GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
06 Mayıs 2025, 19:37:29

Sohbet [Genel]

Başlatan Prisonero, 01 Mart 2017, 00:22:01

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lineopth

@Levi doğum günün kutlu olsun.

miru

Yerli Dizi bölümüne Kuzey Güney bölümü açarken bir anda beni attı giriş ekranına.Uğraşmama rağmen gelmedi o ekran.Lan var ya çıldırıcam lan tam bitiriyodum oğlum vallaha çıldırcam niye atıyosun lan he niye?Neyse nasip değilmiş

Tan

Alıntı yapılan: North - 20 Ocak 2020, 23:59:33
Yerli Dizi bölümüne Kuzey Güney bölümü açarken bir anda beni attı giriş ekranına.Uğraşmama rağmen gelmedi o ekran.Lan var ya çıldırıcam lan tam bitiriyodum oğlum vallaha çıldırcam niye atıyosun lan he niye?Neyse nasip değilmiş
Konu açarken 2 kere bana da oldu, çok sinirlendim ama hatanın bende olduğunu fark ettim. Giriş yaparken 1 saat seçeneğini sürekli bağlı kal yapıyorum ve artık herhangi bir sorun yaşamıyorum. Öneririm, konu açacaksan ve forumda uzun zaman geçireceksen sürekli bağlı kal seçeneğini seç.

Lineopth

Alıntı yapılan: North - 20 Ocak 2020, 23:59:33
Geçmiş olsun :D

Luji

sadadadsasdasdasdad
Son düzenlenme: 11 Ekim 2020, 11:14:28 Vuzos Sebep: Başlık düzenlendi.

Juliet

smfklasdlmfalksdf izlerken delirdim efsane olmuş

Luji

Alıntı yapılan: Juliet - 07 Şubat 2020, 12:06:26
smfklasdlmfalksdf izlerken delirdim efsane olmuş

:d :d eyv

Lé Spîke

Canım sıkıldı arkadaşlar yok mu şöyle güzel bir roleplay sunucusu kafa dağıtılacak?

Konularıma da yorum gelmiyor zaten öyle post mining yapıyorum.

DracDonix

Güzel video olmuş, ellerine sağlık. İyi güldüm :)

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Uzzy

Selam herkese, virüs yüzünden üniversite sınavı iptal edilir mi? O kadar çalışıyorum bilgisi olan var mı? Sizce ne olur?

Lineopth

Alıntı yapılan: Uzzy - 14 Mart 2020, 14:07:58
Selam herkese, virüs yüzünden üniversite sınavı iptal edilir mi? O kadar çalışıyorum bilgisi olan var mı? Sizce ne olur?
İptal edilebilir.

Uzzy

Alıntı yapılan: Lineopth - 14 Mart 2020, 16:15:51
İptal edilebilir.
O kadar çalıştık ya inşallah iptal edilmez.

Lineopth

Alıntı yapılan: Uzzy - 16 Mart 2020, 13:49:15
Alıntı yapılan: Lineopth - 14 Mart 2020, 16:15:51
İptal edilebilir.
O kadar çalıştık ya inşallah iptal edilmez.
Dediğin gibi olur inşallah.

Ganbarimasu

Ben SAMP veya MTA'da ghost mode olmadan yani çarpışarak yarış yapabileceğim bir sunucu arıyorum, bilen var mı?

fka. Gökbörü, Vialpando.

Lineopth

Alıntı yapılan: Ganbarimasu - 23 Mart 2020, 17:29:37
Ben SAMP veya MTA'da ghost mode olmadan yani çarpışarak yarış yapabileceğim bir sunucu arıyorum, bilen var mı?
Dostum SAMP MTA bölümleri var forumda bak orada bütün serverlar var.