GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

99ROLEPLAY - more than a game (Reborn)

Başlatan 99roleplay, 04 Nisan 2020, 16:27:15

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

99roleplay

Geliyoruz!

SA:MP rol platformuna adını damgalamış 99ROLEPLAY sunucusu geri dönüyor.

Genel Bilgilendirme

99ROLEPLAY sunucusu Reborn sürümüyle tekrar oyuncuların hizmetine sunulacak. Benzersiz ve sürükleyici rol deneyimi için siz de bu sürüme katılarak bizlere destek olabilirsiniz. Detaylı bilgilendirme konu içerisinde yapılacaktır.

Çalışmalar

Altyapı ve sunucu barındırma çalışmalarımız hala sürüyor. Bu konu bir ön bilgilendirme formatında açılmış olup, siz değerli oyuncularımıza gelişimizin ve 99ROLEPLAY'in yeniden doğuşunu bildirmek amacı taşımaktadır.

Sunucu Bilgileri

Sunucu Adresi: N/A
Oyun Modu: 0.1b
Harita: Los Santos
Son düzenlenme: 04 Nisan 2020, 17:35:19 99roleplay

99roleplay

BlackEagle

Eğer ki eski yönetim ise, her şey eskisi gibi olur umarım. :)
Son düzenlenme: 04 Nisan 2020, 17:14:00 BlackEagle

ParsMapping

99roleplay

Yorumlarınız için teşekkürler, detaylar yakın zamanda bildirilecek. Konuyu açmamızdaki temel vizyon önbilgilendirmeden sizleri mahrum bırakmamak.

Levi

Alıntı yapılan: undefined
Konu içeriğinde özgünce tasarlanmış logo, özgün şekilde sunucuyu tanıtan bir metin, sunucu bilgileri ve sosyal medya ağı(website veya herhangi bir sayfa) olmak zorundadır.
24 saat içerisinde konuyu düzenlemeniz gerekiyor.

Ek olarak sunuculara yaptığınız suçlamaları kanıtlamak zorundasınız. Asılsız suçlamalar içeren yorumlar kaldırılacaktır.

"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."

Ranthiel

Eğer eski 99RPG yönetimi ise başarılar dilerim.

Grand Theft Auto 5 - Fivem
Sanandreas Roleplay - www.sanandreasrpg.com
Founder

Vesa

Tanıtıma bir kaç resim koysaydınız güzel olabilirdi.
Başarılar. :helal:

"Yeni bir Müslüm Gürses şarkısı kadar imkansız bazı şeyler..."
a.k.a Vesa

lacosapalm

Sunucu ekibini tanıyorum. Sunucunun 99 ekibi ve ismiyle alakası olmadığını düşünüyorum. Rapor ederek bir yere gelemezsiniz. Orjinal 99-roleplay.com adressi facebook'a yönlendiriyor. Ve 99 bugüne kadar konu açma gereği duymadı. Platformu kandırmaktan vazgeçin.

- S O N

kelly

v4, biraz fazla denemişsiniz gibi he?
Son düzenlenme: 04 Nisan 2020, 17:28:44 kelly
I want everything

kumite

SA:MP rol platformuna adını damgalamış 99ROLEPLAY sunucusu geri dönüyor? Derken?
2014 den beri bu platformdayım daha önce  hiç görmedim,allah allah. Biz körüz galiba.
Neyse hadi bakalım.

ParsMapping

Alıntı yapılan: Han - 04 Nisan 2020, 17:46:09
SA:MP rol platformuna adını damgalamış 99ROLEPLAY sunucusu geri dönüyor? Derken?
2014 den beri bu platformdayım daha önce  hiç görmedim,allah allah. Biz körüz galiba.
Neyse hadi bakalım.

2010-2011 sezonunda girdiler çünkü :)

Vengeance

içerik 99 kalitesinin yanından geçmiyor, muhtemelen fake. umutlanmayın. :(

BlackEagle

Boşuna ümitlenmeyelim arkadaşlar  :)  Bir an ben bile ümitlenmiştim..
Son düzenlenme: 04 Nisan 2020, 17:59:43 BlackEagle

yNkes

Tanıtım şüphesiz asılsız, ek olarak @Han, @kelly ve sizin gibi niceleri, arkadaşlar siz daha toysunuz demek ki. Bu proje Türkiye'de roleplay dediğiniz zımbırtının gelişmesine en çok katkıyı veren projedir. Konuya vakıf olmadan boş beleş sallamışsınız, bunuda 2009'dan beri roleplay 2010'dan 2017'e kadarda 99'un her döneminde oynayan bir oyuncu sıfatıyla söylüyorum.
Son düzenlenme: 04 Nisan 2020, 18:18:45 yNkes