GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
16 Haziran 2025, 13:34:31

Zombi Skini - 0.3.8

Başlatan Dyternal, 05 Kasım 2017, 12:07:10

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dyternal

Zombi Skini - SA-MP 0.3.8

Merhaba arkadaşlar. SA-MP 0.3.8 ile skin ve model ekleme bizlere sunuldu daha detaylı bilgi için buraya tıklayınız. Bende yeni gelen bu sürüm üzerine Zombi - DayZ gibi sunucular için size bu skini buldum. Ben yapmadım internetten buldum.

Ekran Görüntüleri

İndirme Linkleri

Solid Files

Kurulum

Öncelikle indirdiğiniz dosyaları SA-MP 0.3.8 server dosyalarınızın models klasörüne atınız.
Bu işlem tamamlandıktan sonra models klasöründe bulunan artconfig.txt dosyasına girin.
Bir sütün açın ve oraya AddCharModel fonksiyonumuzu ekleyin. Kullanımını bilmeyenler
buraya
tıklayın.
En son aşama olarak artık Actor'mu eklersiniz oyuncunun skinini mi yaparsın orası size kalmış. :helal:

Kaynak:
TIK
Son düzenlenme: 04 Ocak 2018, 15:00:46 STaRDuST10

alicaliskan

Paylaşım için teşekkürler sanırsam ilk paylaşanlardan birisin.

Dyternal

Alıntı yapılan: Ali- - 08 Kasım 2017, 19:34:48

Paylaşım için teşekkürler sanırsam ilk paylaşanlardan birisin.

Forumdaki ilk model paylaşımı teşekkürler.

maXpoWer

Serhan Buz (maXpoWer)
Since 2009

Dyternal

Dyternal

Kaynak vermeyi unutmuşum. Düzenlendi konu.

Pablo

Alıntı yapılan: STaRDuST10 - 05 Kasım 2017, 12:07:10

Zombi Skini - SA-MP 0.3.8

Merhaba arkadaşlar. SA-MP 0.3.8 ile skin ve model ekleme bizlere sunuldu daha detaylı bilgi için buraya tıklayınız. Bende yeni gelen bu sürüm üzerine Zombi - DayZ gibi sunucular için size bu skini buldum. Ben yapmadım internetten buldum.

Ekran Görüntüleri

İndirme Linkleri

Solid Files

Kurulum

Öncelikle indirdiğiniz dosyaları SA-MP 0.3.8 server dosyalarınızın models klasörüne atınız.
Bu işlem tamamlandıktan sonra models klasöründe bulunan artconfig.txt dosyasına girin.
Bir sütün açın ve oraya AddCharModel fonksiyonumuzu ekleyin. Kullanımını bilmeyenler
buraya
tıklayın.
En son aşama olarak artık Actor'mu eklersiniz oyuncunun skinini mi yaparsın orası size kalmış. :helal:

Kaynak:
TIK

Mod Güzel Bence :helal:

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

Aytuğ

Kurulumu anlattığım için teşekkürler bunu arıyordum.