GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Rina Roleplay - Son sürüm modunu indir (Son sürümdür!)

Başlatan Goddew, 16 Mayıs 2020, 21:02:13

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

deust

Ahmet DB en güzel rina admindir daha geçen mis gibi ban yemiştim haklı çok güzel bir sebebten ötürü.
sistemler güzel fakat adminler çok adaletsiz özellikle Thor eğer modu çıkarsa sistem deposu olarak kullanırım admin kadrosu leş olduğu için bıraktım oyunu düşünsene helpersın ve haksız yere ihraç ediliyosun .d haksız yere sınırsız ban atan ahmetdb en adaletli rina adminidir change my mind
Son düzenlenme: 16 Mayıs 2020, 22:36:38 deust
dad

Hata

#FEK güzel admindi keşke gitmeseydi herayı adam ederdi

safari kraldır hiç değilse adminleri rina gibi adaletsiz değil
Son düzenlenme: 17 Mayıs 2020, 00:30:45 Enkei Sebep: Flood iletiler birleştirilmiştir.

deust

Alıntı yapılan: Hata - 16 Mayıs 2020, 22:42:15
Kardeşim Rina Roleplay'de 0 bot şakasına demiştim yani safari gidipte boş boş rol yapıp gelme rina en kaliteli rol ortamıdır A8'e rol bilmeyen pawncoder almışlar

dad

Hata

Alıntı yapılan: deust - 16 Mayıs 2020, 22:43:04
Alıntı yapılan: Hata - 16 Mayıs 2020, 22:42:15
Kardeşim Rina Roleplay'de 0 bot şakasına demiştim yani safari gidipte boş boş rol yapıp gelme rina en kaliteli rol ortamıdır A8'e rol bilmeyen pawncoder almışlar
kardeşim ne boş yaptın rol bilmesine gerekmi var? rina Dm sunucusunda bi tek adminler rol bliyor fakat adaletsizler safaride sadece 1 tane rol bilmeyen admin var diye bu kadar laf söylenmez
Son düzenlenme: 17 Mayıs 2020, 00:43:15 Enkei Sebep: Hakaret içerikli kısım düzenlenmiştir.

Murat Budak

Bir çok RP serverinde oynadım safari rinadan daha iyi onu öğrendim rina sanki HP modu gibi eline silah alan çata pata dalıyor şikayet açıyoruz reddediyorlar ts gidiyom edimn he he he dalga geçiyor benle böyle yönetim rp serveri olmaz ne kadar modu iyi olsada client hile geçiriyor Helperin birisi bana hile verdi hileyi yönetici olarak aç sonra oyuna giriş yap oyuna girmeden hileyi başka klosöre at dedi yaptım hile çalıştı helperler discord adresinde 200.000$ a hileyi satıyorlar burda gelip rinayı savunanlara söylüyom sizinde bir çıkarınız var bu serveri övüyorsunuz sadece 1 hafta oynadım ban yedim banımı kaldırmak için bile uğraşmadımki değmez ama safaride olan banım için çok uğraştım Safari her zaman medium rolün kralıdır :)

Hata

Alıntı yapılan: Sefsg - 16 Mayıs 2020, 22:48:03
Bir çok RP serverinde oynadım safari rinadan daha iyi onu öğrendim rina sanki HP modu gibi eline silah alan çata pata dalıyor şikayet açıyoruz reddediyorlar ts gidiyom edimn he he he dalga geçiyor benle böyle yönetim rp serveri olmaz ne kadar modu iyi olsada client hile geçiriyor Helperin birisi bana hile verdi hileyi yönetici olarak aç sonra oyuna giriş yap oyuna girmeden hileyi başka klosöre at dedi yaptım hile çalıştı helperler discord adresinde 200.000$ a hileyi satıyorlar burda gelip rinayı savunanlara söylüyom sizinde bir çıkarınız var bu serveri övüyorsunuz sadece 1 hafta oynadım ban yedim banımı kaldırmak için bile uğraşmadımki değmez ama safaride olan banım için çok uğraştım Safari her zaman medium rolün kralıdır :)
kesin ahmetdb atmıştır banı bikere ıdlewoodda gezerken ban yemiştim hile diye .d rina dm sunucusuna döndü gidip bi ara bende dm atıcam .d

deust

Alıntı yapılan: Hata - 16 Mayıs 2020, 22:49:52
kesin ahmetdb atmıştır banı bikere ıdlewoodda gezerken ban yemiştim hile diye .d rina dm sunucusuna döndü gidip bi ara bende dm atıcam .d
Dostum hadi yürü safarine boş yapmaç.

dad

Murat Budak

Alıntı yapılan: Hata - 16 Mayıs 2020, 22:49:52
Vallaha kim attığı bilmiyorum :D ama safariye tekrar başlamayı düşünüyom yediğim banıda zaten hak etmiştim ama keşke yemeseydim neyse uzun lafın kısası herkez herkezin gerçek yüzünü eninde sonunda görecek yukarıda yazdığım için çok tepki bile alabilirim ama görmemezlikten gelecemki ilerde benim ne demek istediğimi anlayacaklar

Hata

neyse 2 sunucu  için birmirimizi yormayalım kapatalım konuyu iki sunucuda çöp Night Roleplay <3 Rives Roleplay
Son düzenlenme: 17 Mayıs 2020, 00:43:42 Enkei Sebep: Hakaret içerikli kısım düzenlenmiştir.

deust

Alıntı yapılan: Hata - 16 Mayıs 2020, 22:55:39
neyse 2 için birmirimizi yormayalım kapatalım konuyu iki sunucuda çöp Night Roleplay <3 Rives Roleplay
<3
Son düzenlenme: 17 Mayıs 2020, 00:23:42 Enkei
dad

lacosapalm

- S O N

Submarine

Zamanımı boşa harcadım sayende bu konuyu okuyarak.Bu zaman kaybını bana bahşettigin için teşekkürler Kotex ay pardonn Rotex.

Rouge

Jarveus

@Hera, probationdan geçemeyen herkes buraya toplanmış yetiş lan Mod elden gidiyor 😂