GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[SATILIK] Wonderland RPG Gamemode

Başlatan Wonderland, 14 Nisan 2020, 13:23:54

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Wonderland

Selamlar, projeyi sonlandırmanın ardından Wonderland RPG modunu satışa çıkartıyorum. İçerisine birçok sistem ekledik ve bilinen bugları fixledik. Ciddi alıcılar ile test serverinde yeni sistemleri test edebiliriz.

+ GYM Sistemi eklendi
+ Mobilya Hırsızlığı sistemi eklendi
+ Trucker sistemi eklendi

ve birçok sistem daha...

Dipnot: Modda bug bulunmamaktadır.

İletişim için: Edelweiss#9101
Son düzenlenme: 14 Nisan 2020, 13:49:31 Wonderland

Buzz

Zaten mod Victim RPG adına paylaşıldı, kimsenin para verip satın alacağını sanmam, almalarını da tavsiye etmem.

Wonderland

Alıntı yapılan: Buzz - 14 Nisan 2020, 13:31:01
Zaten mod Victim RPG adına paylaşıldı, kimsenin para verip satın alacağını sanmam, almalarını da tavsiye etmem.
Victim modu tarafımızca zamanında satın alındı. Ekstra olarak modun içerisine birçok sistem ekledik.
Son düzenlenme: 14 Nisan 2020, 13:36:06 Enkei Sebep: Hakaret, aşağılayıcı kısım silinmiştir.

Wonderland

Wonderland

Forum üzerinden iletişime gecebilirsiniz

Ranthiel

Satın alacaklarını sanmıyorum, victimin bug-fix hali zaten bir kaç hafta önce bir çok yerde paylaşılmıştı, hemde textdrawlar vs. değiştirilmiş hali felan, neyse umarım satışını yapabilirsin. Hayırlı satışlar.

Grand Theft Auto 5 - Fivem
Sanandreas Roleplay - www.sanandreasrpg.com
Founder

Wonderland

Warning

Mobilya hırsızlıgı ve gym sistemden sayma dostum mod satılmaz 2 3 sistem ekledin diye adamlar alacagını sanmıyorum zaten mod victim 2 tane sistem ekleyip satıyorsun saçma ama yinede, iyi şatışlar

Wonderland