GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Marvellous - Grafik Çalışmaları

Başlatan Marvellous, 26 Mart 2020, 01:22:13

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Marvellous

Herkese selam,
İstediğiniz çalışmaları ücretli veya ücretsiz yapabilirim işin zorluğuna bağlı olarak, hazırladığım grafik çalışmalarını bu konu altında paylaşacağım.

İletişim Adresi:

Discord: Marvellous#2742

San Andreas Police Pursuit Turkiye(SAPP:TR)

Hampton Roleplay

Varna Roleplay(V:RP)

Son düzenlenme: 26 Mart 2020, 01:29:02 sleeper

ElChapo

Şu programı 1 ayda saçma bir şekilde öğrenip hemen ücretli çalışmalara başlamasanız çok güzel olacak.

Marvellous

Alıntı yapılan: ElChapo - 26 Mart 2020, 01:47:19
Şu programı 1 ayda saçma bir şekilde öğrenip hemen ücretli çalışmalara başlamasanız çok güzel olacak.
Programı 5 seneye yakındır kullanıyorum kardeşim. Ücretli çalışma dediğim daha detaylı ve isteğe bağlı bir çalışma için zaten kolay olanı ücretsiz yapar geçerim. Elimde kalan çalışmalarda bunlar olduğu için paylaşma gereği duydum detaylı yaptığım zaman tekrardan bu konu altında paylaşımda bulunurum, iyi forumlar.

DracDonix

Daha iyi çalışmalarını konuya ekleyebilirsin, bunlarda yine idare eder. Ellerine sağlık.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Marvellous

Alıntı yapılan: Mehmet.Ali - 26 Mart 2020, 02:52:25
Daha iyi çalışmalarını konuya ekleyebilirsin, bunlarda yine idare eder. Ellerine sağlık.
Eski çalışmalarım kaybettiğim flash belleğimde olduğu için ekleyemedim şuan elimde mevcut olan ve çalışmalarını benim yaptığım fotoğrafları ekledim, yorumun için teşekkürler. @Mehmet.Ali

viathegod32

Eline sağlık, sade ve göze hoş gelen çalışmalar üretmişsin.

developer & producer

ElChapo

Alıntı yapılan: sleeper - 26 Mart 2020, 01:51:46
Programı 5 seneye yakındır kullanıyorum kardeşim. Ücretli çalışma dediğim daha detaylı ve isteğe bağlı bir çalışma için zaten kolay olanı ücretsiz yapar geçerim. Elimde kalan çalışmalarda bunlar olduğu için paylaşma gereği duydum detaylı yaptığım zaman tekrardan bu konu altında paylaşımda bulunurum, iyi forumlar.
O zaman bu çalışmalarını kaldır derim çok basit durmuş. Daha iyi çalışmalarını koy ki teklifler daha iyi olsun. Bu çalışmalarına karşı kimsenin ücretli yapacağını sanmıyorum .

Amper

TheLucifer

Tasarımlar hoş olmuş niye baltalıyorsun?

ElChapo

Alıntı yapılan: TheLucifer - 26 Mart 2020, 20:20:21
Tasarımlar hoş olmuş niye baltalıyorsun?
Baltalamak gibi bir hedefim yok tamamen eleştiriyorum.Ücretli çalışmalar yapacaksa burada resmi bulanıklaştırıp üstüne yazı yazmakla olmaz.

Rosnex

savagemode

PAWN Kodu: Seç
/*
be Reliable ~
    author: Ramy, savagemode, Snake

*/

Ska

Bilmiyorumda şu iyi yorum atanlar arkadaşınmışda discorddan "Kanka şu konuya iyi yorum atsana" demişsin gibi hissediyorum nedense, çünkü çalışmaların çok kötüler.. ama geliştirmek senin elinde. Ve demişsin ki elimde olan bunlar diğerlerini kaybettim. Dostum yenilerini yapıp atabilirsin buraya bu kadar zor bir şey değil 30dk veya 1 saatte yeni bir çalışma yapabilirsin ve buraya koyabilirsin. 5 yılda sadece guass blurun ve text eklemenin mi yerini bulabildin? ben programı 3 aydır kullanıyorum ve programın %70lik bir kısmını çözdüm bile.

Levi

Alıntı yapılan: Marvellous - 26 Mart 2020, 01:51:46

5 yıldır bu programı kullanıp sadece resimlerin üstüne XXXX Roleplay yazmayı öğrendiyseniz o programı silmek size daha çok yarar sağlayacaktır. Konuya eklediğiniz tasarımlar sizin referansınız olacaktır ve bu tasarımlarla da herhangi bir iş bulmanızın imkanı yok maalesef. En kısa sürede kendinizi geliştirmeniz dileğiyle iyi forumlar dilerim.

"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."

Marvellous

Alıntı yapılan: Levi - 15 Nisan 2020, 11:52:54
Alıntı yapılan: Marvellous - 26 Mart 2020, 01:51:46

5 yıldır bu programı kullanıp sadece resimlerin üstüne XXXX Roleplay yazmayı öğrendiyseniz o programı silmek size daha çok yarar sağlayacaktır. Konuya eklediğiniz tasarımlar sizin referansınız olacaktır ve bu tasarımlarla da herhangi bir iş bulmanızın imkanı yok maalesef. En kısa sürede kendinizi geliştirmeniz dileğiyle iyi forumlar dilerim.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD tm knk ayn eklersin bi ara kapışırız, zaten grafikten iş bulmayı beklemiyorum pawndan iş bulmayı bekliyorum hadi kolay gelsin.