GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Medusa Roleplay ~ Risk

Başlatan Medusagaming, 25 Mart 2020, 22:28:00

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Medusagaming

Medusa Roleplay, Yabancı konseptli bir Türk roleplay sunucusudur. Medusa Roleplay 20.03.2020 tarihinde kuruldu. Admin kadromuz pek geniş değil, genişletmeyide düşünmüyoruz şuanlık biz bize yeteriz. Bu sunucuyu kurmamızın amacı insanları dertlerinden birazda olsa uzaklaştırmak, insanları eğlendirmektir. Umarım roleplay sunucumuzu beğenirsiniz İyi Roller :D

SUNUCU TRAİLER :

SUNUCU BİLGİLERİ :

Sunucu IP Adresi : 52.250.107.74:7777
Sunucu Discord Adresi : https://discord.gg/AfyFbje

SUNUCU YÖNETİM EKİBİ

-Eren  (Managament)
-KLearn (Managament)
-Hata  (3 Level Oyun Görevlisi)

HELPER EKİBİ

Şuanlık Helper Yok.
Son düzenlenme: 25 Mart 2020, 22:47:46 Medusagaming

Fwspinderpig

Başarılar dilerim, sade anlatım bir nebze iyi olmuş şuanlık. Zamanla tekrar güncelleme yapacaginizi var sayıyorum. :helal:

Ranthiel

Konu tasarımı amatörce hazırlanmış, ekipte bulunan kişileri daha önce bir ekipte veya her hangi bir yerde görmedim tecrübeli olup olmadıklarını bilmediğim için bu konuda yorum yapmayacağım. Ancak samp platformu ve bulunan kaliteli sunucuları gördüğümüz için pek şansınız yok gibi görünüyor. Başarılar dilerim.

Grand Theft Auto 5 - Fivem
Sanandreas Roleplay - www.sanandreasrpg.com
Founder

Medusagaming

Alıntı yapılan: Ranthiel - 25 Mart 2020, 22:36:38
Konu tasarımı amatörce hazırlanmış, ekipte bulunan kişileri daha önce bir ekipte veya her hangi bir yerde görmedim tecrübeli olup olmadıklarını bilmediğim için bu konuda yorum yapmayacağım. Ancak samp platformu ve bulunan kaliteli sunucuları gördüğümüz için pek şansınız yok gibi görünüyor. Başarılar dilerim.
Güzel Yorumunuz için teşekkür ederim,uzun bir süre izledim bir çok serverda oynadım bir çok serverda tanındım hepsinden farklı olmak için birşeyler yapıyorum,siz değerli insanlara ihtiyacımız var.

Alıntı yapılan: Fwspinderpig - 25 Mart 2020, 22:33:38
Başarılar dilerim, sade anlatım bir nebze iyi olmuş şuanlık. Zamanla tekrar güncelleme yapacaginizi var sayıyorum. :helal:
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için.

Vesa

"Yeni bir Müslüm Gürses şarkısı kadar imkansız bazı şeyler..."
a.k.a Vesa

Kjen

Fena başa bela. Başarılar.

kelly

walden modunu bayağı geliştirmeniz gerekiyor arkadaşlar, kolaylıklar gelsin.

I want everything

lacosapalm

Alıntı yapılan: Hwang - 28 Şubat 2017, 22:58:00
Bölüm Kuralları
    • Konu başlığı düzenli olmalıdır. Tamamen büyük harf ve özel karakterlerin fazla kullanımı yasaktır.
    • Konu düzenli olmalıdır. Düzenli olmayan konular kesinlikle bölümde tutulmayacaktır. Uyarılara rağmen aynı tür konular açılmaya devam edilirse işlem uygulanacaktır.
    • Konu içeriği özgün olmalıdır. Grafik, sistem anlatımları, sistem görüntüleri vs. çalıntı yapanların konuları kilitlenecektir.

Alıntı yapılan: Hwang - 28 Şubat 2017, 22:58:00
Bölüm Ceza Sistemi
    • Tasarımı olmayan, düzensiz, çalıntı içerikten oluşan, logosu bulunmayan, sosyal medya ağı(website veya herhangi bir sayfa) bulunmayan sunucu tanıtım konuları direk olarak kilitlenecek ve Kilitli Konular bölümüne taşınacaktır.
    • Sürekli olarak kurallara uygun olmayan konu açanlar ya da hakaret içerikli yorum atanlar 1-2 kere uyarıldıktan sonra forumdan uzaklaştırma alacaklardır.

Konu kilitlenip,kilitli konular bölümüne taşınmıştır.

- S O N