GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

+59 | only roleplay - Future Roleplay

Başlatan Coln, 25 Mart 2020, 19:21:19

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

666

Coln

if(serverstatus === true)
{
console.log(`Future Roleplay Başlatılıyor...`);
accounts();
settings();
console.log(`Future Roleplay Başlatıldı...`);
console.log(`created by ibrahimcetnr`);
}

Gaviria

Başarılar ama az önce sunucu 19 kişi iken bir anda 55 oldu? :D

Coln

Sunucuya girip bakabilirsiniz :) Kendi projenize bakmanız dileğiyle

{
accounts();
settings();
}

Gaviria

abi dediklerimiz kaçıncı kez sattı.

Sadece bir yorum attık diye sunucuma gelip reklam attınız.

Szi böyle tanımadım. Abim olarak bildim neyse başarılar.

Coln

En kısa sürede tek tek spec atıp videosunu çekeceğim.

{
accounts();
settings();
}

Emir

Şimdi şöyle anlatayım bu ss nedir diye. Öncelikle bildiğim bir program var samp sunucularına girerken 6-7 tane hesap birden sokabiliyorsun bu programa ilk girdiğin zaman otomatik olarak bu aşağıdaki isimleri veriyor programı paylaşmak isterdim ancak burada mümkün değil neyse demem o ki sunucunuzda en az 15-17 tane bot bulunmaktadır atan kişileride biliyorum o yüzden daha fazla kendinizi rezil etmeyin.

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

lacosapalm

Konuya atılan, "Alakasız,Aşağılayıcı,Kışkırtıcı,Spam" içerikli iletiler silinmiştir.Sunucu hakkında yapacağınız eleştirileri, üslubunuza dikkat ederek yapınız. Burada kimseyi aşağılamaya veya karalamaya hakkınız yok. Forum ve bölüm kurallarımızı ısrarla okuyun yazmamıza rağmen bazı üyeler aynı durumlara ısrarla devam ediyorlar. Tekrar yazıyorum, Lütfen Forum Ve Bölüm kurallarını okuyarak uygun şekilde yazılar yazınız. Aksi Takdirde Yaptırımlar Uygulanabilir.

Ek olarak, Konu sahibinin "Özel mesaj ihlali" yapması ve Sorunlu eleştiriye karşılık vererek tartışmaya dahil olması sebebiyle konu 3 gün boyunca kilitli konular bölümünde kalacaktır.

İyi forumlar dilerim. :polis:

- S O N

Levi

Sunucunun bot olduğunu kanıtlayacak yeterli materyallere sahip değilseniz lütfen "bu sunucu bot, botsunuz" gibi yorumlarda bulunmayın. Yaptığınız asılsız suçlamadır. Elinde kanıt olmadan bu sunucu bot şeklinde yorumlarda bulunanlara gerekli işlemler yapılacaktır. İyi forumlar dilerim.

"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."

Enkei

Konu içeriğinden bağımsız iletiler silinmiştir.

Bulunduğunuz platformdaki yöneticilerin, yönetim tarzlarının muhakemesini yapmak buradaki hiçbir üyeye düşmemektedir. Yaptığı yorumun eleştiri olduğunu zannederken konuyu başka yerlere çekmek, veyahut iki kelimeyi bir araya getiremeyip denk getirdiğine sallamak ile yöneticilerin iş kabiliyetlerini sorgulamak yerinde olmayan bir harekettir. Forumumuzda birçok yönetici bulunmakta, eğer birisi ile ilgili herhangi bir probleminiz var ise bir üst yetkideki yöneticiye başvurabilirsiniz.

Bu yakışık almayan iletileri atan kişi(ler) gerekli cezayı almıştır. Yorumlarımızı yaparken kuracağımız cümleleri özenle seçelim lütfen.
Son düzenlenme: 03 Nisan 2020, 17:50:13 Enkei

AkuaaVAK