GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Los Santos Apocalypse Roleplay - Sunucu Aktif!

Başlatan Amper, 16 Nisan 2020, 23:01:42

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

AuleakaOdin

AdnanYVS

Gelen ss'ler ve videolar projenin kalitesini zaten ortaya koymuş, başarılarınız daim olsun inşallah.

mortale

blaze

Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar, forum açıldı ve sizleri bekliyoruz.

lsa-rp.com/forum

designed by blaze

Viality

Marvellous

Dyternal

Sunucu kalitesi zaten sistemlerin SS ve videolarından belli oluyor, açılışını dört gözle bekliyorum.

Başarılar Amper.

Massigo

Nesiniz siz mükkemmeliyetçiler mi?

İbrahim Halil Güler

Gerçekten çok güzel olmuş, açılışı da bekliyor olacağım.  :)

İPŞİR

Amper

Amper

LSA Karakter Başvuruları - 11.05.2020
LSA Karakter başvuruları 11.05.2020 tarihinde aktif edilecektir. Konuyla ilgili veya genel konsept ile ilgili sorularınızı bize discord kanalımız üzerinden yapabilirsiniz. (tıkla ve katıl)

Genel olarak karakter başvuruları dışında bahsetmek istediğim bir konu var. Forum(gtamulti.com) içerisinde veya Discord adreslerimiz içerisinde genel olarak oyuncu kitlesinin dikkatini diğer sunucular kadar çekemesek bile diğer sunucuların dikkatini fazlasıyla çekmiş gibi görünüyoruz. Adıma veya sunucu adına yapılan tüm provokasyonların(klon, mevsimlik söylemleri) farkındayız. Bu tür provokasyonlara verebileceğim en iyi yanıt platform içerisinde bulunan herhangi bir sunucunun LSA scriptlerine veya politikalarına sahip olmaması. Oyunculara sunulmamış fakat soru&cevap kısmında verdiğimiz yanıtların peşinden canavar gibi koşarak fikir almaya çalışanları takdir ediyoruz. Fake hesaplarını kullanarak büyük emek veriyorlar(perisan aka Elsewiir) fakat diğer sunucuların oradaki fikirleri kodlama aşamasında faaliyete geçiremediğini görmek beni üzüyor. Platforma genel olarak bir şeyler katmak istiyoruz eğer ki LSA içerisinde bulunan fikirlerden bir tutam istiyorlarsa bizden rica edebilirler her zaman geliştirici ekibi olarak yardımcı oluruz. Bu konu hakkında son söylemek istediğim şey perişan ve Elsewiir hesaplarının aynı kişiye ait olduğu halde birbirine küfür etmesi çok sıra dışı bir durum.

Sunucuyu sürekli takip edip ve provokasyon yapan insanların bu yaptıklarının yanı sıra tarihlerimizi takip etmesi de oldukça göğüs kabartıcı bir durum. Forum açılışımızın tarihini iki defa takip edip dakikalar farkı olmadan hesap başvurularını aktif etmeniz gerçekten büyük ilgi gördüğümü hissettirdi.

İsimsiz bir kahraman bana bu bilgiyi verdiği için ve oyun sunucuma verilen emekleri görüp başarı dilediği için teşekkür ediyorum. Kitle üzerine oynamaya devam edebilirsiniz bizim işimiz kitleyle değil. Elimizdeki oyunculara verdiğimiz eğlence bizim için daha önemli. Siz south west yönünden gelen adamlara ve airdroplara odaklansanız daha iyi.
Son düzenlenme: 09 Mayıs 2020, 12:29:52 Enkei Sebep: Özel mesaj paylaşımı yasaktır.

Elsewiir

Selam Amper, daha dün beni Zombieland'den kendi ekibine çekmeye çalıştığını, senin aran bu ekiple bozulduğu halde açmaya çalıştığın pursuit sunucusundaki testlere en çok benim katıldığımı ve şu SAMP ortamının yüzde doksanı gerek arkandan gerek yüzüne söverken benim geride kalan yüzde onluk kısımda olduğumu hırsın uğruna unutmuşa benziyorsun.

İki sunucunun yönetim tarafında açılan konuları birer birer açıp kıyasladığında sizler daha noktayı ve virgülü nerede kullanacağınızı bilmiyorken bizler tüm politikalarımızı ve bu doğrultudaki diğer içeriklerimizi en ince akılcı detaylarına kadar düşündük. Sizlerin "Ulusal Muhafızlar" olarak açtığı tanıtım ile bizim "79th Infantry Brigade" olarak açtığımız tanıtım dahi bunun en basit örneği. Sizin baştan savma yaptığınız oyun kurallarınızı saymıyorum bile. Ne yazık ki burada politika ve konu kıyaslaması yapamazsın. Bunca kişinin bulunduğu bu platformda isim vererek bir saldırı yapmak istiyorsan bu asla ben olamam keza sen veya senin ekibinle ben aynı klasmanda dahi değiliz. Sen Riddick ile konuşmak için google translate kullanırken ben ideal polislik faaliyeti üzerine üniversitemin kabul ettiği 7 sayfalık İngilizce tez yazıyordum.

Gönül isterdi ki SAMP uğruna kişiliğinden ödün vermiş birisi olmasaydın da aynı şehirde oturduğumuzdan ötürü bir bardak çay içebilseydik. Bu cümlemi de sakın "tüm sunucu sahipleri dost olsun, birlikte sunucularımızda oynayalım, bir sunucu değil topluluk yaratalım" diyenlerle de bir tutma keza ben bu ortamdaki iki kişinin çayını içtim. Başka bir sunucuda da reklam yaptığın halde forum açılışında 50 çektiğin projen ile mutluluklar. Gerçi ne fark eder? Burası tutmazsa adada role devam edersin. Senin derdin kitle olmasa dahi bu rekabetçi zihniyetle 15-20 kişinin eğleneceği bir ortam dahi yaratamazsın.

Bu yazım tamamen kişisel bir yazı ve ekibim adına herhangi bir kelime dahi bulunmuyor. Buradan daha fazla cevap verip sizlere prim kazandırmaya niyetim de yok. Atıldığın sunucuların oyuncularının dahi seni engellediği Discord'da halen benimle arkadaşsın, bir derdin varsa oradan yazabilirsin. Belki oradan yazarken test sürecinde beraber çalıştığımızı ve gözünü bir sunucu hırsının bürüdüğünü de görürsün.
Son düzenlenme: 09 Mayıs 2020, 16:33:39 Elsewiir

Amper

Yaptığın şeyleri görmezden gelip sadece çektiğimiz kitle üzerine saldırman komedi. Tarih olayının yanıtını hala alamadım. Politika derken evren içerisinde bahsettiğim yapı hakkında hiçbir fikrin yok belli ki. Sabah saatlerinde yazdığım sözleri tekrarlıyorum "South west yönünden gelen adamlara ve airdroplarınıza odaklanın." keşke bu konsept hakkında daha uzun uzun konuşabileceğim biri olsaydı fakat ekibinzde bu boşluğu doldurabilecek biri yok sanırsam.

79th Infantry Brigade, Fear The Walking Dead dizisinde Moyers'in bulunduğu birlikti yanlış hatırlamıyorsam. Bu kadar WD alıntılaması içerip olamayan bir evren daha görmedim açıkçası.

Riddick ve ekibe adam çekme olayına gelince Vengeance'nin haftalar önce Riddick'i ben ekibime aldığım zaman ona attığı özel mesajı hepimiz gayet iyi biliyoruz. Ben de bunun görüntüleri bulunduğu halde cesaret ederek bunu yazman sence de çok cesaret istemiyor mu? 7 sayfalık yazdığın tezler bir yana keşke Vengeance'ye bu konuda destek olsaydın. Buraya görüntü atmam belki yasak fakat ben size şöyle bir diyalog yazayım.

"Vengeance: hello sir!
we are using your some scripts(?), we will give credits in the following days(creditsi sonraki günlerde vereceklermiş, ayıp.)
can you join our discord? to say thank you we want to give you supporter perm

ve zombieland discord daveti atılır.
Riddick durumun farkına varır ve Vengeance'yi engeller.(TloU'dan banlar)

ekleme:

Vengeance 3 dakika sonra yanıt alamayınca "(turkish community) diye bir mesaj göndermiş"

"

Bu mesajlar atılırken Riddick geliştirici olarak github kütüphanelerimize erişim sağlamıştı. Sanırım Vengeance sana bu mesajlaşmadan bahsetmedi yoksa ele aldığın şeyler bu iki konu olmazdı. Ekibe çekme olayını biraz daha genişletirsek özel sohbetimizi buraya dökmek zorunda kalırım ve senin şu anki ekip arkadaşların ile aranı bozmak istemiyorum o yüzden konuşman gereken konuları daha iyi seç ve uygunca eleştirini yap. Ayrıca küçük bir bilgilendirme yapmak istiyorum WD serisinde kafadan darbe almış zombi diye bir mantık yoktur.
Son düzenlenme: 09 Mayıs 2020, 19:29:13 Amper

_Code

Alıntı yapılan: Elsewiir - 09 Mayıs 2020, 16:29:49
Selam Amper, daha dün beni Zombieland'den kendi ekibine çekmeye çalıştığını, senin aran bu ekiple bozulduğu halde açmaya çalıştığın pursuit sunucusundaki testlere en çok benim katıldığımı ve şu SAMP ortamının yüzde doksanı gerek arkandan gerek yüzüne söverken benim geride kalan yüzde onluk kısımda olduğumu hırsın uğruna unutmuşa benziyorsun.

İki sunucunun yönetim tarafında açılan konuları birer birer açıp kıyasladığında sizler daha noktayı ve virgülü nerede kullanacağınızı bilmiyorken bizler tüm politikalarımızı ve bu doğrultudaki diğer içeriklerimizi en ince akılcı detaylarına kadar düşündük. Sizlerin "Ulusal Muhafızlar" olarak açtığı tanıtım ile bizim "79th Infantry Brigade" olarak açtığımız tanıtım dahi bunun en basit örneği. Sizin baştan savma yaptığınız oyun kurallarınızı saymıyorum bile. Ne yazık ki burada politika ve konu kıyaslaması yapamazsın. Bunca kişinin bulunduğu bu platformda isim vererek bir saldırı yapmak istiyorsan bu asla ben olamam keza sen veya senin ekibinle ben aynı klasmanda dahi değiliz. Sen Riddick ile konuşmak için google translate kullanırken ben ideal polislik faaliyeti üzerine üniversitemin kabul ettiği 7 sayfalık İngilizce tez yazıyordum.

Gönül isterdi ki SAMP uğruna kişiliğinden ödün vermiş birisi olmasaydın da aynı şehirde oturduğumuzdan ötürü bir bardak çay içebilseydik. Bu cümlemi de sakın "tüm sunucu sahipleri dost olsun, birlikte sunucularımızda oynayalım, bir sunucu değil topluluk yaratalım" diyenlerle de bir tutma keza ben bu ortamdaki iki kişinin çayını içtim. Başka bir sunucuda da reklam yaptığın halde forum açılışında 50 çektiğin projen ile mutluluklar. Gerçi ne fark eder? Burası tutmazsa adada role devam edersin. Senin derdin kitle olmasa dahi bu rekabetçi zihniyetle 15-20 kişinin eğleneceği bir ortam dahi yaratamazsın.

Bu yazım tamamen kişisel bir yazı ve ekibim adına herhangi bir kelime dahi bulunmuyor. Buradan daha fazla cevap verip sizlere prim kazandırmaya niyetim de yok. Atıldığın sunucuların oyuncularının dahi seni engellediği Discord'da halen benimle arkadaşsın, bir derdin varsa oradan yazabilirsin. Belki oradan yazarken test sürecinde beraber çalıştığımızı ve gözünü bir sunucu hırsının bürüdüğünü de görürsün.

Gören sanacak GOTY oyun yapıyorsunuz, ben bu roleplay kitlesinin neden böyle olduğunu hiç anlamıyorum yani alt tarafı ölmekte olan platformun bir sunucusu. Neden Bu kadar kasılıyorsunuz?
Son düzenlenme: 09 Mayıs 2020, 19:44:06 _Code

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777