GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Rina Roleplay ~ make rina great again

Başlatan Hera, 03 Aralık 2017, 12:54:46

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

six4age

Hera

13/05/2020 20:00'a kadar 2X payday aktiftir.

Hasan Sangrento

HakanUnique

Alıntı yapılan: Hera - 07 Mayıs 2020, 23:40:52
İşyeri NPC Sistemi

• İşyerlerinizde özelleştirilebilir NPC'ler kiralabileyeceksiniz. 24 saat boyunca dükkanınızda $2,000 karşılığında duracak.
• NPC'lere etkileşim mesajı ekleyebileceksiniz ve böylelikle insanlar NPC'nin yanında ALT tuşuna bastığında mesaj görebilecekler. Etkileşim mesajlarında tıklama sayısı istatistiğini görebileceksiniz ve sıfırlayabileceksiniz.
• NPC'nin pozisyonunu istediğiniz gibi değiştirebileceksiniz.
• Yapmış olduğunuz animasyonu NPC'ninde yapmasını sağlayabileceksiniz.
• Her NPC'nin bahşiş alabilme özelliği vardır, bu özelliği aktif ederseniz müşterileriniz NPC'nize bakarak (/bahsis) komutunu kullanıp işyerinize finansal kaynak sağlayabileceksiniz.
• NPC'nize isterseniz önceden belirlenmiş kıyafetleri, kendi kıyafetinizi ya da sunucuda bulunan rastgele kıyafetleri giydirebileceksiniz.
• İsterseniz yetkilendirmeler bölümünden bu işlerle uğraşmasını istediğiniz kişilere yetki verebileceksiniz.

İşyerlerine Özel Reklamlar

İşyerlerinin aktiflik için reklam verebilmesinin önemini biliyoruz ancak devamlı reklam alanına gitmenize gerek kalmaması için ve çok fazla ücret ödememeniz için işyeri menüsünden reklam verebileceksiniz. Reklam yayınlandığında işyeri numarası ve reklamı verenin telefon numarası otomatik olarak gözükecek. Şu anda belirlenmiş ücret $250'dır ayrıca reklamlar helperler tarafından onay bekler ayrıca bu özelliği 5 dakikada bir kullanabilirsiniz.

• İsterseniz yetkilendirmeler bölümünden bu özelliği kullanabilmesini istediğiniz kişilere yetki verebileceksiniz.

• Yeni FD kıyafetleri ve aksesuarları eklendi.
• Bazı hatalar giderildi.
• Reklam sisteminde bazen reklamın görünmemesi veya aynı anda onaylanmış iki reklamdan birinin hatalı gitmesi veya oyundan çıkınca reklamın iptal olması gibi oluşabilecek tüm hatalar engellendi. Reklam onaylandıktan sonra ne olursa olsun (oyundan düşseniz veya arka arkaya birden fazla reklam gönderseniz bile) reklamınız reklamları açık olan herkese görünecek.
• /iddaazamani eklendi.
• Paintballda envanter kullanılması engellendi.
• İddaa bayide oranlar artık 2.5 veya 3.0'da olabilecek. Yani üç katı veya iki buçuk katı kazanabileceksiniz.

Efsane.

Ergin

Hyraizm kadar yeteneksiz birini hala nasıl yönetimde olduğunu anlayamıyorum. Herif birlikleri düzenleme konusunda kötü bir bölgede 4 tane birlik var. Şikeyetlere doğru düzgün bakmıyor üsten bakıp geçiyor sonrada yanlış kararlar alıyor yönetimi elden geçirmelisin.

Hasan Sangrento

Alıntı yapılan: Ergin - 12 Mayıs 2020, 01:30:58
Hyraizm kadar yeteneksiz birini hala nasıl yönetimde olduğunu anlayamıyorum. Herif birlikleri düzenleme konusunda kötü bir bölgede 4 tane birlik var. Şikeyetlere doğru düzgün bakmıyor üsten bakıp geçiyor sonrada yanlış kararlar alıyor yönetimi elden geçirmelisin.
anıl gayet iyi hoş ve kaliteli bir admin, vardır bir bildiği

TAKTAK26

Sunucuda bir kaç güne yakın oynuyordum güzel gidiyordu para kasıyordum, araç alıyordum fakat biraz komik ve garip bir durumlarla karşılaştım. :D
Mesela şöyle diyeyim kumara gidiyorum birisi eğilmiş bir vaziyette diyor "Dostum gel, böyle eğilerek hile yapabilirsin." diyor ya da dans ederek yapabilirsin diyor bir de işin komik tarafı kendim de yazıp yaptım açıkcası ve özellikle şundan da bahsedeyim sunucu içerisinde çok fazla dm atan var yani nasıl diyeyim aslında güzel bir sunucu fakat herkes bir birlik savaşı içerisinde olunca farklı şeylerde oluyor ama geçen hafta taşımacılık mesleği yapıyorum iyi güzel bir araç almaya gideyim, arkadaşı alayım dedim. Adama diyorum "Pardon kazan oldu!" adam pardon mu diyor ve AK-47 ile sıktı öldürmüştü bir kaç gün öncesinden bahsediyorum her neyse bunu da geçtim özellikle 5.Seviye olan birisi AK-47 ile taramaya nasıl başladı anlamış değilim.
Diyalog aynen şu şekildeydi;
+ Pardon, kaza oldu.
- Pardon mu?
Üstelik adam emote bile yapmadı bir de sunucu içerisinde birlik savaşları olması çok iyi mesela özellikle Foxyler ve Weissler acayip bir düşman içerisindeler üstelik baya da güçlü bir birlikler. Birisi Santos'un sefiri diğeri Ceza-i işlemler yapıyor. :D

Her neyse cidden şaka bir yana güzel sunucu @Hera tekrardan sana ve yönetim ekibinize başarılar diliyorum..

Platformda Sevdiğim İnsanlar Bu Alttakiler Adamın Dibi!

Enkei ❤️( Senin Yerin Hep Ayrı Merak Etme :DD )

Backup ❤️( Adamın Löpçüğü )

Radless ❤️( Kral Ya )

Code ❤️( Old Friend )

AssayerHero ❤️( Dinozor Devrinden Kalma Dostum )

Emir

Hydraizm adlı adminin karakterine lafım yok tanımıyorum çünkü ancak birlik yönetim hakkında ya yanına bilgili bir adam verin yada başka birini geçirin sunucuda uy****rucu piyasası yerlerde bir tane birlik oyunu bırakırken 15 kilo uy****rucuyu yarısını parayla yarısını bedavaya dağıtıyor ve şuanda uy****rucu piyasasının yerlerde olduğunu bütün birlik sahipleri biliyor ve görüyor o yüzden bu işe ya el atın sunucudaki uy****rucularımı alırsınız herkesten yada 1-2 birliğe sadece uy****rucu onayımı verirsiniz orasını size bırakıyorum ama bu işe acilen el atılması gerek çünkü çete birliklerinin gelir kaynağı ic olarak bu yönden geçiyor ve rol açısından iyi olur o yüzden bu önerimi dikkate alacağınızı düşüyorum. @Hera

Hera

Güzel yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar, uy****rucu onayını birlik moderatörü değil üst yönetim veriyor. Birlik moderatörü hakkında eleştiriniz yanlış olmuş, yine de şikayetlerinizi buradan bildirmek değil de kayda alınması için forum üzerinden belirtmeniz sizin için daha iyi olacaktır.

Sağlıcakla kalın.

Royce

Xuneity

1000 kişilik sunucuda herkesin birlik açmayı denediği (özellikle çete) yerde suçu nasıl birlik moderatöründe buldunuz anlamıyorum. Bu tip bir durumda birlik moderatörünün hatası yok, adamın birlik sayısına sınırlama falan getirmesi mi bekleniyor? Bence oyuncular illa kendi birliğimi kendim yöneteceğim kafasından çıkmalı, o bölgedeki başka bir birliğe üye olmalı. Her 10 oyuncudan 1'i ben birlik kuracağım derse, 100 tane birlik olursa buna birlik moderatörü müdahale edemez.

fegerhagat

Hydraizm dışında birlik moderatörü olabileeck kapasitede biri bulunmuyor, zaten bir şikayet açtıysanız kuralları inceleyip o şikayette haklı olup olmadığınızı kendiniz de bulabilirsiniz. Eğer cidden yanlış kararlar aldığını düşünüyorsanız konu hakkında ticket açmanız gerekiyor.

Ergin

Alıntı yapılan: ellyrda - 13 Mayıs 2020, 03:12:42
1000 kişilik sunucuda herkesin birlik açmayı denediği (özellikle çete) yerde suçu nasıl birlik moderatöründe buldunuz anlamıyorum. Bu tip bir durumda birlik moderatörünün hatası yok, adamın birlik sayısına sınırlama falan getirmesi mi bekleniyor? Bence oyuncular illa kendi birliğimi kendim yöneteceğim kafasından çıkmalı, o bölgedeki başka bir birliğe üye olmalı. Her 10 oyuncudan 1'i ben birlik kuracağım derse, 100 tane birlik olursa buna birlik moderatörü müdahale edemez.
bir bölgede 4 tane 5 tane birlik var illa ls içinde olacak diye bir şey yok sf lv ye de birlikleri yönlendirebilir sonra yakınıyorsunuz niye oradaki evler alınmıyor.
Son düzenlenme: 13 Mayıs 2020, 16:24:05 Ergin

Ergin

Şöyle söylemek isterim para yatırmak istiyorsanız bu serverde yatırın çünkü karşılığını alabilirsiniz. bu serverin dışında diyer serverlerin yolu çok uzun gözükmüyor rinayla birlikte bir iki server var onun dışında diğerlerinin kapatılacağına eminim en erken 3 4 yıl sonra samp artık anlamsız gelmeye başladıktan sonra insanlar sıkılıp bırakınca kapatılır.

Hera

v1.8.2.1
• /bagaj komutuna ID ile açma eklendi. Örn: /bagaj 323
• Yetkililere yeni komutlar eklendi.
• Karşı tarafı biz aradığımızda çağrıyı sonlandırırken "Gelen çağrı reddedildi" yazıyordu bu metinler düzeltildi.
• Telefon sisteminde gizli numarayla arayan birini açtığınızda kişi konuşurken telefon numarası görünüyordu düzeltildi.
• Silah satmada yanlış kod girince satışın buga girmesi düzeltildi.
• İlan panosunun metnini değiştirirken karakter hatası düzeltildi.
• Araç hızlıyken yakıt alma tuşuna basınca araç yakıt alma noktası yakıt pompasının yanında değil başka bir yerde dolduruyor ve saçma görüntü oluşuyordu, düzeltildi.
• İşyerine girdiğinizde NPC kaynaklı olan crash sorunu düzeltildi.
• İşyerlerinde ki NPCler sabit 24 saat kiralanabiliyordu, artık saatliği $100 olarak kaç saat kiralamak istiyorsanız o kadar kiralayabileceksiniz.
• İşyerlerinde çalışan kişiler artık /isyerindenat ile işyerinde olan birini kapı dışarı koyabilecek.
• Seviye 4 helperlere /slap eklendi.
• Araç içi anti teleportta geliştirmeler yapıldı.
• Sopa, muşta, yumruk gibi ateşsiz silahlar zırh değerinden değil can değerinden götürecek.

v1.8.2.2
• Anti Teleportta geliştirmeler yapıldı.
• Yetkili komutlarında düzenlemeler yapıldı.
• İkinci el araç galerisine park edilmiş araç hiç bir şekilde dışarıda veya içeride hurdaya çıkartılamayacak sistemi suistimal etmek için satılık olmayan araçları ikinci ele park eden kişiler araçları satılık değilse $15 ekstra vergi ödeyecek.
• F4 bugu ile ilgili düzeltmeler yapıldı.
• Client 10 dakika açık olmayınca oturum doğrulanamadı hatasının eşiği 2 dakikaya indirildi.
• Anti Invisible (görünmezlik) hilesi ile ilgili geliştirmeler yapıldı. Tamamen engellendi.