GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Geliştirilmiş İstanbul Hırsız Polis Modu [MySQL R41-4]

Başlatan Harun, 26 Nisan 2020, 19:02:50

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Harun

Merhaba,
Arkadaşlar bügün geliştirmiş olduğum İstanbul Hırsız Polis modunu paylaşacağım. Öncelikle sizlere bir kaç bilgi vermek istiyorum. Bu modu ben kodlamadım sadece geliştirdim. Mod Anadolu HP modu değildir.

MySQL:
MySQL sürümü R5 di ben R41-4 çevirdim.

Çete Sistemi:
Çete sistemini anadolu hp moddan aldım.

Rcon Koruması Hakkında Bilgi:
2. Rcon şifresi mevcut. Rcon login ile 1. rcon şifresi girdiğinizde önüne bir dialog gelir ve bu dialog a 2. rcon şifresi girmeniz lazım kapatırsanız kick yersiniz.
Güvenlik açısından böyle birşey yaptım.
2. Rcon şifresi değiştirmek için modda RCON_2_SIFRE diye aratın o yerdeki şifre 2. Rcon şifredir.

1. Rcon şifresi server.cfg den değiştiriliyor.

Aklımda Olan Sistemler:
Soru sor, İstek şarkı, Bakiye sistemi, Ev sistemi, Çete sistemi, Grup ve Ekip sistemi, Evi görme sistemi(F tuşuyla),
Rcon koruması, Çete Savaş sistemi, Bölge Ele Geçirme sistemi, Radar sistemi, 3 dakika içinde hesabına giriş yapmazsa kick sistemi, Güvenlik sistemi ve Başkasına ait araçlara binme sistemleri vardır.
Başkasına ait araçlara binme sistemi şöyledir. /aracdurumu diye bir komut var bu komutu sahipler kullanır. Eğer araç durumu açıksa başkasına ait olanların araçlarına binebilirsiniz ve /aracpark komutunu kullanabilirsiniz. Yani bu sistem oyuncular araçlarını yolun ortasına bıraktıysa oyunada hiç girmiyorsa o aracı kenara falan almaya yarar.
Güvenlik sistemi de şöyle: Oyuna kayıt olduktan sonra size bir daha seçenek gelir güvenlik şifresini girin diye o şifreyede 1 büyük harf ve 5 rakam yazmalısınız yazdıkdan sonra oyunda şifrenizi falan unutursanız
Oyuna giriş bölüme gelip f6 tuşuna basıp /sifremiunuttum yazıp güvenlik şifresini yazarak şifrenizi değiştirebilirsiniz. Ayrıca anti hile olarak nex-ac ı kullanıyorum ve bazı anti hileler de modda var.

İndirme Linki:
Modda lag sıkıntısı ve buglar olduğu için kaldırılmıştır. Kullanmazını tavsiye etmem.
Geliştirilmiş hali ve bugsuz hali ile yakında sunucu açmayı düşünüyorum.
Sunucu açmazsam geliştirilmiş halini paylaşırım.
Son düzenlenme: 09 Mayıs 2020, 04:42:37 Harun

Goddew

Çöp bayağı bir bug var düzenleyecekler iyi bir şekilde bilgili olmalı, sunucunuz aksi takdirde saldırıdan geçilmez. Kısacası kullanmayın. :D

Creutzfeld

Sunucu 25'i çıktıktan sonra laga girmeye başladı, kodlama düzeni berbat,  buglar ve açıklar dolu.

Artık buralar sarmıyor be krdşm gelen olursa bekleriz...

RasYoneL

Sunucu 30 kişiyi geçerken kendim şahit oldum timerlerda sürüsüyle hata var.Bunun altından kalkmak hiç kolay olmuyacaktır.Bunun yerine anadolu modunda daha az açık vardır.Onu kullanın daha iyidir.

Discord: RasYoneL#7704

bugra0127

Harun

Alıntı yapılan: bugra0127 - 26 Nisan 2020, 19:14:00
Daha önce paylaşılan modla aynı değil mi
Aynı değil. Geliştirilmiş hali. Hem araç kaydetme de sıkıntı vardı çözüldü.
Moda göz atmak isteyenler şu sunucuya bakabilirler.
51.195.39.76:7777
Son düzenlenme: 26 Nisan 2020, 21:03:26 Enkei Sebep: Flood iletiler birleştirilmiştir.

Zeynel

Hatalar şunlar

1: pawno uygulamasına girilmiyor hata veriyor
2: Pawno'dan moda girmiyor
3: Sunucuyu açarken skinler1, skinler vb hatası veriyor

Avrupa HP Hırsız Polis

laéx

Harun eline sağlık, güzel bir mod ortaya çıkarmışsın kötü yorumları aldırma beğenmeyen kullanmasın.

bugra0127

Mod çok güzel fakat "Run time error 19: File or function is not found" bu hatayı alıyorum çözümü var mı C+++ yüklü hepsi

Tektabanca

Alıntı yapılan: bugra0127 - 26 Nisan 2020, 20:15:09
Mod çok güzel fakat "Run time error 19: File or function is not found" bu hatayı alıyorum çözümü var mı C+++ yüklü hepsi

《Hırsız~Polis》《2015&2021》

Enkei

Konu içerisindeki kavga çıkartabilecek türden ve aşağılama içerikli iletiler silinmiştir. Devamı halinde işlem uygulanacaktır.

laéx

Moda bakayım dedim, compile edilmiyor pawno çöküyor.

Creutzfeld

Alıntı yapılan: Volkan - 26 Nisan 2020, 21:18:56
Alıntı yapılan: Volkan - 26 Nisan 2020, 20:08:19
Harun eline sağlık, güzel bir mod ortaya çıkarmışsın kötü yorumları aldırma beğenmeyen kullanmasın.

Demek ki neymiş? :D Bilmeden yorumlar yapmayacakmışız.

Artık buralar sarmıyor be krdşm gelen olursa bekleriz...

laéx

Alıntı yapılan: Creutzfeld - 26 Nisan 2020, 21:23:38
Alıntı yapılan: Volkan - 26 Nisan 2020, 21:18:56
Alıntı yapılan: Volkan - 26 Nisan 2020, 20:08:19

Demek ki neymiş? :D Bilmeden yorumlar yapmayacakmışız.
Çözümünü buldum, compile ediliyor. :D

DracDonix

Mod sağlam değil. Çeşitli sorunlar var. Düzeltilirmi düzeltilir, ama zaman ile. Ellerine sağlık emeğe saygı.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)