GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Ücretli Geliştiricilik (node js, php, c#, c++, pawn)

Başlatan Amper, 14 Mayıs 2020, 08:25:09

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Amper

Başlıkta belirtilen(node js, php, c#, c++, pawn) kodlama dillerinde geliştirilmesini istediğiniz projelerinizi ücretli olarak yapabilirim. Eğer aklınızda sadece bir proje fikri varsa bildirmeniz yeterli hangi dili kullanacağıma karar verebilirim.

Örnek verebileceğim projeler: SMF forum geliştirme, forum sisteminize entegre panel geliştirmek veya bir bağımsız panel geliştirmek, oyun sunucularınız(samp) için oyun modu veya sistem hazırlamak, RAGE-MP üzerinde bulunan GTA 5 sunucularınız için sevrer side ve client side içerisinde sizin seçeceğiniz kodlama diline göre oyun sunucusu veya sistem hazırlamak, herhangi bir satış sistemi yapmak, bilgisayarda sisteminizin yapmasını istediğiniz işlemleri otomatik olarak yaptırmak(örneğin sürekli olarak sayfa yenileme)

github sayfamı ziyaret edebilirsiniz: https://github.com/liilamper
kişisel web sitemi ziyaret edebilirsiniz: https://www.lilamper.tech

İletişiminizi forum özel mesajı üzerinden veya discord üzerinden yapabilirsiniz.
discord: harika amper#3917

not: Eğer vereceğim fiyatları karşılayabileceğinizi düşünüyorsanız sadece ulaşın. Fiyat üzerinde iletişim sıkıntısı yaratacak kişilerin ulaşmaması ricamdır.
Son düzenlenme: 14 Mayıs 2020, 08:26:18 Amper

mortale

rep
Son düzenlenme: 14 Mayıs 2020, 08:27:38 mortale

Marvellous

Rubiaceae

Buzz

İşini bilen birisi, tavsiye ederim.  :kral:

~ Gaviria ~

tolgau

Yeni teknolojilere hakim, kendini geliştiren ve başarılı birisi.

sweezy

dreamz

ChadwickV16

Arkadaş olarak sürekli iletişim halinde bulunduğum, değerli biridir. İşlerine ve yazdığı kodlara güveniyorum. +ref

Projelerinize hayat verip dinamiklik katıyorum. Yazılım dili olarak PHP kullanıyorum.

Amper

arda?

Vupsen

Alıntı yapılan: Bölüm Kuralları
10 günü geçen konulara cevap gelmediği taktirde konu sahibi tarafından konu altına güncel yazılmazsa konu kilitlenip, kilitli konular bölümüne taşınacaktır.

Konu kilit.