GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
17 Kasım 2025, 22:36:14

Flash2024 Geri Döndü !

Başlatan Flash2024, 27 Nisan 2020, 19:24:47

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Flash2024

Hepinize Merhaba Arkadaşlar,

Uzun Süredir SA-MP'da Yoktum Ünvanım Textures Mapping Olarak Devam Etmekteydi...

Fakat Bazı Sorunlar Bazı Tartışmalar Bazı Kafa Dinleme Gibi heveslerimde Oldugu İçin ara vermek istedim, Fakat Şimdi Hepinizle Tekrardan Buluşuyorum Ve Şuanda San Fierroda Genel Olarak Kullanılan Yapılan Maplerin Hepsini en güzel şekilde tasarlayıp sizlere Sunacagım...

Kişisel Olarak Söylemek İstediklerim

Yaşım 21 Adım Ferhat Bir Çok Sunucuda Sunucu Sahipliği Yapmış Bulunmaktayım... Söyleyeceklerim Bu Kadar Ayriyetten İlerde Map Dersleri Vereceğim. Discord sunucusu Üzerinden Tüm SA-MP Camiaası Bu Duruma Gelebilir. Ve Öğrenebilir Sizleri Seviyorum Arkadaşlar Tekrardan Aranızda Olmak Gurur Veriyor bana  :polis:  :polis:

blody

of aman allahım yüce  flash hazretleri geri dönmüş.Bırakman samp camiasi için çok acı bir durumdu sayın Paşam.

Xchatt

Alıntı yapılan: blody - 27 Nisan 2020, 19:29:45
of aman allahım yüce  flash hazretleri geri dönmüş.Bırakman samp camiasi için çok acı bir durumdu sayın Paşam.
Hoşgeldin.

Sa-Mp 2014-2020

Flash2024

Gereksiz Yorumlara Lüzum Yok Bazı eski düşmanlarımızı Unutmuşuz demekki Yardım ettiğimiz insanlarıda :)

Değerli yorumun için Teşekkür Chat

_Toretto

Krozfayer

gtadelisi

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Tommy Vercetti

maXpoWer

Serhan Buz (maXpoWer)
Since 2009

Creutzfeld

Artık buralar sarmıyor be krdşm gelen olursa bekleriz...

Caner K.

Gene çıktınmı mezardan :d hg

Flash2024

Hoşbuldum arkadaşlar sonunda geri döndüm evet ilk projem sa-mp direkt olarak resim vs. Ekleyebileceksiniz artık komple bana ait bir tasarım projesidir istediğiniz yazı tipini şekillendirmelerle siz yazıcaksınız sadece beklemede kalın :)

Rouge

Flash2024