GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Prasect Roleplay|2X Payday Aktif|

Başlatan S W E S T, 29 Mart 2020, 12:25:47

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Specter

Geliştirilebilir, biraz daha özen göstermeniz gerekiyor yoksa max 1 hafta uğraşan sunucular bile oyuncu çekemiyor.

Saygılarımla Specter...

Pentagon

Başarılar, Konu kesinlikle değişmeli. Sistemlerede daha iç açıcı şeyleri yazmalısınız. Yarın düzeltilecek olan sorunu buraya niye tanıtım olarak yazıp bide üzerine düzeltilenler kategorisine koyuyorsunuz ki

Rosnex

Çok güzel servera benizyor denemek gerekli. :)

S W E S T

Alıntı yapılan: Absolution - 29 Mart 2020, 13:11:05
Konu aşırı berbat gözüküyor, acilen bi' grafiker ile konuyu halletmeniz gerek.
Konu düzenlenicektir yorumunuz için teşekkürler.
Alıntı yapılan: Merts - 29 Mart 2020, 13:11:19
başarılar iyi yere gelme dileğiyle
Yorumunuz için teşekkür ederim.
Alıntı yapılan: Pentagon - 29 Mart 2020, 17:25:34
Başarılar, Konu kesinlikle değişmeli. Sistemlerede daha iç açıcı şeyleri yazmalısınız. Yarın düzeltilecek olan sorunu buraya niye tanıtım olarak yazıp bide üzerine düzeltilenler kategorisine koyuyorsunuz ki
Tanıtım düzenlenicektir yorumunuz için teşekkürler
Alıntı yapılan: Specter - 29 Mart 2020, 16:09:42
Geliştirilebilir, biraz daha özen göstermeniz gerekiyor yoksa max 1 hafta uğraşan sunucular bile oyuncu çekemiyor.
Alıntı yapılan: #Norpes - 29 Mart 2020, 18:24:13
Çok güzel servera benizyor denemek gerekli. :)
Yorumunuz için teşekkürler.

Sevucia

Şaşırmadım açıkcası, bizim Rise Roleplay projesinde sistem tanıtımları bölümünde paylaştığımız ekran görüntüsünü ve yazılarını aynı şekilde kendinize kopyalayıp oyuncularınıza Discord üzerinden paylaşmışsınız. İnsan yazıyı değiştirir. -,- Kolay gelsin, tutacağını sanmıyorum.

https://prnt.sc/rq3g9y

a.k.a DarkRoll

Rivera

Rodeiun

Alıntı yapılan: Sevucia - 31 Mart 2020, 14:30:12
Şaşırmadım açıkcası, bizim Rise Roleplay projesinde sistem tanıtımları bölümünde paylaştığımız ekran görüntüsünü ve yazılarını aynı şekilde kendinize kopyalayıp oyuncularınıza Discord üzerinden paylaşmışsınız. İnsan yazıyı değiştirir. -,- Kolay gelsin, tutacağını sanmıyorum.

https://prnt.sc/rq3g9y

Bu konu hakkında gerekli açıklamalar yapıldı. İftira atmayı kesin bence. Bu sistemi bu şekilde bize bir oyuncumuz ar-ge kısmına gönderdi onaylandı ve geliştirilmeye başlandı. Modun ana fikir üreticisi siz değilsiniz. Birçok modda var önceden görmüştüm zaten.

S W E S T

----------------------------------------------------------
-Bakiye Çevirme Sistemi Eklendi
-Dinamik plaka ve değiştirme sistemi eklendi.
((Bakiye sistemindeki Mantık Sunucuyu Pay To Win'den kurtarmak. 25 bin dolar verip 1 tl oocmarket bakiyesi ile 25k para elde edebilirsiniz. /oocmarket))
((Dinamik plaka sistemi modda zaten önceden kodlanmıştı.Plaka değiştirme OOC marketten kaldırıldı. IC (25.000) para ödüyerek plakanızı değişterebilirsiniz..))
----------------------------------------------------------

Enkei

Alıntı yapılan:  Bölüm kuralları
Konu düzenli olmalıdır. Düzenli olmayan konular kesinlikle bölümde tutulmayacaktır. Uyarılara rağmen aynı tür konular açılmaya devam edilirse işlem uygulanacaktır.

Konuyu 24 saat içerisinde düzenleyiniz. Aksi taktirde konu kilitlenerek arşive taşınacaktır.

#Codec

"Hayat zordu ama güzeldi"

Enkei

Alıntı yapılan: Enkei - 02 Nisan 2020, 20:10:21
Alıntı yapılan:  Bölüm kuralları
Konu düzenli olmalıdır. Düzenli olmayan konular kesinlikle bölümde tutulmayacaktır. Uyarılara rağmen aynı tür konular açılmaya devam edilirse işlem uygulanacaktır.

Konuyu 24 saat içerisinde düzenleyiniz. Aksi taktirde konu kilitlenerek arşive taşınacaktır.

Verilen süre içerisinde gerekli düzenlemeler yapılmadığı için konu kilitlenmiştir. Tanıtımınızı kurallar çerçevesinde geliştirerek tekrar konu açabilirsiniz.