GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Kendi kodladığım Whatsapp sistemi

Başlatan Hata, 13 Mayıs 2020, 22:26:04

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SuPy

Waiting...

LudieElysian

Alıntı yapılan: ~ Gaviria ~ - 14 Mayıs 2020, 02:11:08
Alıntı yapılan: Fearless - 14 Mayıs 2020, 02:05:05
Alıntı yapılan: ~ Gaviria ~ - 13 Mayıs 2020, 23:28:39
Hata abim coder olmuş. Başarılar abim.
asfuhasfijaskflasşfi̇a
Hata abi̇me gülemezsi̇n o gerçke kodir tamam mi?

gerçke kodır!
Biliyoruz abii o bir rolepilav pawncdoderi asokfsalş

Xchatt

Alıntı yapılan: Hasan Sangrento - 13 Mayıs 2020, 23:30:51
çamur atmak yerine biraz da destek çıkmayı öğrenebilsek keşke, size basit olan bir şey belki onun zamanını almış olabilir, en azından emek sarfetmiş
İnsanların hevesini kırmayı çok seviyorsunuz adam belki çalmıştır ancak kendini kandırır , adam heves edip paylaşmış şevk ve istek kırmaya gerek yok eline sağlık dostum

Sa-Mp 2014-2020

Submarine

Bu platform daki insanlar (bazıları) çamur atmayı ve bir açık aramayı epey severler aldırma onlara sen farklısın dostum sinirlerini bozma sadece onlar seni yüceltiyorlar cekemediklerinden.Daha çok çalışırsan güzel şeyler çıkarabilirsin.Eline emeğine sağlık.
Son düzenlenme: 14 Mayıs 2020, 12:41:58 Submarine

XaVi

Alıntı yapılan: Hasan Sangrento - 13 Mayıs 2020, 23:30:51
çamur atmak yerine biraz da destek çıkmayı öğrenebilsek keşke, size basit olan bir şey belki onun zamanını almış olabilir, en azından emek sarfetmiş

Ücretli kodlar yapılır.
XaVi#0833

Fwtroyes

CMD:f komutu üzerinden yapmışsın, bide kendim yaptım diyorsun. :oku2:

Lé Spîke

Alıntı yapılan: Submarine - 14 Mayıs 2020, 12:40:56
Bu platform daki insanlar (bazıları) çamur atmayı ve bir açık aramayı epey severler aldırma onlara sen farklısın dostum sinirlerini bozma sadece onlar seni yüceltiyorlar cekemediklerinden.Daha çok çalışırsan güzel şeyler çıkarabilirsin.Eline emeğine sağlık.

Yahu saçma sapan konuşmayın. Doğru doğrudur. Kim söylerse söylesin. Adamın yapamadığını söylüyoruz ki bilsin. Kendinizi kandırmayın. Az mantıklı konuşun yahu.

Submarine

Alıntı yapılan: Lé Spîke - 14 Mayıs 2020, 13:42:42

Yahu saçma sapan konuşmayın. Doğru doğrudur. Kim söylerse söylesin. Adamın yapamadığını söylüyoruz ki bilsin. Kendinizi kandırmayın. Az mantıklı konuşun yahu.
Yapamamış diyorsun ama en azından denemiş değil mi bu da birşey dir. Kod yazılamadan öğrenilecek birşey değil.Bazi insanlar pawnoyu videolardan yazılı (samp  forum gtamulti vs vs) kaynaklardan ve edit yaparak öğrenir aslında bende öyle öğrendim.Bugun edit yapar yarın 0 dan yapar yani tamamiyle bu iş azime bağlı bir iş
Son düzenlenme: 14 Mayıs 2020, 13:49:24 Submarine

Lé Spîke

Alıntı yapılan: Submarine - 14 Mayıs 2020, 13:47:35
Alıntı yapılan: Lé Spîke - 14 Mayıs 2020, 13:42:42

Yapamamış diyorsun ama en azından denemiş değil mi bu da birşey dir. Kod yazılamadan öğrenilecek birşey değil.Bazi insanlar pawnoyu videolardan yazılı (samp  forum gtamulti vs vs) kaynaklardan ve edit yaparak öğrenir aslında bende öyle öğrendim.Bugun edit yapar yarın 0 dan yapar yani tamamiyle bu iş azime bağlı bir iş

Söylediklerin anlamsız. Biz denememiş demiyoruz. Editleyebilir. Ben de bu şekilde öğrendim. Ama yapamamışsa yapamamıştır. Yapamamış deriz. Adama sen onları takma iyi olmuş demek saçmalık. Kod daha tam bile değilken bu sözü söyleyemez kimse. Bu bir motive etme şekli değildir. Bu tamamen yanlış yönlendirmedir. Bu adam bunu doğru yapmadığını bilmezse doğrusunu yapmak için uğraşmaz.

Hata

Alıntı yapılan: Fwtroyes - 14 Mayıs 2020, 13:27:48
CMD:f komutu üzerinden yapmışsın, bide kendim yaptım diyorsun. :oku2:
/f komutu üzerinden yapmadım sadece birlik ile bağdaştırdım yakında grup sistemi yapıcam

GokhanTRGT

Çok gereksiz olmuş buna whatsap diyebilmemiz için bildirim sistemi mesaj kutusu mesajlar kayıt olacak vs olmasılazım bu bildiğin PM seni küçümsemiyorum PM sistemi olarak gelişmiş birşey yaptım deseydin tebriklerdim ama whatsapp demen olmamış

chinohead

Alıntı yapılan: Buzz - 13 Mayıs 2020, 23:23:35
Sana gülüyorum, bir kaç satır kod silip bir kaç şeyi düzenleyip ben kodladım diye paylaşman komik. Whatsapp sistemi ile birlik sistemini bağdaştırman zaten yaptığın alıntıyı ortaya koyuyor, iyi forumlar.
Komik olan bu kadar basit bir sisteme bile çalmışsın muamelesi yapman.

ücret karşılığında filterscript, gamemode yaptırmak için: chinohead@yahoo.com

Buzz

Alıntı yapılan: chinohead - 14 Mayıs 2020, 23:04:40
Sana gülüyorum, bir kaç satır kod silip bir kaç şeyi düzenleyip ben kodladım diye paylaşman komik. Whatsapp sistemi ile birlik sistemini bağdaştırman zaten yaptığın alıntıyı ortaya koyuyor, iyi forumlar.
Alıntı yapmış çünkü, whatsapp komutu ile birlik mesajı gönderme fonksiyonunu nasıl bağdaştırıyorsun?

Hata

Alıntı yapılan: Buzz - 14 Mayıs 2020, 23:05:48
Alıntı yapmış çünkü, whatsapp komutu ile birlik mesajı gönderme fonksiyonunu nasıl bağdaştırıyorsun?
bağdaştırılabilir, alıntı yapmadım

SpawN

Alıntı yapılan: Buzz - 14 Mayıs 2020, 23:05:48
Sen kendini bişey zannediyosun sağdan soldan dilenerek bişeyler kazanan insanın yorum yapması çok komik beynin emrediyor sana.....