GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Nova Roleplay - Bir Oyundan Daha Fazlası.. | #NovaSocial #NovaRP

Başlatan Rhea, 21 Kasım 2019, 00:50:57

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rhea

Alıntı yapılan: Bitroast - 17 Mart 2020, 17:11:50
Alıntı yapılan: Rodriquez - 17 Mart 2020, 16:48:34
Alıntı yapılan: Bitroast - 17 Mart 2020, 16:21:35
Alıntı yapılan: RLX - Eren - 17 Mart 2020, 10:40:06
Alıntı yapılan: Bitroast - 17 Mart 2020, 04:07:31
Benim oyun modumu satın almadan kullanıyorsunuz, kaçak yollarla elde etmişsiniz. Yazık size! Diyecek hiçbir şeyim yok. Hakkımı helal etmiyorum.

Modunuzu paylaşılan modlara kadar yayılacak hale getirmişsiniz yani mod herkesde plan bir mod o halde modu kimseye vermeyecek veyahutta satmayacaktınız farkındaysanız hala mod galerisinde modunuz bulunuyor.
Mod yayılacak hale geldiyse onlarla aynı kişiliksizliği yapıp bu modu kullanman mı gerekiyor? Bu da nasıl bir kişiliğe sahip olduğunuzu gösterir.

Emircan en son novelty alan adı haklarını ve modu bana satmıştın kardeşim belirli bi fiyat karşılığı birde benim oyun modum diyorsun, en son modu kimseye satmıyacağım demiştin ? en son modu benden başkası paylaşamaz demiştim ben sana, artık bana aittir demiştim sana hayırdır bro ? bin kişiye satmışsın modu? modun haklarını bile satın aldım senden? sırf novelty projesi tamamen benim olsun diye sende demiştinki artık oyun modu alan adı vs hepsi sana ait demiştin boşuna benden 450TL Almadın ?.
Ben sana satmadan önce bu kişiler bu modu kaçak bir şekilde elde etti. Sen ne diyorsun?

Sunucu açılalı 2 hafta oldu öncesinde kaçak aldığımızı kim söyledi?

Ranthiel

Modun tüm hakları ve isim hakları zaten geçtiğimiz aylarda bitroast tarafından satın alınmıştı, bazı sunucular modu kullanıyordu, hakları bize ait olmasına rağmen biz bir şey demezken 2-3 kişi gelip kullanamazsınız. Tarzı yorumlar atarak laf atıyordu, bizde modu paylaşma kararı aldık. Modu gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz, hiç kimse size gelip kullanamazsınız, gibi cümleler kurmaz. KURAMAZ. Ayrıca tekrardan başarılar dilerim.

Grand Theft Auto 5 - Fivem
Sanandreas Roleplay - www.sanandreasrpg.com
Founder

Rodriquez

Alıntı yapılan: Seantro - 17 Mart 2020, 17:43:37
Modun tüm hakları ve isim hakları zaten geçtiğimiz aylarda bitroast tarafından satın alınmıştı, bazı sunucular modu kullanıyordu, hakları bize ait olmasına rağmen biz bir şey demezken 2-3 kişi gelip kullanamazsınız. Tarzı yorumlar atarak laf atıyordu, bizde modu paylaşma kararı aldık. Modu gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz, hiç kimse size gelip kullanamazsınız, gibi cümleler kurmaz. KURAMAZ. Ayrıca tekrardan başarılar dilerim.

Rhea

Teşekkürler ^^

Nervous

russ001

DracDonix

Cache dosyalarınızı direkt olarak paylaşabilirsiniz.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Rhea

blackshadow

Rhea

Alıntı yapılan: blackshadow - 19 Mart 2020, 23:32:14
Başarısız

Eksiklikleri veya neye dayanarak başarısız dediğinizi iletirseniz başarılı olmak için çaba gösteririz.

Sawyer

Bugün bi sunucunuzu ziyaret edelim dedim ve 60 kişi olduğunu gördüm önce inanamadım ama etraf bot doluydu sistemler konusunda farkınız yok sunucuda'ki adminlerde bullet/infernus gibi araçlar mevcut yani "Admin Power" Yapılıyor 9999 kere açtınız tutmadı bidaha açmanın bi manası yok Herkes acele işi yapıyor "Abi Yaw hemen açalım sw 2 vip satarız köseyi döneriz yaw" bu zihniyetle kimse biyere gelemez hazır kullanıyorsanız bile modu insan deiştirmeye çalışır başkalarının emeklerine konmarak başarı beklemek pek hoş karşılanan birşey değil.

Artık bu kardeşiniz RageMP de daha mutlu SA:MP ile ilgilenmiyor.

Rhea

Alıntı yapılan: Sawyer - 20 Mart 2020, 03:07:25
Bugün bi sunucunuzu ziyaret edelim dedim ve 60 kişi olduğunu gördüm önce inanamadım ama etraf bot doluydu sistemler konusunda farkınız yok sunucuda'ki adminlerde bullet/infernus gibi araçlar mevcut yani "Admin Power" Yapılıyor 9999 kere açtınız tutmadı bidaha açmanın bi manası yok Herkes acele işi yapıyor "Abi Yaw hemen açalım sw 2 vip satarız köseyi döneriz yaw" bu zihniyetle kimse biyere gelemez hazır kullanıyorsanız bile modu insan deiştirmeye çalışır başkalarının emeklerine konmarak başarı beklemek pek hoş karşılanan birşey değil.
1. Emek vermiyoruz diyorsun fakat şuan piyasadaki sunucuların neredeyse hiçbiri sıfırdan yazarak bir emek göstermiş şekilde sunucuyu açmadı. Bir mod üzerinden ilerleyerek kendilerini geliştirdiler ve üst kademelere yöneldiler.
2. Bot diyorsun twitch yayını yaparak sunucuda 75 kişi varken sırayla spec attığım zaman 10 taneye yakın afk adam görüldü. Bu afk adamları görerek bot kanısına varıyorsan gerçekten acıyorum.
3. "Abi Yaw hemen açalım sw 2 vip satarız köseyi döneriz yaw" şu kanıya hayatımda 1 defa da olsa varmadım şuan sunucu işinden açık açık zarar ettiğimi söyleyebilirim. Ben bu işi eğlenmek ve ciddi bir proje adına yapıyorum para kazanmak için değil herkesi kendiniz gibi bellemeyin.
4. Modu değiştirmeye çalışın demişsin forum sitemizi ziyaret edip güncelleme notlarına bakacak kadar sunucuda durmayıp burada saçma eleştirilerinle duruyorsun.
5. "Admin Power" sunucuda /giveweapon /aracver /paraver komutlarını Nova Admin V harici veremiyor bu yetkili iste sadece komut üzerinden izin ile onaylandıktan sonra silah araç ve para verebiliyor. Ayrıca infernus gördüğünüz adminin adını dahi söyleyemezsiniz çünkü amacınız kötülemek olunca sizin dilinizle eleştirmek olunca bu durum baş edilmez oluyor. Şuan sunucuda lüks aracı olan bir kişi yok girip bakabilirsiniz. (oyuncular dahil)
6. Sistemler konusunda farkınız yok demişsin ben zaten farklı bir sistem getireceğimi dile getirmedim ben stabil sistemlerle ve oynanacak hale getirerek sunucuda gerçekten bir roleplay ortamı kurmak için sunucuyu açıyorum.
7. 99999 kere açtınız diyerek şaka yaptığınızı farz ederek o güzel yanıtınızı boşa cevaplamak istemiyorum. İyi forumlar..

ripgrip

Komik şaka adsklgnsadljkgnkjasldg

Maximous

Alıntı yapılan: ripgrip - 20 Mart 2020, 13:50:37

Komik şaka adsklgnsadljkgnkjasldg