GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[AKTIF!] San Andreas Survival - server.sa-survival.com

Başlatan _Code, 24 Mayıs 2019, 17:51:55

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hypnotic

Göze gayet güzel geliyor bir The Walking Dead havası aldım :) Başarılar arkadaşlar.

_Code

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

Juice

güzel server tekrar açilmasina sevindim başarilar

_Code

Sunucu yakın zamanda aktif olup, aktif olmadığı süre boyunca sistem videosu paylaşılacaktır.

UZAYLI

Gaviria

Sawyer

Artık bu kardeşiniz RageMP de daha mutlu SA:MP ile ilgilenmiyor.

_Code

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

_Code

Test sunucusu 0.3.7 ile uyumlu hale getirildi.

Juice

reis udemy pawno kursu mu ne yayinlasanda şu samp server kalitesi artsa kopyala yapiştircilar belki kursunu izlerde bişiler kapar senden :D

_Code

fegerhagat

Önceden bulundum ve çok güzel sunucuydu. Açıldığı zaman çok oynamamıştım ama 1-2 gün bakıma alınınca gireyim dedim ve şahane olmuş. Çabucak geliştirilmişti her şey. Envanter sıfırdan kodlanmış gibiydi mesela, daha çok şey vardı. Bazı buglar ublunuyordu bunlar da biraz geç halledildi hatta hiç halledilmedi. Mesela LV kampında doğmayı seçerseniz öldüğünüzde blueberry'de doğuyor ve şerifin size verdiği eşyaları istediğiniz kadar alabiliyordunuz.
Doğrusu ben de bu bugları kullanarak çok fazla sayıda 9mm mermisine sahip olmuştum ve oyunculardan eşya takası için bu bugu sürekli yapıyordum  :şeytan:
Ama çok iyi bir sunucuydu.

_Code

Alıntı yapılan: fegerhagat - 14 Nisan 2020, 17:20:36
Önceden bulundum ve çok güzel sunucuydu. Açıldığı zaman çok oynamamıştım ama 1-2 gün bakıma alınınca gireyim dedim ve şahane olmuş. Çabucak geliştirilmişti her şey. Envanter sıfırdan kodlanmış gibiydi mesela, daha çok şey vardı. Bazı buglar ublunuyordu bunlar da biraz geç halledildi hatta hiç halledilmedi. Mesela LV kampında doğmayı seçerseniz öldüğünüzde blueberry'de doğuyor ve şerifin size verdiği eşyaları istediğiniz kadar alabiliyordunuz.
Doğrusu ben de bu bugları kullanarak çok fazla sayıda 9mm mermisine sahip olmuştum ve oyunculardan eşya takası için bu bugu sürekli yapıyordum  :şeytan:
Ama çok iyi bir sunucuydu.

Her şey fixlenip moda bir güzel cila atıldı, yine bekleriz. :)

Krater

kelly

I want everything