GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Rina Roleplay ~ make rina great again

Başlatan Hera, 03 Aralık 2017, 12:54:46

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hata

Idlewoodda rol yaparken AhmetDB tarafından sınırsız client ban yemiştim. Daha sonrasında ticket açtığımda bana speed hack kullandığımı söyledi. Yapmadım dedim inanmadı hile kullandığımı savundu daha sonrasında kullanmadığımı söyledim ve yine hile olduğumu savundu en son tekrar ticket açtım ve AhmetDB "gün içersinde kontol edilip ilglilenilecek" dedi bekledim ve speed hack kullanmadığımı söyledi özür bile dilemedi benim 4-5 günümü çaldı ve siz hala AhmetDB'yi admin olarak sunucuda tutuyorsunuz tenzil bile edilmedi. Ben bu sunucuda o günden sonra hile açmaya başladım sırf AhmetDB'ye sinir olduğum için 9 kere client ban yedim, hepsini açtınız açmamanız gerekirdi. Fakat en sonuncu client bandan sonra sıkıldım ve bıraktım hileyi. AhmetDB sunucudaki en adaletli adminlerden birisidir.
----------------------------
Change My Mind

Bu arada Thorda var adam bana oynanmış kanıtla şikayet açıyor. Thor gelip helperlıktan ihraç edildin diyor ve ihraç ediyor. Adminlerinizi düzene sokun. Burda adam gibi admin bir tek bergy var.
Son düzenlenme: 17 Mayıs 2020, 05:34:29 Hata

Hera

Alıntı yapılan: Hata - 17 Mayıs 2020, 05:23:44
Idlewoodda rol yaparken AhmetDB tarafından sınırsız client ban yemiştim. Daha sonrasında ticket açtığımda bana speed hack kullandığımı söyledi. Yapmadım dedim inanmadı hile kullandığımı savundu daha sonrasında kullanmadığımı söyledim ve yine hile olduğumu savundu en son tekrar ticket açtım ve AhmetDB "gün içersinde kontol edilip ilglilenilecek" dedi bekledim ve speed hack kullanmadığımı söyledi özür bile dilemedi benim 4-5 günümü çaldı ve siz hala AhmetDB'yi admin olarak sunucuda tutuyorsunuz tenzil bile edilmedi. Ben bu sunucuda o günden sonra hile açmaya başladım sırf AhmetDB'ye sinir olduğum için 9 kere client ban yedim, hepsini açtınız açmamanız gerekirdi. Fakat en sonuncu client bandan sonra sıkıldım ve bıraktım hileyi. AhmetDB sunucudaki en adaletli adminlerden birisidir.
----------------------------
Change My Mind

Bu arada Thorda var adam bana oynanmış kanıtla şikayet açıyor. Thor gelip helperlıktan ihraç edildin diyor ve ihraç ediyor. Adminlerinizi düzene sokun. Burda adam gibi admin bir tek bergy var.

Eğer ki yeterli kanıt sunulduysa veya geçmiş hile siciliniz, client üzerinde hile log kaydınız
varsa savunmanız bir şeye yaramaz.

Forumuda özlü söz sitesine çevireceksek, change my mind cümlesine karşılık bir cümle söyleyeyim. Fikirlere kurşun işlemez.

#FEK

Üzgünüz #FEK, bu forum'dan yasaklandınız!.
"Rinaya atılsaydı ayakta duramazdı"
"Rina sistem çalıyor"
Gerekçesiyle bu forumdan uzaklaştırıldınız.
Yasağınızın bitiş süresi bulunmamaktadır.

:)
Son düzenlenme: 17 Mayıs 2020, 15:03:47 #FEK

Hasan Sangrento

Alıntı yapılan: #FEK - 17 Mayıs 2020, 15:02:39
"Rina sistem çalıyor"

#FEK 'in yasaklanmasına üzüldüm. Zamanında şikayetlere sürekli bana atayan dostum. :(

Hera

"Rina sistem çalıyor"

Merhabalar,
Eğer yasağınızın açılması vesayre için buraya yazıyorsanız buradan yasaklanmanızı atmanız kararı değiştirmeyecektir. Forum üzerinden erişemiyorsanız teamspeak 3 sunucumuz yoluyla yasağınızla ilgili destek alabilirsiniz. İyi günler dilerim.

xoduzy

Alıntı yapılan: Hera - 21 Mayıs 2020, 12:27:46
• Özel plaka alırkenki klon plaka kontrolü hatalıydı, düzeltildi.
• /ubilgi komutunda tutulan satılan ve alınan uy****rucu bugluydu düzeltildi.
• Araçlardaki radyo linkleri karışıyordu, düzeltildi.
• İşyeri reklamı yoğun istek üzerine şu şekilde düzenlendi; İşyerlerinde reklam verme aralığı 10 dakika olarak artırıldı, artık yoğunluk olsada işyeri reklamları sabit olarak 60 saniye sonra yayınlanacak. Ayrıca işyeri reklam rengi sokaktan sesler ile aynı yapıldı, ayrıca oyuncular reklam göstermeyi kapatmış olsada işyeri reklamları kişiye gönderilecek.
• Garaj sistemine araç çıkartırken "Aracı Garaja Çıkart ve Bin, Aracı Garaja Çıkart" seçenekleri eklendi.
• Garaj içerisinde /park komutunun spam engeli kaldırıldı.

ByGoldenPars

Bu gerçek mi ? Yeni paylaşmışlar.

Hera

Alıntı yapılan: ByGoldenPars - 22 Mayıs 2020, 10:34:52
Bu gerçek mi ? Yeni paylaşmışlar.

Videoda kişi bir kere clienti atıp oyunu başlatıyor daha sonra S0BEIT dosyalarını enjektör ile enjekte ediyor, oyunu gizleyip clienti kapatıyor ve başka client açıp oyunu tekrardan gösterilir hale getiriyor. 2. Client açılınca kontrol yapmadığı için doğrulamayı aştığını düşünüyor ya da videoyu izleyen kişileri kandırıyor, indirme linki paylaşmamasından bunu anlayabiliriz. Ancak kişi giriş yaptıktan 2 dakikadan fazla oyunda kalamamış. Ban yemiş, ancak ban yemese bile sunucumuzda girişlerde SESSION mantığı kullanılır session doğrulayamayacağı için 3 dakika sonra oturum doğrulanamadı diye atacaktır.

Bu tip videoları forum üzerinden bildirmeniz daha iyi olacaktır.
Son düzenlenme: 22 Mayıs 2020, 18:14:40 Hera

GH-Baris

"Rina sistem çalıyor"

#FEK'im herzaman haklıdır Rina Nehri diye şarkı çıkarıp egosunu tatmin edemeyen hera paşa swqruıuqı

Arif

Reziliklere karismayan tek sunucu.Bir de kitlesi iyilesse kimse yikamaz.

Hera

Alıntı yapılan: Arif - 22 Mayıs 2020, 21:50:26
Reziliklere karismayan tek sunucu.Bir de kitlesi iyilesse kimse yikamaz.

Herkes kendi yağıyla kavrulsun, teşekkürler. :)

Alıntı yapılan: GH-Baris - 22 Mayıs 2020, 20:56:32
"Rina sistem çalıyor"

#FEK'im herzaman haklıdır Rina Nehri diye şarkı çıkarıp egosunu tatmin edemeyen hera paşa swqruıuqı

Oner

Kitlesi kötü be yoksa iyi sunucu, bir de ticketlara ters yanıt veriyorlar sinir oldum. Antivirüs yüzünden oyuna giremiyoruz.

Discord: Ascendency#7970

xoduzy

Alıntı yapılan: Hera - 25 Mayıs 2020, 01:04:19
• 1 adet yeni ofis interioru eklendi. (Vuzy'e teşekkürler.)
• 1 adet yeni bar interioru eklendi. (Vuzy'e teşekkürler.)
• Sizden gelen 1 adet çevre düzenlemesi eklendi.
• Yetkililer için offline client banlama eklendi.
• Oyunculara rahatsızlık verebilecek bazı yetkili komutları hatayla yazılmasın diye uzun komut haline getirildi.
• Objelerin geç yüklenmesinden dolayı bazı sunucu aktörleri buga giriyordu, düzeltildi.
•  /sms ve /ara komutlarını artık kartvizit ile kullanabileceksiniz. Eğer sizde Margarita diye biri kayıtlıysa "/ara Margarita" veya "/sms Margarita test mesajı" şeklinde kullanabileceksiniz.
• Bilgisayar girişi doğrulanamadığında (kısıtlamada) silah ateşlenemeyecek.
• Son 60 dakika içerisinde ceza kesilmiş bir araca tekrar ceza kesilemeyecek.
• İşyeri reklam aralığı 30 dakikada sabitlendi.
• Anti Invisible (code 2) hataları düzeltildi ve geliştirildi.
• Yetkililer için /gorevliler eklendi.
• Probation için Ateşli Silah Kullanım & NPC'den silah alma yasağı opsiyonları eklendi.
• Polis Departmanından araç cezasını sorgulayan kişi artık kimin yazdığını görebilecek.
• Forum üzerinde IC sicil sekmesinde kaç dakika ceza aldığı görülecek.
• /yardim komutuna araç vergi etkenleri eklendi.
• Artık ikinci ele parklı tüm araçlar $15 ekstra vergi ödeyecek.
• M4, Sniper, Deagle ve Enforcer modelleri değiştirildi.

captain worphine

eger sen de kapanıp duran sunuculardan bıkmış normie bir freeroam seversen rina roleplay tam sana göre :DD :D:D :D:D:D

Utherz

Alıntı yapılan: captain worphine - 25 Mayıs 2020, 20:23:48
eger sen de kapanıp duran sunuculardan bıkmış normie bir freeroam seversen rina roleplay tam sana göre :DD :D:D :D:D:D
güzel şakaymış haha

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.