GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Rain Roleplay ~ [FORUM AKTİF!]

Başlatan Rain Roleplay, 15 Mart 2020, 21:17:31

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rain Roleplay

Alıntı yapılan: Gaviria - 16 Mart 2020, 17:43:54
Başarılar.
Yorumun için teşekkür ederiz.
Alıntı yapılan: Goddew - 16 Mart 2020, 17:50:26
Tanıtım sadece yazılardan oluşuyor, biraz daha özen gösterebilirsiniz bir umut vaat ediyorsunuz ama zamana ihtiyacınız var sakın aceleye getirmeyin şimdiden kolay gelsin.
Evet, en kısa sürede tanıtımımızı çeşitli videolar ile canlandıracağız. Böyle bir yorum görmek bizi sevindirdi, güzel yorumun için teşekkür ederiz.

Eamon

Alıntı yapılan: Rain Roleplay - 16 Mart 2020, 10:44:15
Alıntı yapılan: Spetsnaz! - 16 Mart 2020, 00:06:13
ne farkınız var diğer yabancı sunuculardan, neden insanlar sizin sunucunuza girip oynasın, fark yok fark her yer aynı

Diğer sunuculardan en büyük farkımız yönetim ekibimiz, diğer yönetimler gibi sizleri ilgisiz bırakmayacağız elimizden geldiğince sizler ile ilgileneceğiz ve birçok konuda sizlere destek çıkacağız.
Diğer farklar arasında "admin-power" adı altında bir olay dönüyor oyuncular açısından. Oyun içerisinde bulunan detaylı admin log sistemimizle adminlerimizi izliyoruz, göze batan bir şey görülürse direkt olarak iki tarafa da yasaklanma işlemi uyguluyoruz. Bu yapan admin yüksek yönetim de olabilir, aynı şeyleri yapan yüksek yönetimimize de aynı işlemler uygulanır.
Diğer bir fark ise sunucuda ki sistemlerin sistem mantığıyla değil de rol ortamı kurulsun mantığıyla tasarlayıp, kodluyoruz. AR-GE ekibimiz ve bizlerin sistem düşünce bu şekilde.
Birçok şey var, en önemli farkları yazmak istedim, yorumun için teşekkür ederiz.

Sunucu açan bir çok kişi nedense hep diğer sunucuları kötüleyerek sunucu açma çabasına giriyor. Örnek veriyorum sunucular ilgisiz, admin power yapıyor, haksızlık var vb. şeyler. Bu olay sizde de olacak, olmayacağını nasıl kanıtlayabilisin kanıtlayamazsın.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Rain Roleplay

Alıntı yapılan: Metafor - 16 Mart 2020, 18:03:49
Alıntı yapılan: Spetsnaz! - 16 Mart 2020, 00:06:13
ne farkınız var diğer yabancı sunuculardan, neden insanlar sizin sunucunuza girip oynasın, fark yok fark her yer aynı

Diğer sunuculardan en büyük farkımız yönetim ekibimiz, diğer yönetimler gibi sizleri ilgisiz bırakmayacağız elimizden geldiğince sizler ile ilgileneceğiz ve birçok konuda sizlere destek çıkacağız.
Diğer farklar arasında "admin-power" adı altında bir olay dönüyor oyuncular açısından. Oyun içerisinde bulunan detaylı admin log sistemimizle adminlerimizi izliyoruz, göze batan bir şey görülürse direkt olarak iki tarafa da yasaklanma işlemi uyguluyoruz. Bu yapan admin yüksek yönetim de olabilir, aynı şeyleri yapan yüksek yönetimimize de aynı işlemler uygulanır.
Diğer bir fark ise sunucuda ki sistemlerin sistem mantığıyla değil de rol ortamı kurulsun mantığıyla tasarlayıp, kodluyoruz. AR-GE ekibimiz ve bizlerin sistem düşünce bu şekilde.
Birçok şey var, en önemli farkları yazmak istedim, yorumun için teşekkür ederiz.

Sunucu açan bir çok kişi nedense hep diğer sunucuları kötüleyerek sunucu açma çabasına giriyor. Örnek veriyorum sunucular ilgisiz, admin power yapıyor, haksızlık var vb. şeyler. Bu olay sizde de olacak, olmayacağını nasıl kanıtlayabilisin kanıtlayamazsın.

Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederiz. Bizim amacımız herhangi bir sunucuyu kötülemek değil, fakat görünen köy kılavuz istemez. Sunucumuzdaki yapılacak herhangi bir admin power türü olaylarda admin power yapan yetkili kim olursa olsun süresiz olarak sunucumuzdan uzaklaştırılacaktır.

astarefasf

Sonuna kadar desteklediğim bir proje uzun soluklu olacağına benziyor. Sabırsızlıkla sunucunun açılmasını bekliyorum.

Sessizsound

Discordunuza katıldım sunucudan kareler paylaşıyorsunuz çok hoş sistemler baya sağlam inşallah tutar sonuna kadar hak ediyorsunuz

[KAMU SPOTU]
Yılda tam olarak 130 bin kişi kendi serverlerini açmak istiyor, açıyor ve yaklaşık 3 hafta sonra kapanıyor, lütfen server açmıyalım, açtırmayalım maddi manevi zarara uğramayalım, güzel serverlere girip oynayalım...

Rain Roleplay

Alıntı yapılan: Tekel Mavisi - 16 Mart 2020, 23:01:34
Sonuna kadar desteklediğim bir proje uzun soluklu olacağına benziyor. Sabırsızlıkla sunucunun açılmasını bekliyorum.

Alıntı yapılan: Sessizsound - 16 Mart 2020, 23:07:15
Discordunuza katıldım sunucudan kareler paylaşıyorsunuz çok hoş sistemler baya sağlam inşallah tutar sonuna kadar hak ediyorsunuz

Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ediyoruz.

Lé Spîke

Nedense herkesin farkı bu. İnanmıyorum açıkçası. Başarılar...

Rain Roleplay

Alıntı yapılan: Spîke - 17 Mart 2020, 10:43:59

Nedense herkesin farkı bu. İnanmıyorum açıkçası. Başarılar...
Kendi kararın/düşüncen, inanmadığın farklara sunucumuz açıldığında uğrayıp inanabilirsin. Değerli yorumun için teşekkür ederiz.

Rain Roleplay

Konuya meslek tanıtımları eklenmiştir, devamı gelecektir.
Son düzenlenme: 25 Mart 2020, 14:24:55 Rain Roleplay

Rain Roleplay

Tanıtıma Discord adresimiz eklenmiştir, iyi forumlar...

xantos

Rain Roleplay

HzThix

Rain Roleplay

TRSihirbaz

Alıntı yapılan: Sessizsound - 16 Mart 2020, 23:07:15
Discord sunucunda sadece bir tane sistem görseli bulunuyor :) her neyse. Başarılar diliyorum, umarım gönlünüzce olur.

Hala vazgeçilmez olduğunu sananlar varsa, uyurken üstlerini örtsünler çünkü bazı rüyalar uzun sürer.