GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Pars-Çıkmaz 2.Sezon 4.Bölüm Yeni bölüm ''Türkiyenin Faili Meçhul Çıkmazları''

Başlatan ParsMapping, 15 Nisan 2020, 12:33:34

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kracauer

Eline sağlık, güzel çalışma.

Magia Roleplay

ParsMapping

Değerli yorumunuz için çok teşekkürederim.

Specter

Maple yönetmenliğin birleştiği nokta harika, dublaj yaparsan daha iyi olabilir.

Saygılarımla Specter...

ParsMapping

Değerli yorumunuz için çok teşekkürederim. dublaj olacak yakında :tr:

Tommy Vercetti

Geçenlerde izlemiştim de yorum yapmamıştım. Ben beğendim, dizinin atmosferi sıkmıyor ve kendini izletiyor. Başarılar.

ParsMapping

değerli yorumun için çok teşekkür ederim

talha0ff

Yayınladığınız ilk zamanlar izlemiştim, YouTube'da GTA dizileriyle alakalı bir şeyler ararken.

-Map ve sahne tasarımların zaten nickden de anlaşılacağı üzere gayet iyi.
-Animasyonlar, karakterlerin baş,el hareketleri yerinde ve güzel olmuş.
-Müzikler ve sesler hakkında pek bir şey söyleyemiyorum, akışı bozmamış gayet iyi.

Fakat;

-Altyazılar daha küçük olursa çok daha iyi olur.

-MTAda dizi çekimi hakkında pek bir şey bilmiyorum fakat kahvehane, düğün gibi sahnelerde daha fazla NPC kullanabilirseniz daha gerçekçi ve güzel olur.

-Skinlerin hepsi HQ ya da hepsi LQ olursa daha uyumlu olur, rahatsız edici bir görüntü olmaz.

-Video kurgusu biraz daha geliştirilebilir.

Genel olarak beğendim ve devamını merakla bekliyorum.
Başarılar.
Son düzenlenme: 28 Nisan 2020, 23:34:27 talha0ff

Paradox

Eğlendiğim bir projeydi, güzel bir çalışma bıraktı Pars. Askerlik gibi sebeplerden ara verdi ama eminim ki devamını getirir. Başarılar abi!

lacosapalm

- S O N

ParsMapping

Dostlar, değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim eksik olmayın önerilerinizi dikkate alıyorum  :tr:

Desky

Yeni diziler görmek güzel. Başarılar.

Quadismic

Bak mübalağa etmiyorum. Başından sonuna kadar izledim ve bittikten sonra dedim ki "ulan ben bunu izlememiş miydim?" :D

Aradan çok uzun zaman geçmiş, gerçekten yıllar geçmiş. Yine bu bölümde paylaşmıştın yanlış hatırlamıyorsam. Sonradan kilitli konulara düşmüş. Tekrar paylaşman, sanıyorum projeye devam edeceğin ve bir şeyleri yoluna koyduğun manasını taşıyor. Umarım öyledir. Senden yeni projeler görmek bu bölüme farklı bir renk katacaktır. Tarzını özgün buluyorum, eskiden senin gibi Türk karakter odaklı diziler çekme hevesim vardı sonra (ne varsa bunlarda artık) yabancı film ve projeler ilgimi çekti :D

Velhasıl kelam Çıkmaz'ın sonraki bölümleri geliyorsa süper, gelmiyorsa bizi de umutlandırma böyle konu açıp açıp bizi de bırakıp gitme :D

ParsMapping

Haha.Değerli yorumun için teşekkür ederim. Yok,yok devam bölümünü cekiyorum suan.

Uzzy

ParsMapping

Teşekkürler yarın 2.bölüm yayında