GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Canlı Pawn Eğitimi [SON BİLGİLENDİRMEYİ OKUYUN]

Başlatan Pentagon, 24 Nisan 2020, 14:59:26

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Pentagon

Dostlar selamlar,

Bir çok kişi açtığım herkese 1 sistem konusundan sonra benimle iletişime geçti ve pawn hakkında bazı temel soruları sordu bir çok kişinin bu dili öğrenmek istediğini lakin Türkçe yeterli kaynak bulamadığını / araştırma yapmadığını gördüm. Bunun için öyle bir şey düşündüm;
Her haftanın belirli günleri Twitch üzerinden canlı pawn kodlama eğitimleri yapsak ve sizlerle beraber sıfırdan bir mod geliştirmeye başlasak nasıl olur? Böylece sizde sormak istediğiniz soruları anında sorarsınız bende açıklayıcı bir şekilde sizlere tek tek her satırı nasıl yaptığımızı gösteririm hatta daha sonra bu yayın tekrarlarını YouTube üzerinden paylaşırım

Ne dersiniz? Sizce böyle bir şey yapsak iş görür mü?

Her ders sonunda da o gün yapılan kodlamalar GitHub üzerinden paylaşılır.
Son düzenlenme: 29 Haziran 2020, 21:36:36 Pentagon

Vanity

Çoğu kişinin birine yazılım öğretmek için vakti yoktur diye düşünüyorum, yapsan güzel olabilir. :helal:

TRSinan28

TRT Pawn TV HD :) Şaka bir yana, birçok kişinin duasını alırsın bence. Fikir gayet güzel.

Maestro

Bence youtube için bir seri yaparsan daha güzel olur diye düşünüyorum.

Utherz

Canlı ders şeklinde değilde video şeklinde yapabilirsin. Daha sonra ki zamanlarda izleyenler olabilir.

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

Pentagon

Alıntı yapılan: Vanity - 24 Nisan 2020, 15:06:44
Çoğu kişinin birine yazılım öğretmek için vakti yoktur diye düşünüyorum, yapsan güzel olabilir. :helal:

Bence de harika olacak :D

Alıntı yapılan: TRSinan28 - 24 Nisan 2020, 15:40:23
TRT Pawn TV HD :) Şaka bir yana, birçok kişinin duasını alırsın bence. Fikir gayet güzel.

Çok yakında EBA'da

Alıntı yapılan: Maestro - 24 Nisan 2020, 15:45:03
Bence youtube için bir seri yaparsan daha güzel olur diye düşünüyorum.

Alıntı yapılan: BerkayTuran - 24 Nisan 2020, 16:29:42
Canlı ders şeklinde değilde video şeklinde yapabilirsin. Daha sonra ki zamanlarda izleyenler olabilir.

Yayın tekrarlarını YouTube'ada ekleriz olmaz mı?

Erenn

@BerkayTuran bana zamanında canlı ders verdi mükemmel hocadır

#Codec

Twitch yayınından sonra özeti paylaşırsan gayet güzel olabilir, hayır duası alırsın.

"Hayat zordu ama güzeldi"

pAwnstein

Uzun süredir çoğu kimsenin aklında olduğunu düşündüğüm, ancak kimsenin bir türlü icraate geçiremediği fikir. Twitch için halihazırda ufak bi kitlen olmalı tabii herkesin boş vakti belli olmuyor. Dersleri video olarak paylaşıp bir de o derse gelen soruları cevapladığın bir video çekebilirsin. Örneğin Ders-1, Ders-1.1 (Sorular) gibi. Başarılar dilerim.

Docendo discimus.

Pentagon

Alıntı yapılan: Erenn - 24 Nisan 2020, 20:41:43
@BerkayTuran bana zamanında canlı ders verdi mükemmel hocadır

Belki kendisiyle iletişime geçer ve ortak ders veririz :D

Alıntı yapılan: #Codec - 24 Nisan 2020, 20:49:06
Twitch yayınından sonra özeti paylaşırsan gayet güzel olabilir, hayır duası alırsın.

Olabilir

Alıntı yapılan: pAwnstein - 24 Nisan 2020, 21:18:19
Uzun süredir çoğu kimsenin aklında olduğunu düşündüğüm, ancak kimsenin bir türlü icraate geçiremediği fikir. Twitch için halihazırda ufak bi kitlen olmalı tabii herkesin boş vakti belli olmuyor. Dersleri video olarak paylaşıp bir de o derse gelen soruları cevapladığın bir video çekebilirsin. Örneğin Ders-1, Ders-1.1 (Sorular) gibi. Başarılar dilerim.

Önerin için teşekkürler neden olmasın

tolgau

Eğer idealist isen Youtube bunun için iyi, ama motivasyonum da olsun diyorsan; özenip çalışıp didinip Udemy üzerinden kurs oluştur. Önce öğret, sonra projeler kodla.

Tam takır bir roleplay modu kodla, TDM kodla, Copchase kodla, hırsız polis kodla. İnsanların aradığı şeyler bunlar.

Eğer hem idealistsen hem de motivasyonum olsun diyorsan; bu dediğim şeyleri kodla, üzerine eğitimini güncel tut, bir de clean code taktikleri ver, aynı zamanda modüler kodlama ile çalış, geleceğe ışık tut. Böylelikle sektörde çalıştığımız kişiler eğitimli olsunlar.

Başarılar dilerim, umarım icraate dökersin.

( Udemy tarzı bir platformda çalışırsan eğer, eğitimine destek olmak için alacağımı belirteyim.. )

Reo

C Dilini kavrayan bi insan pawn da yapabilir ders olarak C++ C# izleyebilirler,sen de yapabilirsin hayır duasını alırsın :)

lacrimae

Roleplay oyun modu için çok sorular oluyor, eğer böyle bir şey düşünüyorsan izleyicin olarak bende olacağım. :)
Son düzenlenme: 25 Nisan 2020, 18:19:41 streawz

ReaT

Zaten çok sayıda kaynak var dostum uğraşmak isteyen bu şekilde nile uğraşabiliyor. Milletimizi biliyoruz 1 dersin 2 derdin izlenir herşey güzel gider kayıt login sistemini bitirmen ile izleyici kitleside biter. Dediğim gibi birçok kaynak var bu iş ile uğraşmak isteyene izleyecek kitleyi az çok tahmin edebiliyorum. "Mekanik sistemi nasıl kodlarım" "Soyguncu Sistemi Nası kodlarım" tayfa olacak. Hevesini kırmak istemem ama biliyorsun böyle olacak. Aynı şeyi bende uzun zaman önce hedefledim ama emeklerin boşa gitmesinden korkuyorum :/

Şöyle açıklamam gerekirse uzun vadede birşeyler ile uğraşmayı sevmeyen bir kitle olacak. Roleplay sistemi yazıyoruz diyelim kayıt girişi yaptık, evi bitirdik, araç sahipliği bitirdik, işyerini bitirdik bunların ürünlerini ve etkileşimlerini hazırladık (MySQL) bu süreç sırf 2 haftadan daha uzun sürecekken sıkılıp yine hazır modlar ile yollarına devam edecekler.
Son düzenlenme: 25 Nisan 2020, 04:15:37 ReaT

Warning

Alıntı yapılan: BerkayTuran - 24 Nisan 2020, 16:29:42
kendisi reis'dir her konuda bana yardımcı oldu teşekkürler berkay reis :D