GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Rina Roleplay ~ make rina great again

Başlatan Hera, 03 Aralık 2017, 12:54:46

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

xoduzy

Alıntı yapılan: jecas - 01 Nisan 2020, 16:54:47
Umarım hiç kapanmaz, çünkü kapanırsa kanser kitlesi başka sunuculara musallat olacak.

Sizin kanser olarak adlandırdığınız kitle hep bizimle kalacak. İki günlük sunucuları tercih edecek değiller. SAMP ortamında kitleye isim koymak kadar saçma bir şey görmedim. Yorum için teşekkürler.

Lonnely

Seviyorum bu sunucuyu.
Son düzenlenme: 06 Nisan 2020, 04:19:55 Lonnely
Bu profil kendisini yok etti. Yazılıp çizilenlerden Lonnely sorumlu değildir.

Gaviria

Lonnely

Bu profil kendisini yok etti. Yazılıp çizilenlerden Lonnely sorumlu değildir.

Hera

Vesa

"Yeni bir Müslüm Gürses şarkısı kadar imkansız bazı şeyler..."
a.k.a Vesa

#Codec

"Hayat zordu ama güzeldi"

kumite

Alıntı yapılan: Gaviria - 06 Nisan 2020, 13:32:22
Sevmiyorum bu sunucuyu.
Dm atam sağa sola sıkam quit atam ana bacı katam. rinaya laf atam hebele hübele

Ska

Zamanında çok güzel bir sunucuydu 2018 dönemlerinde çok güzel rol yapabilirdik çokda eğlenirdik burada, sistemleride mükemmel ona diyecek bir şey yok fakat. Sonrasında sunucuya bir çok yeni kişinin ve rol bilmeyen yeni insanların oo böyle bir oyun varmış gerçek hayat sim falan diye girmesiyle birlikte kendisini DM atıp insanların zevkiyle oynayınca tatmin eden arkadaşlarında çoğaldı. Oyuna girince yoldan karşıya geçerken üstümden 10 tane infernus geçiyor. Kaldırımdan yürüyerek gidiyorum, bir tane adam AK-47 çıkartıp "Heey, burası bizim sokağımız hemen uzaklaş" falan diyor. Kurulan birlikler sadece çatışma rolü yapıyorlar, masa rolü hiç olmuyor. Yolda arabamı sürerken bulletle geliyorlar ve çarpıyorlar ardından hiç bir şeyi yokmuş gibi "Kumardan kazandığın arabayı kullanınca böyle oluyor güzelim" diyorlar.. Keşke o eski kitle ve eski oyuncularla devam edebilseydik. Belki daha güzel insanlar barınırdı sunucuda. Herkese iyi roller.

Gaviria

Sevmediğimi söyledim hala sevmiyorum. Neden sevmiyorum sunucuda kanserler var 9 yaşında PM'den ana bacı girenlermi desem sadece DM atmaya bizim rolümüzü bozmaya girenlermi desem bu ortam nasıl düzelir bilemem. Adminlere laf vesaire attığım yok önceden aşırı seviyordum bu sunucuyu sabah 8'de geçip gece 5'e kadar oynadığım günler vardı şimdi ise beş dakika giriyorum DM yiyip çıkıyorum :( önüne gelen silah alıp DM atma peşinde. Bana DM'ci diyen arkadaşımız  var daha beni tanımıyor oynadığpım sunucuları yaptığım rolleri vesaire hiç bir şeyimi bilmiyor burada tatava yapıyor. DM atanlardan örnek vereyim SIRP bende eskiden sırp üyesiydim ama eskiden o kadar çok DM atmıyorlardı şimdi ise bir giriyorum ya Rhestamlar ya sırplar ya dharmalar hepsi bir anda üstümüze çullanıyor 8 level adam gasp yapıyor :D o kadar vip çektik pet çektik fakat oyuna girince artık zevk alamıyorum bazı arkadaşlarda alamıyor sunucu düzene girince DM'ciler banlanınca o zaman sunucu 1000'den bile daha çok çekicek emin olun. İyi günler Doğukan Bey.

Jeva

Bundan birkaç hafta önce bir Anti AFK sistemi getirilmişti ve bundan üç gün sonra Anti AFK sistemi kaldırıldı. Ama bu sistem geldiğinde 750-800 olan oyuncu 450 olmaya başladı ve geri dönecektim sunucuya gireyim dediğim zaman o kanser kitleden var daha ama yinede rol yapmaya çabalayanlar var.

V1.8 Güncellemesinde bu Anti AFK sistemi kaldırıldı ve güncellemenin altına şöyle bir yorum bırakmıştım. "Anti AFK sayesinde oyuncu düşüşü olunca kaldırmanıza hiç şaşırmadım." bilin bakalım ne oldu?

https://prnt.sc/rvg8js

Bu sunucu için rol önemli değil oyuncu sayısı önemli.

xoduzy

Alıntı yapılan: Hera - 08 Nisan 2020, 18:02:31
Güncelleme geçmişi websitesi taşımasından dolayı gecikmişti, yine de bildirmek iyi olacaktır.
Bu güncellemede genel olarak 1000 kişiye hazırlık için oyun sunucumuzu tamamen optimum seviyede optimize ettik.

• Resmi oluşumlarda offline olarak atıldığınızda kalan aksesuarlar artık üzerinizde durmayacak.
• LSPD Dashcam'ı artık önündeki arabayı değil de kişinin kamera açısına göre okuyacak.
• Motoru açarken tekrar açmaya çalışmak engellendi.
• Yeni yetkili komutları eklendi.
• Anti teleport optimize edildi.
• Araç bul menülü hâle getirildi ve artık kiraladığınız, anahtarı olan araçlarda listelenecek.
• Bazı komutlarda sizin hissedemeyeceğiniz hatalar vardı, tespit edilen tüm komutlarda bu halledildi.

• Araç gizlilik şartları değiştirildi, /yardim'da açıklaması mevcut. (bkz > Neden aracım gizlenir?)
• Sunucu açıldığında ilk 30 dakika da artık garajdaki arabalarınızı da garajdan çıkartıp yanınıza getirebileceksiniz.

Yeni garaj mantığı hakkında

Garaj sistemi artık garajda parklı araçlar görünmeyecek. Eğer garajınız varsa aracınızla garajınıza girip /park komutunu kullandığınızda araç otomatik olarak garaja eklenecek ve gizlenecek. /garaj komutu üzerinden aracınızı çıkartabileceksiniz eğer garaj sahibiyseniz garajda parklı tüm arabaları görebilecek ve eğer sizin değilse polise ihbar et seçeneği ile aracı garajdan kovabileceksiniz. Eğer aracınızla garajda rol yapmak istiyorsanız garaj hâla interior olarak kullanılabiliyor yani araçla girip çıkabiliyorsunuz. Resmi oluşum garajları (lspd, lsfd) veya global garaj olan ikinci el bu sisteme dahil değildir.

Sistem faydaları;
• Aracınızı garaja koyduktan sonra yeni gelişen 3. parti yazılımlarla araç görünmediği için garajdan çıkarmak imkansız oldu.
• Garajınıza daha fazla araç koyabileceksiniz.
• Sunucu bazlı görünen araç limiti daha az araç olacağı için manipüle edilemeyecek.

Uraz

Sunucuda zamanında çok oynadık, bazı adminler yüzünden sunucuyu bırakma kararı almıştım. Deneyin derim.