GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[AKTIF!] San Andreas Survival - server.sa-survival.com

Başlatan _Code, 24 Mayıs 2019, 17:51:55

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

_Code

Güncelleme:
-Yeni yiyecek türleri eklendi.
-Bildirilen hatalar giderildi.
-Artık tarımsal ürünleri yediğinizde yorgunluğunuz sıfırlanacak.

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

_Code

Güncelleme:
-Artık SAMP-CAC kullanmayan kişiler öldürdükleri kişilerden loot düşüremeyecekler.
-Ufak tefek sorunlar giderildi.

_Code

1.0.4 Güncellemesi:
-Arayüz artık daha sade ve güzel hale getirildi.
-Balık yemleri artık birer birer değil yaklaşık otuzar olarak spawn oluyor.

_Code

Sunucu için zorunlu olmayan bir client geliştirilecektir.

kracauer

Sunucunun içerisinde gezdim. Gayet güzel bir mod ve map fakat crash sorununuzu çözmeniz gerekmekte ciddi sıkıntılar yaşatıyor. Başarılar dilerim.

Magia Roleplay

_Code

Alıntı yapılan: kracauer - 27 Nisan 2020, 20:01:50
Sunucunun içerisinde gezdim. Gayet güzel bir mod ve map fakat crash sorununuzu çözmeniz gerekmekte ciddi sıkıntılar yaşatıyor. Başarılar dilerim.

Dönüşünüz için teşekkürler, crash olaylarını yarın araştıracağız.
Şimdilik samp addon veya samp anti crasher.cs indirerek crash'ın önüne geçebilirsiniz.

Bütün oyuncularımıza teşekkürler! :kalp:  :serefe:

Son düzenlenme: 28 Nisan 2020, 02:33:03 _Code

ElChapo

Başarılar Recep,yavaş yavaş emeğinin hakkını alıyorsun.

İbrahim Halil Güler

Sunucunun ilk gününden beri yer alıyorum, gerçekten emek verilerek açılmış bir sunucu. Yönetim ekibinde ki arkadaşlara başarılar diliyorum. Bu arada anti crasher bile pek fayda etmiyor ne yazık ki, elbette çözülebilecek bir sorun. Tekrardan elinize emeğinize sağlık ve başarılar. :)

_Code

Alıntı yapılan: İbrahim Halil Güler - 28 Nisan 2020, 03:13:18
Sunucunun ilk gününden beri yer alıyorum, gerçekten emek verilerek açılmış bir sunucu. Yönetim ekibinde ki arkadaşlara başarılar diliyorum. Bu arada anti crasher bile pek fayda etmiyor ne yazık ki, elbette çözülebilecek bir sorun. Tekrardan elinize emeğinize sağlık ve başarılar. :)

Yorumunuz için teşekkürler.

Güncelleme:
-Client yazılımı aktif edildi ve samp-cac kaldırıldı.
Discord adresimizden cliente ulaşabilirsiniz.

Hata

discordda client kullanmadığınız sürece item düşüremezsiniz yazıyor fakat oyuna clientsiz girdiğimde adminler pm üzerinden spam yaparak bana client kullan diyorlar zorunlu olmayan şeyi neden yapmak zorundayımki?

Buzz

Alıntı yapılan: Hata - 30 Nisan 2020, 01:30:17
discordda client kullanmadığınız sürece item düşüremezsiniz yazıyor fakat oyuna clientsiz girdiğimde adminler pm üzerinden spam yaparak bana client kullan diyorlar zorunlu olmayan şeyi neden yapmak zorundayımki?
Merhaba, daha önce hile kullandığınız için sabah saatlerinde yasaklandınız, servere küfürlü kullanıcı adları ile giriş sağladınız ve sizi uyardım. Daha öncesinde hile şüphesi taşıyan kişilere client'i zorunlu tutuyoruz. Eğer hileniz yoksa client indirmek zorunda değilsiniz fakat client yazılımını indirmeyenler kişileri öldürdüğünde loot kutuları yere düşmemektedir.

Wisdom

space basarak koşuyorum diye speed hackten ban yedim :s
Son düzenlenme: 30 Nisan 2020, 14:13:41 Enkei Sebep: Hakaret içerikli kısım silinmiştir.

Buzz

Alıntı yapılan: Wisdom - 30 Nisan 2020, 12:14:21
Bu tür şüpheleri gidermek için client yazılımımızı indirip kurabilirsiniz, eğer hatalı yasaklandığınızı düşünüyorsanız yetkililer ile iletişime geçebilirsiniz fakat hakaret etmeniz bu süreci olumsuz etkileyecektir.
Son düzenlenme: 30 Nisan 2020, 14:13:55 Enkei

miya

Şu şekilde konuşacak hiçbir oyuncu sunucumuza gelmezse sevinirim gerçekten. Sunucuda herhangi bir durum yaşadığında bunu doğru yol ve doğru konuşarak bildiren kimse yardımsız bırakılmaz.
Son düzenlenme: 30 Nisan 2020, 14:14:17 Enkei

_Code

Böyle konuşanlar neden hep hile çıkıyor.  :hayir: