GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[AKTIF!] San Andreas Survival - server.sa-survival.com

Başlatan _Code, 24 Mayıs 2019, 17:51:55

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

İbrahim Halil Güler

Sunucunuz da bulunan yönetim ekibinin tavrı ve yaptığı çok komik müdahale. Client indirin diyorsunuz, client'de virüs bulunuyor diyorum. Video kayıt çekip discord adresin de şikayet açın diyorsunuz videoyu alıyorum discord'da paylaşıyorum ve akabinde clientsiz giriş diye ban yiyorum. Üstüne üstün discord'dan atılıp, sunucu da oynamayın demek bir şey yaptık elimize yüzümüze bulaştırdık fakat kabullenmekte ısrarcıyız diyorsunuz.Yeminle sesli güldüm, ben de zamanında client hazırladım, 1 adet bile virüs saptaması olmamıştı. Neyse siz ve kayırdığınız oyuncularla size iyi oyunlar. Kanıtları aşağı da sunuyorum ; Oyuncuların sunucuyu tercih etmeden önce ne saçmalıklarla karşılaşacağını gösteriyorum. İşte o muhteşem yönetim ekibi ve çözümleri;

Son düzenlenme: 03 Mayıs 2020, 14:06:06 Enkei Sebep: Özel mesaj paylaşımı silinmiştir.

miya

Alıntı yapılan: İbrahim Halil Güler - 02 Mayıs 2020, 21:05:18
Sunucunuz da bulunan yönetim ekibinin tavrı ve yaptığı çok komik müdahale. Client indirin diyorsunuz, client'de virüs bulunuyor diyorum. Video kayıt çekip discord adresin de şikayet açın diyorsunuz videoyu alıyorum discord'da paylaşıyorum ve akabinde clientsiz giriş diye ban yiyorum. Üstüne üstün discord'dan atılıp, sunucu da oynamayın demek bir şey yaptık elimize yüzümüze bulaştırdık fakat kabullenmekte ısrarcıyız diyorsunuz.Yeminle sesli güldüm, ben de zamanında client hazırladım, 1 adet bile virüs saptaması olmamıştı. Neyse siz ve kayırdığınız oyuncularla size iyi oyunlar. Kanıtları aşağı da sunuyorum ; Oyuncuların sunucuyu tercih etmeden önce ne saçmalıklarla karşılaşacağını gösteriyorum. İşte o muhteşem yönetim ekibi ve çözümleri;

Aşağıda ise yönetim ekibinin tavrı, hem de kurucu tayfasından. :) :) :)

Biz clienti zorunlu tutmuyoruz ve altını çizerek söylüyoruz client zorunlu değil ve henüz yapım aşamasında hileciler dışında kimseye zorunlu tutulmuyor. Evet hile şüphelisisiniz. Tanımadığınız insanlara egoist yakıştırması yapıyorsunuz. Normalde ikili konuşmaları paylaşmam fakat ortada bir dizi haksızlık söz konusuyken yapılacak şey bu. İşinize geldiğinde öyle işinize gelmeyince böyle olmayın ayıp diye bir şey var.
Son düzenlenme: 03 Mayıs 2020, 14:00:00 Enkei Sebep: Özel mesaj içerikli görüntüler silinmiştir.

_Code

Alıntı yapılan: İbrahim Halil Güler - 02 Mayıs 2020, 21:05:18

İstersen decompile edip kaynak kodlarına ulaşabilirsin eğer herhangi bir zararlı koda ulaşırsan ben bu platformu bırakırım.  Zorunluluğa gelince bazı kişilere zorunlu tutuyoruz bu kişiler üstünde hile şüphesini barındıran kişiler.
Son düzenlenme: 03 Mayıs 2020, 14:08:17 Enkei

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

Ranthiel

Başarılar dilerim, önünüz açıktır. Size laf atıp kışkırtmaya çalışıp, bir şeyler elde edeceğini düşünen kişilere fırsat vermeyip yolunuza son gaz devam edin. Bu platformda yenilikçi projelere kanser kitleler her zaman engel olup bir şeyler yapmaya çalışıyor. Siz bu projede yolunuza çok iyi devam ediyorsunuz, her geçen gün sunucu kendini daha çok geliştiriyor, böyle devam...

Grand Theft Auto 5 - Fivem
Sanandreas Roleplay - www.sanandreasrpg.com
Founder

Enkei

Konu içerisindeki konudan bağımsız, kavga çıkartıcı ve baltalayıcı iletiler silinmiştir. Sunucu ile ilgili eleştiri yaparken kavga yolunu değil, probleminizin olduğu konu ile ilgili gerekli kanıtları sunarak sunucu sahiplerinden cevap bekleme yolunu seçin.

DracDonix

Sunucu bakım modunda, bu süreçte bir çok hata ve buglar giderilecektir. Harita içinde değişiklikler olacak.

DracDonix

Buzz

Sunucu aktif edilmiştir, 51.195.39.79:7777 adresinden giriş sağlayabilirsiniz!

_Code

V1.1 B1 Güncellemesi:
-Bildirilen bütün buglar fixlenmiştir.
-/ayarlar komutuna konumumu göster şeklinde bir seçenek eklendi bu seçenekle bazı kişilerin harita üzerinden sizi görmesini sağlayabilirsiniz.
-Envanter slotları istek üzerine +5 slot arttırıldı.
-Anti hile sisteminde değişiklikler yapılıp, client bir süreliğine bakıma alındı.
-Yeni map çalışmalarına başlandı.
-Kahve ve enerji içeceği artık %40-%80 oranları arasında yorgunluğu alıyor.
-Artık airdrop ve kutuları direk boşaltamayacaksınız.
-Loot dağılımı değiştirildi.
-Artık airdroplardan en az 1 silah çıkartılıyor.
-Yapı ustası adında yeni bir yetenek eklendi, her geliştirdiğinizde size +2 slot obje koyma hakkı verecektir.
-Artık m4,ak-47,sniper-rifle,shotgun gibi silahlar sırtınızda görünüyor.
-Artık oyuncular tarafından konulan objeler kırılabilir. (10 dakika sonra yenileniyor)
-Artık vurduğunuz ağaçlardan elma düşürebilirsiniz.
-İlaçların hastalığı iyileştirme oranları değiştirildi.
-Birçok eyleme animasyon ve süre eklendi.

Arkadaşlar üniversite sınavı öne çekildiği için fazla güncelleme atamıyorum ve bunun için özür dilerim.
Son düzenlenme: 06 Mayıs 2020, 17:09:50 _Code

_Code

Güncelleme:
-Eğer karakter bir itemi kullanırken karakter slotunuz doluysa artık hata mesajı vermek yerine dolu olan yerdeki item envanterinize ekleniyor ve kullanmak istediğiniz item karakter slotuna ekleniyor.
-Craft etmede oluşan birer birer verme sorunu giderildi.
-Mod optimize edildip perforrmansı artırıldı.

_Code

Güncelleme:
-Yeni giriş ekranı eklendi.
-İstek üzerine spawn-kill koruması eklendi.
-Ufak değişiklikler yapıldı.

Ceto.

M.Kemal ATATÜRK

_Code

Güncelleme:
-Bullet Crasher sorunu düzeltildi.
-Artık kıyafet giydiğinizde hangi skin olduğu karakter panelinde belli oluyor.
-Artık morfin ve bandaj kullanınca ekranınıza yeşil efekt geliyor.
-Bacağınız kırığı ve kanamalarınız artık kayıt oluyor.
-Bacağınız kırıkken koşma açığı giderildi.

Unexpected

Başarılı ama bana saçma geldi ve görevler hakkında fazla bilgi yok. Roleplay'e çevirirseniz bunu güzel olur.

▌│█║▌║▌║ 𝚄𝚗𝚎x𝚙𝚎𝚌𝚝𝚎𝚍 ║▌║▌║█│