GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

CNR- ALFA Hırsız Polis SF~LV Sunucusu samp.ALFA-hp. <Since>2016

Başlatan HELLBOY, 11 Şubat 2018, 17:31:01

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

HELLBOY

cs go sunucumuz açılmıştır turnuvalar düzenlenip çeşitli ödüller vermek için sizleride yeni bir ortama davet ediyorum.
Son düzenlenme: 21 Mart 2020, 09:55:28 HELLBOY

HELLBOY

Alıntı yapılan: Xchatt - 20 Mart 2020, 23:24:51
Alıntı yapılan: HELLBOY - 20 Mart 2020, 22:32:20
https://alfa-hp.com/UCP/index.php
an itibari ile aktif.
Sırf yapıldı denmek için yapılmış sanki.
bu cümleye bi anlam veremedim zaten aylardır aklımda olan birşey idi zaman olmadığı için yapamıyorduk.

xDahdal

"Deneyerek daha kolay öğrenilir" der Baltasar, "dayan ve üstele... Bu acı adım adım iyiliğine dönüşecek." diye ekler Ovidius..

HELLBOY

bloo13

Modu ilk defa deneyen biri olarak sunucuyu tavsiye ediyorum. Ben tek başıma eğlendim, arkadaşlarınızla girerseniz daha çok eğlenebileceğinizi düşünüyorum.

bloo13 | gumo
try to be a rainbow in someone's cloud

S W E S T

Juice

Server 50 kisi giriyorum az takilim diyorum sokaklar boş chat boş galiba herkesin işi var afk kaliyor :D

HELLBOY

Alıntı yapılan: Juice - 23 Mart 2020, 09:38:02
Server 50 kisi giriyorum az takilim diyorum sokaklar boş chat boş galiba herkesin işi var afk kaliyor :D
bot atıyoruz knk
Son düzenlenme: 23 Mart 2020, 16:38:05 HELLBOY

HELLBOY

HELLBOY

teşekkAlıntı yapılan: bloo13 - 22 Mart 2020, 22:23:20
Modu ilk defa deneyen biri olarak sunucuyu tavsiye ediyorum. Ben tek başıma eğlendim, arkadaşlarınızla girerseniz daha çok eğlenebileceğinizi düşünüyorum.
teşekkürler

HELLBOY

anti lag geliştirildi
yeni etk sistemi eklendi
çete ve grup lar arası güncellemeler eklendi
Grup bölgelerinden uçak ile geçilmiyordu artık bölgenin üstünden uçak helikopter vb geçilebiliyor ele geçirilirken geçilmiyor sadece.
Ordu Statü ban eklenecek yapım aşamasında
HS sistemi öldürmeye saymıyor artık sayacak yapım aşamasında
Etkinlik yetkisi yapan kişi komut kullanımı deneme amaçlı 10dk ile sınırlandırıldı 20dk ya veya 30 dk ile sınırlandırılabilir <komut sadece kullanan kişi için geçerli>
Yazar kasa meslek sahibi olan ordu cia polis soyabiliyordu engellendi
Karakol helicopter eklendi
sf inşaat mapı eklendi çete savaşları içi
ve aklıma gelmeyen 10 güncelleme daha var :D

HELLBOY

TufanCan

Alıntı yapılan: HELLBOY - 23 Mart 2020, 12:42:23
bot atıyoruz knk

Zaten bot atıyorsunuz ?

HELLBOY

Alıntı yapılan: TufanCan - 26 Mart 2020, 14:41:31
Alıntı yapılan: HELLBOY - 23 Mart 2020, 12:42:23
bot atıyoruz knk

Zaten bot atıyorsunuz ?
bot atıyoruz bişimi dedik daha ne diyelim bot attığımı düşünüyorsanız daha fazla karalama konuyu :D Herkeşin düşüncesi kendine eleştirelere açığız 4 yıldır bu platformdayız tartışmaya girmeyeceğiz 1 2 ay açılan sunuculara benzettiniz bizi heralde açıldığı gibi 50 leri gören sunuculardan değiliz işini severek yapan insanlardanız buda farkımızı ortamımızı kalitemizi ortaya koyuyor değerli yorumun için teşekkür ederim. SS dede belirttiğim gibi 1 yılımız daha var bu platforma.

Backup mücahitede sorabilirsin güzel kardeşim bizim  ne kadar yenilikci nekadar rekabetci nekadar emek veren nekadar ortam kurmaya çalışan biri olduğumuzu aramızdaki konuşmaları bi bilsen aklınız yerinden fırlar.Dostluğumuzu beraberliğimiz daim olsun.

ss için izin alınmıştır.
Son düzenlenme: 26 Mart 2020, 15:11:19 HELLBOY

Backup

Bizim tek derdimiz birbirimizi geçmek için çabalamak. Ayrıca rekabetin olduğu yerde başarı olur :)