GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Nevada Roleplay (Rolünüze Rol, Keyfinize Keyif katmaya geliyoruz)

Başlatan Kaanki0, 12 Mayıs 2020, 20:10:36

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RaideNN

Tony

Alıntı yapılan: Cassiell - 13 Mayıs 2020, 17:10:15
Biraz daha özgün olabilirmiş..

Tamam bunu yaşamaktan sıkıldım tam olarak neye benzetiyorsunuz? Fort Carson olduğu için orada açılan sunucuların hepsi alıntı özenti sizin tabirinizle Özgün mü olmuyor? Haritayı yapan arkadaş uyumadan 2 gece haritayla uğraştı şu güzel görüntüleri çıkartabilmek için ki kimsenin taktirine ihtiyacı yok şahsen emeğinin karşılığını almasa bile ben tebrik edeceğim. Daha düzgün eleştiri bekliyorum düzeltilecek özgün olmayan kısımları yazacak birisi varsa şimdiden teşekkürler çünkü şuana kadar yazılan hiçbir yorum eleştiri değil safsata.
Son düzenlenme: 13 Mayıs 2020, 17:37:49 Tony

Kaanki0

Eleştiri yapanlara teşekkür ederim (Satsafa yapanlar haricinde).

Nevada Medical & Fire Department.

ziBz

Kaanki0

Yep yeni dizayn edilmiş kasaba evlerinde rahat rahat rol çevirebiliceksiniz.

Kaanki0

Sunucunun ilk Çekilişi BAŞLADI!

1. Kişiye (Lüx kasaba evlerinden bir adet hediye!)

2. Kişiye (Güzel ve işlek bir yerde bir adet dükkan hediye!)
3. Kişiye (Kasabalık güzel ve hoş bir araba hediye!)

Yapmanız gereken "Discord davet link oluşturmak" ve insanlara vermek!
Etkinliğin sonunda geçmişten bakıcağız ve en çok kişi getiren kişileri derleyip açıklayacağız!

(Katılmak için öncelikle #kayıt-bölümü kayıt olmalısınız.

Etkinlik 01.06.2020 Tarihinde Bitecektir!

Discord Gelip bize katılabilirsiniz.

Hypnotic

Amentes Roleplay Discord sunucusunda özel mesaj yolu ile reklam yapmanız ? Sizi yüceltmez rezil eder arkadaşlar.

Son düzenlenme: 14 Mayıs 2020, 00:31:43 Enkei Sebep: Özel mesaj paylaşımı silinmiştir.

Kaanki0

Alıntı yapılan: Hypnotic - 13 Mayıs 2020, 23:53:38
Amentes Roleplay Discord sunucusunda özel mesaj yolu ile reklam yapmanız ? Sizi yüceltmez rezil eder arkadaşlar.

Şuna bir bakarsan, şahsi bir helperım yada destekçim veya bir yönetici atmadığı için beni hiç bir şekilde ilgilendirmez. Yücelmek bizim için önemli değil zamanla kanıtlanıcak bir şey için neden şimdi uğraşalım. Keyfinize bakın  ;)
Son düzenlenme: 14 Mayıs 2020, 00:36:29 Enkei

ÖmerCN

Oyuncuları aşşağılayan, kötü yorum atan kişilere saldıran bir ekip ki bu kişilerin bu camiada adı kirlenmiş kişiler olması. Bunun üzerine şu adı ilk biz kaptık yasal işlem başlatıcaz olaylarını katmıyorum. İnsanların emeklerini hiç etmeyin, önce saygılı olmayı ardından her türlü eleştiriye açık olmayı öğrenin. Başarılar dilerim.

Red County Roleplay Turkey - Project Developer & Management
Güzel günler eskide kaldı...

Tony

Alıntı yapılan: JuniorHub - 14 Mayıs 2020, 01:39:44
Oyuncuları aşşağılayan, kötü yorum atan kişilere saldıran bir ekip ki bu kişilerin bu camiada adı kirlenmiş kişiler olması. Bunun üzerine şu adı ilk biz kaptık yasal işlem başlatıcaz olaylarını katmıyorum. İnsanların emeklerini hiç etmeyin, önce saygılı olmayı ardından her türlü eleştiriye açık olmayı öğrenin. Başarılar dilerim.

Tabii isim patent dosyanızı pdf olarak özelden veya mailden atarsan düzenleme yaparız. Eyalet isminin patentini aldıysanız elbet. Ayrıca "-rep" diye eleştiri olmaz güzelce eksik kısımlar ve yapılmaması gereken şeyleri yazarsanız zaten güzelce anlaşırız kişisine göre muamele diyelim. Ayrıca yaklaşık 2-3 yıldır sunucu işlerinden uzak durumdaydım ve yeniden proje önüme sunulduğunda geldim ve başlattım. Eğer ekipteki insanlar tecavüzcü çocuk istismarcısı değilse bu kişiler 2. şansı hak edecektir ki verildi. Ekipte şuanda 2 adet yüksek yetkili kişi var birisi benim ve ikincisi Kaan adlı yönetici eğer bir probleminiz varsa anlatmak isterseniz her zaman dinlerim konuyu daha çok kirletmemenizi istiyorum. İyi günler.

Ve ekstradan aşağılanan oyuncu görmedim öyle bir durumda zaten duruma el atarım kimse kimseyi aşağılayamaz ki sizlerin yaptığıda tam olarak budur. Özellikle isim konusuna takıldı galiba herkes bunu bilmiyor olabiliriz bu bir ihtimal konuya saldırmadan önce özelden güzelce anlatılabilirdi ama sizde saldırmayı tercih ettiniz. Üzücü.

Ayrıca şuanda mod üzerinde çalışmaktayım zamanım yok bakamıyorum eğer açılan nevada adlı sunucunun konusunu ve konuyu/projeyi açan kişi bana özelden yazarsa düzenleme yapacağım.
Son düzenlenme: 14 Mayıs 2020, 04:20:13 Tony

byrmunllxx

Kaanki0

Kaanki0

Karelerden devam edelim.

ÖmerCN

Alıntı yapılan: Tony - 14 Mayıs 2020, 04:10:44
Alıntı yapılan: JuniorHub - 14 Mayıs 2020, 01:39:44

Tabii isim patent dosyanızı pdf olarak özelden veya mailden atarsan düzenleme yaparız. Eyalet isminin patentini aldıysanız elbet. Ayrıca "-rep" diye eleştiri olmaz güzelce eksik kısımlar ve yapılmaması gereken şeyleri yazarsanız zaten güzelce anlaşırız kişisine göre muamele diyelim. Ayrıca yaklaşık 2-3 yıldır sunucu işlerinden uzak durumdaydım ve yeniden proje önüme sunulduğunda geldim ve başlattım. Eğer ekipteki insanlar tecavüzcü çocuk istismarcısı değilse bu kişiler 2. şansı hak edecektir ki verildi. Ekipte şuanda 2 adet yüksek yetkili kişi var birisi benim ve ikincisi Kaan adlı yönetici eğer bir probleminiz varsa anlatmak isterseniz her zaman dinlerim konuyu daha çok kirletmemenizi istiyorum. İyi günler.

Ve ekstradan aşağılanan oyuncu görmedim öyle bir durumda zaten duruma el atarım kimse kimseyi aşağılayamaz ki sizlerin yaptığıda tam olarak budur. Özellikle isim konusuna takıldı galiba herkes bunu bilmiyor olabiliriz bu bir ihtimal konuya saldırmadan önce özelden güzelce anlatılabilirdi ama sizde saldırmayı tercih ettiniz. Üzücü.

Ayrıca şuanda mod üzerinde çalışmaktayım zamanım yok bakamıyorum eğer açılan nevada adlı sunucunun konusunu ve konuyu/projeyi açan kişi bana özelden yazarsa düzenleme yapacağım.
88 ismi kapıldı diye yöneticin Kaan yani  @Oner dava açıyordu birilerine mevzu o yanlış anladın :d
Son düzenlenme: 14 Mayıs 2020, 18:15:17 JuniorHub
Red County Roleplay Turkey - Project Developer & Management
Güzel günler eskide kaldı...