GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

GTA - Hide And Seek [Türkiye'de İLK]

Başlatan Ranthiel, 31 Mart 2020, 11:24:22

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ranthiel

DİSCORD                                  FORUM                                  UCP - PANEL                                  SOCİAL CLUP

Sizlere, 1.5 haftadır sürdürdüğümüz çalışmalarımızın karşılığını almak amacı ile görüşlerinize sunduğumuz GTA Hide And Seek'i tanıtmaktan onur duyuyorum. Kin, nefret, ego kavramlarından tamamen uzak olarak bir araya gelmiş, platformda tarafsız yer edinmeyi başarabilmiş bir ekip olarak, bugüne dek kazandığımız tecrübeleri Türkiye'de ilk olacak sunucuda sizlerle paylaşmaya çalışacağız. Son zamanların bomba modası roleplay sunucusu açmaktansa daha önce yapılmamış, bir şey yapmaya karar verdik. Siz değerli oyunculara halen ufak eksiklerimizi tamamlayamadığımız'dan ve aceleci davranıp hata dolu bir sunucu açmaktansa tamamlanmış bir sunucu açmayı düşündüğümüzden kesin bir açılış tarihi veremesek de en kısa zamanda sunucumuzu aktif edip sizleri rahata kavuşturacağız.

Peki sunucu içerisinde saklambaç nasıl olacak?
Oyuncular sunucuya giriş yaptığında Lobby alanında bekleyecekler, eğer bir maç var ise devam ediyorsa maç bitimine kadar lobby alanında bekleyecekler. Maç bittikten sonra 30 saniye geri sayım başlayacak ve random olarak seçilen bir haritada oyuncular spawn olacak daha sonra ebenin donma süresi geçtikten sonra elindeki silah ile saklanan oyuncuları arayacak.

Lobby'de beklerken oyuncular sıkılmayacak mı?
Oyuncular yeni bir maçı beklerken, çeşitli etkinliklere giriş sağlayabilirler. Örnek olarak öldünüz mü lobby'de canınız mı sıkılıyor, hemen /dm yazarak dm haritasına gidebilir veyahut /parkour yazarak parkur haritasına giriş yapabilirsiniz.

Harita tasarımları nasıl olacak?
Şuanlık mapper ekibimizin yapmış olduğu 1 adet harita tasarımı mevcuttur, 2 adet harita planlaması yapıldı ekibimiz şuanda o 2 harita üzerinde çalışıyor. Toplamda hedeflediğimiz harita 3 adet olacaktır. Kim bilir belki oyuncularımızın yaptığı harita tasarımlarını da sunucuya ekleyebiliriz.

Ebe(ler) yada Saklanan(lar) nasıl belirlenecek?
Aslında buradaki mantık çok yabancı değil, herkesin bildiği üzere CopChase sunucularında üye sayısına göre polis(ler) ve suçlu(lar) seçilmekte, aynı mantık üzerine üye sayısına göre ebe(ler) ve saklanan(lar) seçilecektir. Ayrıntılı bilgileri ilerleyen zamanlarda, videolu anlatım şeklinde konu altına paylaşım olarak sizlere sunulacaktır.

Peki ya üyeler zaman geçtikçe sıkılırsa?
Sanmıyorum, zaten gün geçtikçe sadece saklambaç ile sınırlı kalmayacak. Gizemli haritalar eşliğinde event sistemleri olacaktır. Örnek bir spoiler vermek gerekirse; Bir hediye kutusu bulabilirsiniz, o hediye kutusunu kullandığınız da size çeşitli ödüller verebilir. Mesela bir silah, o silah ile ebeyi öldürebilirsiniz. Bir diğer spoiler ise şudur; Random bir haritadasınız, birden bire hem ebelere saldıran hemde saklanan kişilere saldıran zombiler görebilirsiniz.

Neden karakter paneli olacak?
Karakter panelini şu yüzden aktif ediyoruz, oyuncular oyun içi başarımlarını görebilmesi ve istatistiklerini görebilmesi için aktif edilecektir. Örneğin oyun içerisinde 30.000$ dolarınız var, bu para ile skin satın alabiliyorsunuz.

Oyun modunda başka neler bekliyor bizleri?
Pek fazla spoiler vermek istemiyoruz, gün geçtikçe sizlere bu bilgileri vermek istiyoruz. Ancak sizlere ufak bir spoiler daha verebilirim. Oyun içerisinde ilerleyen zamanlarda çeşitli eventler eklenecek, mesela köylü vampir oyunu tarzı eventler eklenecek, bunların detaylı bilgilerini ilerleyen günlerde sizlere vereceğiz.

Social-Clup neden var?
Oyun içi ekran görüntülerinizi, aynen gerçek hayattaymış gibi bu platformdan gönderebilirsiniz. Eğlenceli vakitlerinizi kısa kesit videolarını alıp aynı şekilde paylaşabilirsiniz. Ayrıca ilerleyen zamanlarda da Social-Clup'ta çeşitli etkinlikler yapılarak oyunculara ödüller verilecektir.

Tanıtım kurallarını okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ettim.

Son düzenlenme: 31 Mart 2020, 12:50:21 Ranthiel
Grand Theft Auto 5 - Fivem
Sanandreas Roleplay - www.sanandreasrpg.com
Founder

Gaviria

Efsane olacağına inanıyorum :) Başarılar bize.

Laundt

Başarılı olacak bir proje.

Wroozy

Başarılar dilerim Nurettin Dostum.

"Hayatta daima gerçekleri savun! Takdir eden olmasa bile, vicdanına hesap vermekten kurtulursun." - Che Guevara

Ranthiel

Alıntı yapılan: Wroozy - 31 Mart 2020, 11:26:25
Başarılar dilerim Nurettin Dostum.
Teşekkür ederim(z).

Alıntı yapılan: Gaviria - 31 Mart 2020, 11:25:47
Efsane olacağına inanıyorum :) Başarılar bize.
Yorumunuz için teşekkürler.

Alıntı yapılan: Laundt - 31 Mart 2020, 11:26:08
Başarılı olacak bir proje.
Teşekkürler.

Founder

Yogi074

✦ --- Kabullenmek kendi mezarına toprak atmak gibidir bazen --- ✦

arda?

Başarılı olucağını düşünüyorum.

Ranthiel

Alıntı yapılan: Yogi074 - 31 Mart 2020, 11:32:20
Başarılar Pawn Coderınız *Theser
Teşekkürler.

Alıntı yapılan: arda? - 31 Mart 2020, 11:35:03
Başarılı olucağını düşünüyorum.
Teşekkürler.
Son düzenlenme: 31 Mart 2020, 11:41:37 Ranthiel
Founder

spiNNN

Ranthiel

Founder

Ranthiel

Founder

Rhea

Dyternal

Aah bir zamanlar multi mod yaparken bende yapmıştım, güzel fikir başarılar.

Ranthiel

Alıntı yapılan: Dyternal - 31 Mart 2020, 12:19:20
Aah bir zamanlar multi mod yaparken bende yapmıştım, güzel fikir başarılar.
Yorumunuz için teşekkürler.

Alıntı yapılan: Rhea - 31 Mart 2020, 12:12:42
Başarılar.. ^-^
Teşekkürler.
Son düzenlenme: 31 Mart 2020, 17:42:07 lacosapalm
Founder

alicaliskan

Alıştıklarımızın dışında bir konsept umarım başarılı olursunuz.