GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
17 Kasım 2025, 00:08:19

Anasayfa Çalışması

Başlatan Akro, 29 Nisan 2020, 15:06:54

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Akro

Normalde tasarım konusunda kendime pek güvenmediğim için tasarım yapmazdım fakat yeni bir efekt öğrendim ve bununla birlikte güzel bir şey ortaya çıkardığımı zannediyorum. İyi günlerde kullanın :)

Son düzenlenme: 29 Nisan 2020, 15:16:40 Akro
Akro

Enkei

Alıntı yapılan:  Bölüm kuralları
Paylaştığınız sistemlerin en az 1 (Bir) fotoğrafını konu içerisine koymalısınız.

24 saat içerisinde konuya en az bir adet resim ekleyin. Aksi taktirde konu kilitlenerek arşive taşınacaktır.

Vanity

Eline sağlık. :helal:

DracDonix

Değişik ve güzel olmuş.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

tolgau

Merhaba, oldukça güzel olmuş. Kendimce düzeltilmesi gereken birkaç yeri düzelttim öğeyi denetle üzerinden.
Eleştiri olarak geliştirilmesi adına birkaç şey eklemek isterim tabii ki bunlar öznel:
- Footer bölümü yapılabilir.
- Nero Roleplay yazısının arkasındaki section'un backgroundı SAMP ile alakalı olabilir veya gradient eklenebilir.
- Çok fazla başlık var azaltılabilir.
- Bir fotoğraf var onun üzerinde fazla boşluk var, o boşluk kapatılıp oraya yazı yazılabilir.

Bu dediğim değişiklikler nasıl olacak diye kabataslak öğeyi denetleden değiştirdim.
Şöyle gözüküyor, başarılarınızın devamını dilerim; bence güzel yapmışsınız.

Son düzenlenme: 29 Nisan 2020, 15:55:18 tolgau

Akro

Alıntı yapılan: tolgau - 29 Nisan 2020, 15:53:40
Merhaba, oldukça güzel olmuş. Kendimce düzeltilmesi gereken birkaç yeri düzelttim öğeyi denetle üzerinden.
Eleştiri olarak geliştirilmesi adına birkaç şey eklemek isterim tabii ki bunlar öznel:
- Footer bölümü yapılabilir.
- Nero Roleplay yazısının arkasındaki section'un backgroundı SAMP ile alakalı olabilir veya gradient eklenebilir.
- Çok fazla başlık var azaltılabilir.
- Bir fotoğraf var onun üzerinde fazla boşluk var, o boşluk kapatılıp oraya yazı yazılabilir.

Bu dediğim değişiklikler nasıl olacak diye kabataslak öğeyi denetleden değiştirdim.
Şöyle gözüküyor, başarılarınızın devamını dilerim; bence güzel yapmışsınız.

Yaptığın tasarımı beğendim gerçekten hoş olmuş fakat benim yaptığım basit üstüne geliştirmeler yapılabilir.

Alıntı yapılan: Mehmet.Ali - 29 Nisan 2020, 15:52:36
Değişik ve güzel olmuş.
Alıntı yapılan: Vanity - 29 Nisan 2020, 15:16:12
Eline sağlık. :helal:
Teşekkürler :)

Akro