GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Countdown Stories Roleplay ~ share our fun!

Başlatan #Codec, 15 Mart 2020, 01:46:43

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coln

Umarım istediğiniz yerde, istediğiniz gibi olursunuz. Destekliyor ve başarılar diliyorum!

if(serverstatus === true)
{
console.log(`Future Roleplay Başlatılıyor...`);
accounts();
settings();
console.log(`Future Roleplay Başlatıldı...`);
console.log(`created by ibrahimcetnr`);
}

#Codec

Alıntı yapılan: Coln - 18 Mart 2020, 22:56:13
Umarım istediğiniz yerde, istediğiniz gibi olursunuz. Destekliyor ve başarılar diliyorum!
Değerli yorumunuz için teşekkürler. Elimden gelenin en iyisini yapacağıma emin olabilirsiniz.

"Hayat zordu ama güzeldi"

#Codec

#Codec

#Codec

Vanity

Başarılı olacağını düşünüyorum.

Vesa

"Yeni bir Müslüm Gürses şarkısı kadar imkansız bazı şeyler..."
a.k.a Vesa

#Codec

Alıntı yapılan: WTCH - 23 Mart 2020, 23:06:35
Başarılı olacağını düşünüyorum.
Yorumun için teşekkürler, başaracağız!

#Codec

#Codec

Eamon

Sunucuyu geç açmakla güzel bir karar vermişsin çünkü aceleci davrananlar zaten kaybediyor. Konuyu çok okumadım ama 1 sene boyunca pes etmeden uğraşırsanız güzel bir şeyler çıkar bence, tabi ki o zamana kadar corona dan tüm ülkeler çökmezse :D

Başarılar.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

#Codec

Alıntı yapılan: Metafor - 30 Mart 2020, 04:39:38
Sunucuyu geç açmakla güzel bir karar vermişsin çünkü aceleci davrananlar zaten kaybediyor. Konuyu çok okumadım ama 1 sene boyunca pes etmeden uğraşırsanız güzel bir şeyler çıkar bence, tabi ki o zamana kadar corona dan tüm ülkeler çökmezse :D

Başarılar.
Çok teşekkürler ancak, mayıs ayının ortalarında açmayı düşünüyoruz. Çünki şuan bile tüm herşeyimiz hazır sayılabilecek düzeyde. Geri kalan kitlemizi toplamak sonrasında açılışa hazırız.

Rivera

Discord sunucularına girip reklam yaparak ve çalıntı içeriklerle gelişemezsiniz bilginiz olsun. Özgün içeriklerle ve kendi çabanız ile gelişmenizi tavsiye ederim.

Radless

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki başka sunucularda reklam yapmakla bir yere varamazsın ilk öncelikle bunu bir bil, sonra haksız olduğun halde seni düzgünce uyaran birine "bana karışamazsın", "seni yükseltmez" gibisinden cümleler kurarak bir yere varamazsın reklam yaparak sadece sunucunun kalitesizliğini gösterirsin diğer insanlara.
Son düzenlenme: 31 Mart 2020, 22:39:09 Enkei Sebep: Özel mesajların paylaşımı yasaktır.
"Life's too short to hold grudges."

kelly

Alıntı yapılan: Ramy - 18 Mart 2020, 16:47:48
İsim konusunda keşke biraz özgün olsaydınız. Ayrıca tanıtım konusunu da başka bir sunucuya benzettim. Umarım dilediğiniz gibi olur ama uzaktan bakınca bir yere varamayacağınıza inanıyorum.
Logonuz alıntı, reklam konusunda birazcık acemice davranıyorsunuz. Bizler sizleri reklam sebebinden defalarca sunucularımızdan atmamıza rağmen sizler bir şey olmamış gibi tekrardan sunucuya damlayıp kullanıcılarımıza reklam yapıyorsunuz, bunlar sizlerin ve bize sunacağınız şeyin kalitesini gösterir.
Diğer arkadaşımın dediği gibi konu tasarımınız ve logonuz alıntı. Amacım sizleri kötülemek veyahut sizlere çamur atmak değil, yaptığınız hataları/yanlışları sizlere güzel bir dil ile anlatmak. Düzelteceğiniz çok şey var, kolay gelsin.

I want everything