GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
06 Mayıs 2025, 17:41:13

Sohbet [Genel]

Başlatan Prisonero, 01 Mart 2017, 00:22:01

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Luji

gg
Son düzenlenme: 24 Kasım 2020, 14:36:12 Luji

mtb

:D Post Hunter değilde Post Filler daha doğru olur.

İleti kasmanın dibine vuruyorsunuz.

Gerçi zamanında ben de yapıyordum.

2017-2025

DracDonix

Alıntı yapılan: M T B - 04 Mayıs 2020, 11:22:43
:D Post Hunter değilde Post Filler daha doğru olur.

İleti kasmanın dibine vuruyorsunuz.

Gerçi zamanında ben de yapıyordum.
:evet:
Bu arada konu yanlış algı oluşturmasın, eğlencesine açtım.  :kro:

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

RahizyaTheBOSS

Vupsen

Selamlar herkese.
Bazen çok değişik tesadüfler silsilesi gelir öyle tesadüfler ki insanın aklına türlü türlü teoriler getiriyor.Mesela bir arkadaşımla aynı anda face'ye girme, yeni öğrendiğin bir kelimenin hemen o gün veya ertesi gün senin karşına çıkması ve bir daha tekrar çıkmaması veya birini düşünürken tam o anda o kişiden mesaj alman gibi.Daha sayamadığım çok örnek var aklıma gelmeyen.
Bir arkadaşım bunun telepati olduğunu söylüyor.Siz ne düşünüyorsunuz?

Ranger.

Alıntı yapılan: Sypnosis. - 17 Mayıs 2020, 22:35:12
Selamlar herkese.
Bazen çok değişik tesadüfler silsilesi gelir öyle tesadüfler ki insanın aklına türlü türlü teoriler getiriyor.Mesela bir arkadaşımla aynı anda face'ye girme, yeni öğrendiğin bir kelimenin hemen o gün veya ertesi gün senin karşına çıkması ve bir daha tekrar çıkmaması veya birini düşünürken tam o anda o kişiden mesaj alman gibi.Daha sayamadığım çok örnek var aklıma gelmeyen.
Bir arkadaşım bunun telepati olduğunu söylüyor.Siz ne düşünüyorsunuz?

Ben telepati olaylarına pek inanmıyorum. Tesadüf de olabilir. Ama dediğin olaylar benim de başıma gelmiyor değil. Mesela geçenlerde çok eski bir oyuna başlamıştım.(Spec Ops The Line) Oyunun hikayesi beni derinden etkilemişti. Hemen ertesi gününe bir yutup kanalı aynı oyunla ilgili oynanış/inceleme videosu çıkartmıştı.(Konsol Üssü) Ben de oyunu yeni oynayınca zaten oyunun üzerine iyi gelmişti. Ben bunu tesadüf olarak değerlendirdim. Hayat çok garip. Bilemiyorum.

Pablo

Yaklaşık 2017'yılından beri bu platform'da bulunuyorum artık bırakma zamanı geldi şuana kadar kimin kalbini kırdıysam özür diliyorum hakkınızı helal edin benden yana helal olsun görüşmek üzere kendinize iyi bakın.Kişisel bilgilerimi merak edenler vardı alın bırakıyorum.

İsim Soyad: Arda Bey
Son düzenlenme: 18 Mayıs 2020, 11:33:32 Pablo
Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

DracDonix

Helal olsun, real hayatta görüşmek dileği ile.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Eamon

Forumu bırakıyorsan, 7 24 aktif olman gereken bir yer değil ki burası anlamadım neden bıraktığını. Arada bir foruma bakmanın kimseye bir sakıncası olduğunu zannetmiyorum.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

mtb

Kanka bu kaçıncı oluyordu ?

2017-2025

SILENT - Henry

Fwtroyes

Görüyorum ki, iki günlük dünyada herkes birbirine iftira atıp düşürme derdin de, sonuçta insan oğlu bu çokta şaşırmadım fakat iki günlük dünya için yaptığınız şeylere değmez. Umarım ergen triplerini bırakıp, artık düşman değil de dost edinip çevre kazanırsınız.

Platformu kalıcı olarak bırakıyorum, uzun süredir neredeyse herkesi gözlemliyorum; Herkes iftira atıp birilerini karalama veya dolandırma derdin de. Artık şu ergen triplerini bırakın da bazı insanlarda rahat etsin. Onun haricinde GTAMulti'de yer edinmeye çalışan kişiler, daha çok beklersiniz.  :oku2:

Görüşürüz.
Son düzenlenme: 19 Mayıs 2020, 16:19:12 Fwtroyes

SuPy

Allah'a emanet ol hayatında başarılar dilerim.

Waiting...

Vupsen

Şikayet ve karalama konuları forumun bir parçası olmuş nerdeyse.Forumun gündemi çoğu zaman iftira konuları oldu artık.Forumu hakkıyla kullanan adam sayısı çok az.Yaş ortalaması mı düştü millet mi çirkefleşti bilmiyorum.  :hm:

Forumda daha 1 ayı doldurmadan gitmene şaşırdım.Ama söylenecek bir şey yok.  :elsalla:

lacosapalm

Alıntı yapılan: Sypnosis. - 19 Mayıs 2020, 16:26:56
Şikayet ve karalama konuları forumun bir parçası olmuş nerdeyse.Forumun gündemi çoğu zaman iftira konuları oldu artık.Forumu hakkıyla kullanan adam sayısı çok az.Yaş ortalaması mı düştü millet mi çirkefleşti bilmiyorum.  :hm:

Forumda daha 1 ayı doldurmadan gitmene şaşırdım.Ama söylenecek bir şey yok.  :elsalla:

Rant sağlama çabaları onlar. Anormal  :maalesef: , Hayatında başarılar dostum.  :helal:  :elsalla:

- S O N