GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Rockford Roleplay - Sürüm: ALPHA

Başlatan Rubiaceae, 13 Nisan 2020, 01:01:20

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rubiaceae

Alıntı yapılan: Vanity - 15 Nisan 2020, 13:31:05
Virüs total link geçersiz.

Paylaştığım hash bir şifrelemedir, virustotal.com'da aratırsanız dosyanın sonuçları karşınıza çıkacaktır.

Alıntı yapılan: Rotex - 15 Nisan 2020, 15:41:25
Teşekkürler, tam aradığım tarzda bir oyun modu geliştirmeye acayip açık. Ve yaptığınız kodlama biçimi gerçekten Türkiye'de ilk defa paylaşılan modlar arasında gördüğüm bir biçim. Daha önceden yabancı modda bir kere rastlamıştım performans açısından acayip iyi bir biçimdir kendisi tekrardan adınıza üzüldüm hayatınızda başarılar.

Yorum için teşekkürler, bir aydır içerisinde olduğum PAWN geliştirmenin sonucu budur. Yıllardır bir şekilde geliştirme yapan ve buna rağmen hala "çalıntı oyun modu" yakıştırmasında bulunan arkadaşları yerdiğimizi düşünüyorum, Rockford'u tekrar başladığımız ve yapısını daha kuvvetli tutacağımız yeni bir oyun modunda görüşmek üzere.

Rubiaceae

Ara ara oyun modunu güncelleme kararı aldım, son geliştirmeleri takip edebilmek için:

github.com/ziyacivan bağlantısından "Rockford Roleplay" public reposunu takip edebilirsiniz.

Rubiaceae

Oyun modu bağlantıları kaldırılmıştır, github profilim üzerinden hala dosyalara erişebilirsiniz.

Bunun dışında, Rockford hala devam eden bir proje ve paylaştığımız haritanın diğer platformlarda kullanılmasına müsaade etmemekteyiz. İlgi ve alaka için teşekkürler.

#Codec

Alıntı yapılan: Rubiaceae - 22 Nisan 2020, 18:43:22
Oyun modu bağlantıları kaldırılmıştır, github profilim üzerinden hala dosyalara erişebilirsiniz.

Bunun dışında, Rockford hala devam eden bir proje ve paylaştığımız haritanın diğer platformlarda kullanılmasına müsaade etmemekteyiz. İlgi ve alaka için teşekkürler.
Herkesin verdiği güzel cevaplar hoşuma gitti, incelemek için indirecektim dosyalar github profilinde bulunuyor demişsin, ben'mi bulamadım?

"Hayat zordu ama güzeldi"

Rubiaceae

Alıntı yapılan: #Codec - 25 Nisan 2020, 04:54:27
Alıntı yapılan: Rubiaceae - 22 Nisan 2020, 18:43:22

Herkesin verdiği güzel cevaplar hoşuma gitti, incelemek için indirecektim dosyalar github profilinde bulunuyor demişsin, ben'mi bulamadım?

Evet, harita kullanımını engellemek maksadıyla github profilimden ve diğer bağlantıları da kaldırdım. Elinde güncel sürümü olanlar tekrar paylaşım yapabilir, harita içeriği olmadığı sürece. Bu şekilde de elde edebilirsiniz.

Bağlantılar kalktığına göre başlık K&A.

Sawyer

Bu konu neden hala kilitli değil @Enkei
Son düzenlenme: 18 Mayıs 2020, 21:43:41 Sawyer
Artık bu kardeşiniz RageMP de daha mutlu SA:MP ile ilgilenmiyor.

Radless

Alıntı yapılan: Sawyer - 18 Mayıs 2020, 21:42:37
Bu konu neden hala kilitli değil @Enkei
Rapor edilmeyen hiç bir şeyle ilgilenmiyorlar.

"Life's too short to hold grudges."

Rubiaceae