GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
16 Kasım 2025, 15:25:36

Steelheart : Bir Brotherhood Filmi

Başlatan Quadismic, 10 Ekim 2019, 16:33:16

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tommy Vercetti

Beklemedeyiz, ekibi umarım tez vakit bulursun.

Uzzy

Alıntı yapılan: Tommy Vercetti - 21 Mart 2020, 11:43:34
Beklemedeyiz, ekibi umarım tez vakit bulursun.
Ve meraklıyız.

Lineopth

Quadismic

Herkese merhabalar,
Bu hafta cuma günü saat 20.10'da Steelheart canlı yayın galasına hepinizi bekliyoruz.
- "Brotherhood Fans" adını verdiğimiz bir topluluk kurduk arkadaşlar. Bu grup daha gelişim aşmasında ama uzun vadede Brotherhood evrenini genişletip bir lore haline getirmeyi planlıyoruz. Katılmak isterseniz imzama tıklayabilirsiniz.
- Brotherhood Fans olarak cuma günü saat 19.00'da serinin ilk filmi "Lone Wolf" izleyip ardından galaya geçeceğiz. Yine katılmak isterseniz organizasyonu sunucumuzdan sağlıyoruz, bekleriz.

Film hakkında bilgi verecek olursam;
- Toplam uzunluğu 1 saat 5 dakika oldu. Bir aksilik olmazsa (özellikle telif) bu cumaya belirtilen saate yetişecek.
- Fandom sayfamız vizyona girişten sonra güncellenecek.
- Filmde bazı göndermeler vardı (özellikle mayob'un dizilerine) fakat kurgu anlamında sorun çıkarabileceğinden bunları çıkartmak zorunda kaldık.
- Jenerik sonrası (after credits) sahneyi izlemeyi unutmayın :)

mayob

Göndermeleri çıkardığın için seni kınıyorum.

Desky

Başarılar tekrar.

Quadismic

Öncelikle herkese günaydın genç arkadaşlar,
Bu zorlu günleri birlik ve beraberlik içerisinde atlatacağımıza inanıyor ve sizi bir an olsun farklı şeylerle meşgul etmeye çalışıyoruz. İnşallah bizim de bu yönden bir faydamız dokunur.

5 aydır üzerine şahsen büyük bir emek verdiğim, göz nurum son projem Steelheart bu akşam saat 21.15'te yayına girecektir. Ben bu ana kadar teknik bakımdan çektiğim en güzel proje addediyorum. Umarım siz de beğenirsiniz (yorumlarınızı mutlaka bekliyorum).

Saat 21.15'te canlı yayın başlayacak, o ana kadar oluşturulmuş canlı sohbet sayfası ise açık bırakılacaktır. Tüm ekiple sizle orada buluşacağız. Katılmak isteyenler olursa saat 20.00'da bir önceki projem olan "Lone Wolf" u ekipçe izleyecek ve ardından galaya geçeceğiz. Gelmek isteyen arkadaşlar imzamdaki resme tıklayarak discord sunucumuza gelebilir, bizimle izleyebilirler.

Bu süreçte bana desteklerini değerli yorumlarıyla esirgemeyen sizlere tek tek teşekkürlerimi sunuyorum.

Bugün günlerden GALA!

Bozan

Quadismic

Canlı gala yayınımız 21.15'te başlıyor!

Bozan

Usta sen değerli bir dostumsun ve ekibin de dostumdur şimdi yapacağım eleştirilerde gördüğüm olumlu olumsuz tüm yönleri sayacağım objektif olmak istiyorum.
Siz artık işin mekanik boyutunu tamamen aşmışsınız. Yani çekim konusunda dünyada rakip tanımıyorum size. Hikaye konusunda da Marvel ve DC gibi bir Brotherhood evreni kurdunuz ve profesyonnelleştiniz. Filmin senaryo boyutunu bana sorarsanız hani Marvel da Uzay Koruyucularına özel iki film çekti filmlerin konuları o evrene göre pasif kalıyordu buna rağmen çekilmeliydi çünkü oradaki karakterler Avengers'ta da çıkacaktı. Yeni karakterlerin böyle yan filmlerle tanıtılması olayı çok hoşuma gidiyor. Nitekim siz de aynısını yapmışsınız zannımca. Sadece espri boyutunda şu kot kafalı ya da Türkiye'ye has şakalar ve hitaplar gerçekliği ve sürükleyiciliği bozuyor bende. Belki başkasının da çok hoşuna gidiyordur bişey diyemem. Hatta şu ringde pandik atma kısmı o sahneyi gözümde tiyatroya çevirdi Bi anda. Çünkü dünyanın gelişmiş hiçbir yerinde ben insanların birbirine pandik atma şakası yaptığını görmedim e olay da Los Angelas'ta geçiyor sonuçta. :şeytan: Aksiyonu bu sefer düşük tutmuşunuz, serinin her filminde aksiyon yüksek olacak diye bir kural yok sonuçta. Özet olarak ben çok beğendim tüm çalışmalarınız gibi sadece şu karakterlerin ağzından çıkan bazı sözler Polat Alemdar'ın sesi gibi karakterlere oturmadığı için bi olumsuz o eleştirim var yani. Başarılarınızın devamını diliyorum. :helal:

Impeccable

Bu projeyi yeni gördüm, birazcık izledim mükemmel olmuş tamamını en kısa zamanda izleyeceğim. Umarım yeni projelerinizi de görebiliriz.:helal:

redepra