GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

SATILIK! Açıksız Vatan Gaming Gamemode

Başlatan RasYoneL, 27 Nisan 2020, 16:17:50

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RasYoneL

Modu açıksızdır.Optimize edilmiştir.Bütün açıkları fixlenmiştir.Mod +50 kişiyi görmüştür.Lag gibi bir durumla karşılaşmamıştır.Anti Hilesi update edildiği taktirde çok iyi işler ortaya çıkıcaktır.Fiyat için "PM" atabilirsiniz. Discord Adresim:RasYoneL#7704

Discord: RasYoneL#7704

Xchatt

Vay vay vay hayırlı satışlar : D modun açıksız ve sağlam halini isteyen pm atsın ücretsiz vereyim.
Not : modun satıştaki hali açıksız değildir 40 50kişilerde saldırı yiyorduk bunun yüzünden mod değiştirdik , sorunları çözdüğümüz için tekrar bu moda geçtik.
Son düzenlenme: 27 Nisan 2020, 16:30:45 Enkei Sebep: Hakaret içerikli kısım silinmiştir.
Sa-Mp 2014-2020

_Toretto

Paylaşılmış moda 2 şey eklenip satılmasıda güzelmişş.

Enkei

Konu içerisindeki kavga çıkartabilecek iletiler silinmiştir.

Satışı yapılan mod, yasaklı modlar listesinde bulunmadığı için satışında herhangi bir engel bulunmamaktadır. Yapacağınız eleştirileri kurallar çerçevesinde yapmaya özen gösterin.

Eğer konu içerisindeki kavga devam ederse konu kilitlenecek ve kavga eden kişilere işlem uygulanacaktır. İyi forumlar.

Goddew

Mod açıksız bir şekilde bir tek bende bulunmaktadır, içindeki tüm buglar dahilimde kapatılıp yeni düzenlemeler yapılmıştır bir sorun halinde bana veya satış yapan arkadaşa ulaşabilirsiniz söylenenlere kulak vermeyiniz.

+REF

Xchatt

Alıntı yapılan: Rotex - 27 Nisan 2020, 16:34:56
Mod açıksız bir şekilde bir tek bende bulunmaktadır, içindeki tüm buglar dahilimde kapatılıp yeni düzenlemeler yapılmıştır bir sorun halinde bana veya satış yapan arkadaşa ulaşabilirsiniz söylenenlere kulak vermeyiniz.

+REF

Moddaki açıkları çözemeyince her gün saldırı yiyince " BenDeN bu kdr abi yok çözümler tükendi " diyen sensin.
Son düzenlenme: 27 Nisan 2020, 16:42:08 Enkei Sebep: Hakaret içerikli kısım silinmiştir.
Sa-Mp 2014-2020

Goddew

Sende milletin modunu satın aldığı halde kullanacak birisin ben zararlı adamın yanındayım, saldırılarınız yetmediği gibi bide adamlara yalan atıyorsun pes.

He ayrıca, modun geliştiricisi bendim ve ayrılma sebebim ise ekibindeki Mücahit'in saçma saçma filterscripler eklemesiydi haberin olsun..
Son düzenlenme: 27 Nisan 2020, 16:42:45 Enkei Sebep: Hakaret içerikli kısımlar silinerek ileti düzenlenmiştir.

Xchatt

Alıntı yapılan: Rotex - 27 Nisan 2020, 16:38:57
Sende milletin modunu satın aldığı halde kullanacak birisin ben zararlı adamın yanındayım, saldırılarınız yetmediği gibi bide adamlara yalan atıyorsun pes.

He ayrıca, modun geliştiricisi bendim ve ayrılma sebebim ise ekibindeki Mücahit'in saçma saçma filterscripler eklemesiydi haberin olsun..

Vay be modu geliştirmiş .d yaptığını söyliyim sana

CMD:dr > CMD:h djırkdkdmdmdmd var olan şeyi ekliyor veya kaldırıyorsun zaten , ben ventusun modunu kullanmadım biz zesty modunun üstüne geliştirmeler yaptık.
Son düzenlenme: 27 Nisan 2020, 16:43:44 Enkei
Sa-Mp 2014-2020

Creutzfeld

Alıntı yapılan: Xchatt - 27 Nisan 2020, 16:27:01
Vay vay vay hayırlı satışlar : D modun açıksız ve sağlam halini isteyen pm atsın ücretsiz vereyim.
Not : modun satıştaki hali açıksız değildir 40 50kişilerde saldırı yiyorduk bunun yüzünden mod değiştirdik , sorunları çözdüğümüz için tekrar bu moda geçtik.
Sorunların hepsini çözüp satışa koyduk.

Artık buralar sarmıyor be krdşm gelen olursa bekleriz...

Rouge

Başkasının emeği olan bir modu alıpda satmak zaten çok farlı bir olay. Onu geçtim Siz Ne hakla NexoR'un modunu alıpta iki kod ekleyip iki hile fixleyip de satarsınız ? Nasıl Bir Fantazi dünyasıdır bu ? siz başkasının emeğini nasıl satarsınız ? Bu hallere düştü SA-MP Türkiye. Modu kullanmak ayrı, 2 kod ekleyip satmak ayrı. Rotex adlı arkadaşa gelirsekde SA-MP Türkiye'nin en iyi vites atan Oyuncusu olabilirsin. Ayıp...
Son düzenlenme: 27 Nisan 2020, 17:05:47 Rouge.

Creutzfeld

Alıntı yapılan: Rouge. - 27 Nisan 2020, 17:01:28
Başkasının emeği olan bir modu alıpda satmak zaten çok farlı bir olay. Onu geçtim Siz Ne hakla NexoR'un modunu alıpta iki kod ekleyip iki hile fixleyip de satarsınız ? Nasıl Bir Fantazi dünyasıdır bu ? siz başkasının emeğini nasıl satarsınız ? Bu hallere düştü SA-MP Türkiye. Modu kullanmak ayrı, 2 kod ekleyip satmak ayrı. Rotex adlı arkadaşa gelirsekde SA-MP Türkiye'nin en iyi vites atan Oyuncusu olabilirsin. Ayıp...
Sen o iki hile dediğin şeyleri fixlemeden sunucunu aç bakalım herkes nasıl çöküyor başına.

Artık buralar sarmıyor be krdşm gelen olursa bekleriz...

Vanity

Arkadaşlar, gereksiz yere olayı büyütmeye gerek yok.

Hayırlı satışlar.

Goddew

Diyecek bir laf yok, ne desek uzatacaklar 2 kodmuş sen gitte internette paylaşılanı geliştir bakayım nereye kadar açık tutabileceksin sunucunu?

Rouge

Alıntı yapılan: Creutzfeld - 28 Nisan 2020, 14:23:51
Alıntı yapılan: Rouge. - 27 Nisan 2020, 17:01:28
Sen o iki hile dediğin şeyleri fixlemeden sunucunu aç bakalım herkes nasıl çöküyor başına.
Emin olki Fixli (:

HELLBOY

korona zamanında samp kitlesi canlanması gerekirken alıntı heryerde olan modu millet birbirine kakalar olmuş fdfsdf