GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Rain Roleplay ~ [FORUM AKTİF!]

Başlatan Rain Roleplay, 15 Mart 2020, 21:17:31

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rain Roleplay

SAMP | Forum
Yakında

Giriş
Herkese merhaba, 14.03.2020 tarihi itibaren "Rain Roleplay" adlı projeye başlangıcımızı vermiş durumdayız, Rain Roleplay adaletli ve son derece deneyimli yönetim kadrosu ile sizlere en iyi roleplay deneyimini yaşatmak için oluşturulan bir projedir. Oyun içerisinde bulunan  sistemlerimiz ile roleplay zevkinizi doruklara çıkartacağız.

Oyun Modu
Oyun modumuz hakkında bilgi vermek gerekirse, temeli atılmış bir scripti ekibimiz olarak sizlere daha iyi bir rol ortamı, daha iyi bir sistem olanağı sağlamak için geliştiriyoruz ve yeni sistemlere kafa yoruyoruz.

Web Sayfası
Web sayfamızı herkesin eğlenceli vakitler geçirebileceği ve yaratıcı içerik paylaşımlar yapabileceği bir hale getirmek için ekipçe uğraşmaktayız.

Konsept
Sunucu konsepti yabancı konsepttir, Los Santos haritası üzerinde geçmektedir.

Açılış Tarihi
Sunucuyu yüzdesel olarak yorumlarsak %70'e yakın işi yarıda bıraktık. Geriye kalan %30'luk dilim ise oyun modunun bazı sistemleri, net bir tarih vermek için henüz biraz erken. En yakın zaman içerisinde buradan bilgi vereceğiz.

Ekonomi Ve İşleyiş
Oyuncularımızı çok fazla sıkmak istemiyoruz, mesleklerden sağlayacağınız para gelirleri sunucu açılışına özel belirlenmiş miktardan daha fazla olacaktır. Kolaylıkla bir şeyler elde edebileceksiniz.

OOC Market
Sunucuda OOC satışlarımız olacaktır, fakat diğer oyuncuları etkileyecek veya üstün gösterecek şeyler satmayacağız. Sunucu belirli bir kitleye gelene kadar OOC satışlar yapılmayacaktır.

Açılış Etkinlikleri
Açılışa özel birçok çekilişler yapacağız ve başlangıç noktasına tek kullanımlık hediye ağacı ekleyeceğiz.

"Tanıtım kurallarını okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."
Son düzenlenme: 17 Nisan 2020, 20:04:57 Rain Roleplay

Rain Roleplay

* meslekler değişti güncellenecek
Son düzenlenme: 17 Nisan 2020, 18:00:52 Rain Roleplay

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Rain Roleplay

Xchatt

Konu yetersiz dostum , başarılar.

Sa-Mp 2014-2020

Anka

Rain Roleplay

Alıntı yapılan: Xchatt - 15 Mart 2020, 22:38:34
Konu yetersiz dostum , başarılar.
Evet dostum, eklenmeler yapılacaktır. Değerli yorumun için teşekkür ederiz.
Alıntı yapılan: Anka - 15 Mart 2020, 22:43:17
Başarılar.
Teşekkürler.
Son düzenlenme: 15 Mart 2020, 23:04:16 Rain Roleplay

Spetsnaz!

ne farkınız var diğer yabancı sunuculardan, neden insanlar sizin sunucunuza girip oynasın, fark yok fark her yer aynı

kumite

Güzel olacak,içinde bulunduğum bir proje.

Vanity

Alıntı yapılan: Han - 16 Mart 2020, 03:32:49
Alıntı yapılan: Spetsnaz! - 16 Mart 2020, 00:06:13
ne farkınız var diğer yabancı sunuculardan, neden insanlar sizin sunucunuza girip oynasın, fark yok fark her yer aynı
Yorum için ekip adına teşekkür ederim ama,
küçük çocuklara sayfanın videosunu çektirip youtube'da paylaştıkdan sonra onlara server verip iki gün sonra kapattığını hatırlıyorum. Hakan.
En son cho-95 seni mezara gömmemiş miydi?
TS3'de yaşananları bir hatırlatayım,kendine gel.

https://www.youtube.com/watch?v=aZhn12PUjdA

LQKMÖWRKQLWRTMQWMMKASFLMKALSKMSGLASNMGFQLNWEGTQWGT

Goddeww

Başarılar, lafa değil her zaman ki gibi icraata bakacaktır.

Rain Roleplay

Alıntı yapılan: Spetsnaz! - 16 Mart 2020, 00:06:13

Diğer sunuculardan en büyük farkımız yönetim ekibimiz, diğer yönetimler gibi sizleri ilgisiz bırakmayacağız elimizden geldiğince sizler ile ilgileneceğiz ve birçok konuda sizlere destek çıkacağız.
Diğer farklar arasında "admin-power" adı altında bir olay dönüyor oyuncular açısından. Oyun içerisinde bulunan detaylı admin log sistemimizle adminlerimizi izliyoruz, göze batan bir şey görülürse direkt olarak iki tarafa da yasaklanma işlemi uyguluyoruz. Bu yapan admin yüksek yönetim de olabilir, aynı şeyleri yapan yüksek yönetimimize de aynı işlemler uygulanır.
Diğer bir fark ise sunucuda ki sistemlerin sistem mantığıyla değil de rol ortamı kurulsun mantığıyla tasarlayıp, kodluyoruz. AR-GE ekibimiz ve bizlerin sistem düşünce bu şekilde.
Birçok şey var, en önemli farkları yazmak istedim, yorumun için teşekkür ederiz.

Rain Roleplay

Alıntı yapılan: Goddew - 16 Mart 2020, 10:39:36
Başarılar, lafa değil her zaman ki gibi icraata bakacaktır.
Değerli yorumun için teşekkür ederiz.
Son düzenlenme: 16 Mart 2020, 10:47:38 Rain Roleplay

Rivera

Rodeiun