddia bayiinin konumu yok)

3-) Bazı mesleklere herhangi bir şekilde girebilmek imkansız. ( Temizlik, tamirci ve uy****rucu kaçakcılığı)

4-) Oyunda arabaya binince ehliyet alınmasını söylemekte fakat GPS'de Ehliyet alma noktası gibi birşey bulamadım.

5-) İdlewood'da yapılan demir çitler vs. çok fazla ve gereksiz evet bazı oyuncular deli gibi araba sürüyor ama bunlar gereksiz şeyler.

6-) Rol bakımından daha fazla skin (Karakter kıyafetleri) getirilmeli.

7-) Taşımacılık mesleğinde ki yükü bırakma yolunda ki gişeler için güzel bir yapı yapılmalı oyuncular kolaylıkla o gişeden para vermeden geçebilir.

8-) /yardim komudu için güzel bir ekran olması güzel olur chat'ta gözükmesi kötü duruyor.

9-) GYM'de puan kasılınca neler olucağı belli olmuyor ve puan kasma olayı yeni oyuncular için anlamsız olabilir.

Dip Not: Bunların hepsini sunucunun yeni açılmasını göze alarak yazdım saydıklarım düzeltilir ise popüler RPG sunucuları ile yarışabilecek düzeyde bir sunucu.

Merhabalar,

1-) Oyunda seviye 2 olmadan genel olarak hiçbir şey yapamamalarının nedeni oyuna yeni başlayan insanların pm aracılığıyla reklam yapması ve küfür etmesidir. Telefon satın alma konusunda da telefon satın alıp mesaj atarak trolleyebiliyorlar. Bu sebepten dolayı seviye 2 olmayı 4 saat olarak sınırladık 2x payday aktif tutarak bu oranı düşürüp daha rahat hale getirebiliyoruz.

2-) /harita komutunu kullanabilirsin. (/destek komutundan sorabilirsiniz.)

3-) Bazı mesleklere herhangi bir şekilde girebilmek imkansız. / Tam ne kast ettiğinizi anlamadım. Eğer meslek girme noktasını diyorsanız 10-15 dakika bir olaydan dolayı silmiştik tekrar eklendi.

4-) /harita komutunu kullanabilirsin. (/destek komutundan sorabilirsiniz.)

5-) Bunun farkındayım son güncellemede mapler tamamen düzenlenecek.

6-) Bana göre yeterli fakat ne tarzda eklenmeli onu söylerseniz daha detaylı cevap verebilirim.

7-) Gişe mapi yapılabilir tavsiye için teşekkürler fakat gişeden para vermeden geçebilir olayı bana kalırsa saçma bunu yapamam.

8-) /yardim komutunu dinamik yani önüne ekran gelerek ayarlarsam bu sefer tekrar tekrar /yardim komutunu kullanmak zorunda kalacaklar, eğer chatte gözükürse chat'i açıp yukarı çıkıp tekrar tekrar bakabilir fakat reklendirme yapılabilir haklısınız.

9-) Kaldırılacaktır.

Dip Not için teşekkür ederim tekrar bekleriz.. :)