GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Winter Roleplay - www.winter-roleplay.com

Başlatan Ranthiel, 19 Mart 2020, 18:11:18

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oner

.
Son düzenlenme: 19 Mart 2020, 19:50:28 Oner
Discord: Ascendency#7970

Xchatt

Sa-Mp 2014-2020

Ska

Alıntı yapılan: Goddew - 19 Mart 2020, 19:06:27
Hevesinizi kırmak istemem ama, kaçıncı deneyişiniz bilmiyorum buda olmayacak gibi umarım beni yanıltırsınız kolay gelsin.

Ekibinizde pawn bilgisi 10/8'nin üstünde bilgili biri yoksa bir şey başaramayabilirsiniz.
Günlük doz olarak server açıyorlar valla.. uzun soluklu bir proje olmayacağından %500 eminim daha önce açtığınız sunucularda daha açmadan projeyi sonlandırdınız veya açıldıktan 1-2 gün sonra oyunculara tp atıp ak-47 gibi silahlarla taradınız sistemlerin hepsini çalıp yarım yamalak pawn bilginiz ile üstüne bir şeyler koymaya çalıştınız ama bugdan geçilmiyordu, bence daha çok emek vermeden vageçin piyasada Rina, Vendetta, Vice, 19RP, Amentes gibi bilindik sunucular varken neden insanlar gelip senin sunucunda oynasın ki tanıtımınızda da farklı bir şey göremedim klasik roleplay serveri en azından bir kasaba roleplayı falan açsaydınız gelip rol yapabilirdik, yinede başarılar umarım insanları şaşırtır, benide utandırırsınız.
Son düzenlenme: 19 Mart 2020, 20:13:15 Ska

BoomeR

Öncelikle yorumun için teşekkürler o sunucular var diye kimse sunucu açamaz mı?

Hypnotic

Çok düşündüm be...-Neyse birşey demiyeceğim başarılar....zor

BoomeR

Arkadaşlar, kimse kusura bakmasın saçma sapan yorumlar atıyor bir kaç kişi neyse biz gülümseyip geçiyoruz olmuyor kusura bakmayın hiç bir lafın altında kalamayız devam etsinler böyle. "Sabır etmeyide unutmasınlar"

Ranthiel

Şuanda bu konuda ne eleştiri ne öneri nede başka bir şey göremiyorum. Sadece saçma sapan tartışmalar görüyorum. Beni bilen biliyor, ben bu tarz şeylerden hoşlanmam heleki son zamanlarda kendime çeki düzen verip saygı sevgi çerçevesinde insanlara değer verdiğim günlerde... konunun başında tartışma yaratacak iletilerden kaçının demiştim hazırladığım tanıtım konusuna dahi göz atmadan saygısızca benim açmış olduğum tanıtım konuma bu tarz iletiler atmanız çok yanlış, neyse daha fazla bir şey demiyorum. Sizleri kendi halinize bırakıyorum. Umarım kısa sürede görüşmek uzere...

Grand Theft Auto 5 - Fivem
Sanandreas Roleplay - www.sanandreasrpg.com
Founder